Hebee 94 Napisano 5 godzin temu Mnie się już śniło stąd kilka osób Narcyz chodził po łące gdzie mieszkam, a z Leżakiem byłam w ciąży jeszcze było coś z Babką, Filipem i Lexem ale już dobrze nie pamiętam natomiast wszystko osobno nie sugeruję gangbang Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 79 Napisano 5 godzin temu Ogolnie zapuszczam sobie teraz wlosy i smaruje olejkiem z rozmarynu codziennie wiec po zimie bede mial fajny fryz, do tego myje glowe naturalnym mydelkiem z aloesem, wiec bedzie super dobra musze konczyc, pa ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Ogolnie zapuszczam sobie teraz wlosy i smaruje olejkiem z rozmarynu codziennie wiec po zimie bede mial fajny fryz, do tego myje glowe naturalnym mydelkiem z aloesem, wiec bedzie super dobra musze konczyc, pa ;* Poszukam tego rozmarynu skoro rekomendujesz. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 79 Napisano 5 godzin temu mnie sie kiedys kwikernes snila duzo razy, a ostatnio tylko Katiuszka kilka razy, i gory lasy i snieg tez, fajne sny. Ostatnio z piatku na sobote mi sie za to nazisci snili, ze paraduja i Irma Grese w mundurze i biczu ja prdl to juz byl gruby sen ogolnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 5 godzin temu Irma Grese jprle dziękuję za taki sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 79 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Hebee napisał: Poszukam tego rozmarynu skoro rekomendujesz. Pa no kupilem sobie jeszcze tam jest jakis olejek ze slodkich migdalow, limonene i linalool i olej ze slonecznikw jakies do zapachu i fajnie pachnie, kupilem za £6.50 aloes tez dobry na wlosy, tak mi kumpel co ma papuge radzil, zebym smarowal olejkiem i zapuszczal sobie, to bedzie fajnie, mam jeszcze pol buteleczki, ale niedlugo ide po druga, zebym zapas mial i sobie cala zime bede zapuszczal, a na wiosne zobaczymy xD no dobranoc, ja ide czytac, papa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 79 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Hebee napisał: Irma Grese jprle dziękuję za taki sen nom najpierw ze bylem obserwatorem na jakiejs plazy gdzie bylo goraco i biale budynki, a tam pelno nazioli w mundurach, a potem irma grese mi sie snila w mundurze hahah, juz nie katiuszka tylko tera mi sie blond nazistka snila, gruby sen co xD masakra kiedys sie za duzo naczytalem na wikipedii o nazistach i nazistkach i tera efekty xD papa xD Edytowano 5 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 83 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Hebee napisał: Mnie się już śniło stąd kilka osób Narcyz chodził po łące gdzie mieszkam, a z Leżakiem byłam w ciąży jeszcze było coś z Babką, Filipem i Lexem ale już dobrze nie pamiętam natomiast wszystko osobno nie sugeruję gangbang Grubo xD mi tylko raz się śniła Mona Dziwożona totalnie z du/py xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 79 Napisano 5 godzin temu ja sobie nie przypominam, zeby mi sie jakis facet snl, dzisiaj z kolei mi sie snilo, ze w jakiejs jaskinii jestem i pelno duchow tam bylo, i jakies mroczne budynki, swiat nieumarlych czy cos w ogole, LOL chyba za duzo sie w gry rpg nagralem, ale fajny sen, snilo mi sie, ze na jakims tripie jestem w jakiejs ogromnej jaskinii i tam bylo miasto nieumarlych i pelno duchow, cos w ten desen, powinienem chyba znowu sobie zaczac prowadzic pamietnik snow, o zamiast tutaj pisac, to sny sobie pisac w pamietniku, kiedys juz to robilem, dobra zmykam, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 79 Napisano 4 godziny temu (edytowany) no ja sie kapie codziennie albo co drugi dzien na outdoor i mydelka, bo sobie wyobrazalem, ze taki swiezy i czysty to potem Katiuszka by sie przytulala do mnie, ale jej nie ma juz, ale kapiele mi juz zostaly, ciesze sie, ze teraz nawet w deszczu po ciemku wskakuje do wody, fajnie jest dzisiaj wszedlem po pas do wody i sie obracam i na plecy i nagle przed oczami mam czarne drzewa i ciemne pochmurne niebo, uwielbiam takie lekkie uczucie zagrozenia XDD no a za chwile na srodku rzeki i juz sobie kraulem kawalek plyne i wracam xD i tak kilka razy xD w bajorku albo lesnym strumyku tez lubie sie myc, ale tam sobir nie poplywam xD Edytowano 4 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Hebee napisał: Niedbanie o siebie to objaw depresji. Mogło tak być, nie miałem dziewczyny a mamy to nie obchodziło. Co to za murzynka w awatarze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Urmaj napisał: Mogło tak być, nie miałem dziewczyny a mamy to nie obchodziło. Co to za murzynka w awatarze? Psychiatrzy przez to poznają często osoby z depresją już na dzień dobry, że zaniedbani. Nie rozumiem tego przywiązania do matki uwagi. Ty masz rodzeństwo? Od kiedy masz z nią konflikt? Murzynka była w jakimś filmiku AI. Spodobała mi się. Szkoda że nie istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Hebee napisał: Psychiatrzy przez to poznają często osoby z depresją już na dzień dobry, że zaniedbani. Nie rozumiem tego przywiązania do matki uwagi. Ty masz rodzeństwo? Od kiedy masz z nią konflikt? Murzynka była w jakimś filmiku AI. Spodobała mi się. Szkoda że nie istnieje. Od dawna, a od początku 2022 się do niej nie odzywam. mam rodzeństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Urmaj napisał: Od dawna, a od początku 2022 się do niej nie odzywam. mam rodzeństwo O co poszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 94 Napisano 3 godziny temu 31 minut temu, Urmaj napisał: mam rodzeństwo Który jesteś w kolejności rodzeństwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Urmaj napisał: Już ponad miesiąc się nie myłem. LOL!!! Zawsze to jakiś plus bo jak stajesz w kolejce w sklepie to chwila moment i wszyscy łącznie z kasjerkami wybiegają sprintem ze sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach