Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 15

Co można zrobić z życiem

Polecane posty

8 minut temu, Chochlik napisał:

Normalnie miękka 13 😂

A ty co tam masz babunie? Ćwiartkę z kurczaka czy golonkę? 😁

3 minuty temu, Czyste niebo napisał:

A ty co tam masz babunie? Ćwiartkę z kurczaka czy golonkę? 😁

O ! Solidarność małych siusiaczków, jak miło. Posmyrajcie się nimi beze mnie 👋

3 minuty temu, Chochlik napisał:

O ! Solidarność małych siusiaczków, jak miło. Posmyrajcie się nimi beze mnie 👋

Nie solidarność tylko nie znęca się nad słabszymi. A tu wygrywów na forum żadnych nie ma, to na pewno. 

ja jestem wygryw, a juz co wy myslicie o mnie na srafe srorum to mnie rybka :D

zaczalem czytac ostatnio sobie ksiazki i teksty, i to po angielsku, i niezle mi idzie, a wy co, kolejny dzien przegrywacie na babskim srorum dla bab xD

czytam sobie teraz o kryptografii po angielsku ksiazke, i polubilem czytanie :D

4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

ja jestem wygryw, a juz co wy myslicie o mnie na srafe srorum to mnie rybka 😄

zaczalem czytac ostatnio sobie ksiazki i teksty, i to po angielsku, i niezle mi idzie, a wy co, kolejny dzien przegrywacie na babskim srorum dla bab xD

czytam sobie teraz o kryptografii po angielsku ksiazke, i polubilem czytanie 😄

Dobry pomysł Filip, poza zasięgiem większość tumanów z kafe. 

Super pomysl, i to dzieki moim przyjaciolom sysadminom, ktorzy znaja sie na serwerach, i zmotywowali mnie do czytania tekstow, i odkrylem, ze to nie takie straszne jak myslalem :D  i dzieki im przestalem grac w gry, a przerzucilem sie na ksiazki i jest fajnie jee :D

dwa lata w college skonczylem, jesli bede chcial to moge zaczac 3 rok, wiec czasami tutaj wpadne cos popisac, ale ja teraz uzalezniam sie od czytania ksiazek, po angielsku fajnie sie czyta, niedlugo w koncu sobie wypozycze druga czesc wladcy pierscieni i trzecia i przeczytam, bo mam duzo czasu wolnego bardzo jee :D

to wracam do czytania, pozniej zajrze pa :D

Niedlugo sobie mam zamiar wladce pierscieni wypozyczyc druga czesc i potem trzecia po angielsku, bo pierwsza juz przeczytalem i bedzie czytane :D

Ciesze sie, ze przestalem pic alkohol i zlapalem obrzydzenie do picia :) Zaczalem plywac na outdoor, czytam ksiazki, w sumie 2024 przyniosl dla mnie duzo pozytywnych zmian i radosci : - )

Ciekawe co nowego i fajnego przyniesie 2025 :)

Milosci tutaj na srafe juz nie szukam, bo wiem, ze nie znajde nigdy w necie ukochanej :D

1 godzinę temu, KochamElcie<3 napisał:

ja jestem wygryw, a juz co wy myslicie o mnie na srafe srorum to mnie rybka 😄

czytam sobie teraz o kryptografii po angielsku ksiazke, i polubilem czytanie 😄

Siedzisz tam zdaje się dosyć długo, czytanie po angielsku nie jest w tej sytuacji żadnym czynnikiem wow.

Pewnie, ze nie jest, ale ja wiele lat bylem uzalezniony od grania w gierki i mialem problem skonczyc czytac ksiazke, a ostatnio czytalem jakies lektury typu Upadek Cesarstwa Rzymskiego albo Historia Powstania Cesarstwa z przyjaciolmi sysadminami, albo ksiazke o George Washington, no i troche sie przyzwyczailem, i ciesze sie, ze teraz nie trace czasu na gry tylko zaczalem czytac nareszcie xD Dla mnie to sukces 😛

Fajnie, ze w Anglii mozna ksiazki kupowac za grosze uzywane w sklepach u mnie w miescie, jest co wybierac i co czytac xD

Musze sobie jakas lampke zalatwic do mnie do pokoju

A wczoraj np. wieczorem bylo tak zimno, ze dziekowalem losu, ze leze sobie czysty i swiezy pod cieplutka kolderka w wielkim i wygodym lozku, i mam zaslony do okna, dwa dni prawie spalem xD Ale sobie wypoczalem koorwa 😄

Z rzeczy, ktore jeszcze zmienilem u siebie, to zaczalem sie modlic do Boga, wlasnie zaraz musze sobie modlitwe zlozyc i paciorek 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się