Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
SzefowaSzefów

Co myśleć o facecie który na pierwszą randkę proponuje spacer

Polecane posty

5 minut temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

W śródmieściu samochód zbędny dla mnie tylko koszt zwłaszcza przy nie pracy. 

Na podlasiu pewnie ciężko bez auta

Przed chwilą, szesnasty napisał:

BO JEST UPOŚLEDZONY I BADAŃ LEKARSKICH NIE PRZEJDZIE. POZA TYM TO KOSZT KILKA TYS ZŁ

Ale przecież podobno ma mnostwo pieniedzy to co tam kilka tysiecy inwestycja ktora sie zwroci i mozna podjac prace jako kierowca czy kurier czy nawet jechac za granice.

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

Aha i do listy życzen jeszcze ma Cie sluchac? 😎 spoko, luz...

Nie wiem o co ci chodzi można mnie zostawić na środku miasta gdziekolwiek w Polsce ja se poradzę bez samochodu wrócić. 

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

Ale przecież podobno ma mnostwo pieniedzy to co tam kilka tysiecy inwestycja ktora sie zwroci i mozna podjac prace jako kierowca czy kurier czy nawet jechac za granice.

No właśnie teraz się trochę sytuacja pogorszyla kiedyś to wgl nie myślałem o samochodzie i pracy mając 270tys 

4 minuty temu, Hypedotella napisał:

ON NIE MA KASY NA JEDZENIE A TY MYŚLISZ ŻE KILKA TYS ZAPŁACI ZA KURS XD

ZRESZTĄ CAŁE SZCZĘŚCIE I TAK BY NIE MÓGŁ, BO  JESZCZE BY KOGOŚ ZABIŁ NA DRODZE

Edytowano przez szesnasty

4 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Nie wiem o co ci chodzi można mnie zostawić na środku miasta gdziekolwiek w Polsce ja se poradzę bez samochodu wrócić. 

TY BYŚ SIE 5 KM OD DOMU ZGUBIŁ 

Oj Leżak masz bardzo wygórowane oczekiwania, że kobieta ma mieć samochód i nie oszczedzac na paliwie, rozmawiać o suchym pyszczku na spacerze, bo trzeba oszczedzać na kawie, ma Cie przywieźć, odwieźć, sluchac, sprzatać, prać, gotować. Aż głowa mnie rozbolała od tych wymogów 😕 A Ty własciwie co oferujesz? 😕

Edytowano przez Hypedotella

7 minut temu, Hypedotella napisał:

Wszystko rozumiem, oszczednosc tez, skromne warunki, ale lenistwa naprawde nie rozumiem. 

No a mi się nie chciało iść do i kupić za wszystkie pieniądze mieszkanie i szukać dziewczyny. W sumie to gdzieś z tyłu głowy wiedziałem że i tak mi to nic nie da bo jestem nieśmiały to gowwno mi ta praca da bo i tak lachona nie będzie. 

To se czekałem na to mieszkanie, jeszcze próbowałem miliony zarobić żeby ogarnąć matce dom starców sobie życie z lachonem ale nie wyszło. Straciłem 135tys.

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Oj Leżak masz bardzo wygórowane oczekiwania, że kobieta ma mieć samochód i nie oszczedzac na paliwie, rozmawiać o suchym pyszczku na spacerze, bo trzeba oszczedzać na kawie, ma Cie przywieźć, odwieźć, sluchac, sprzatać, prać, gotować. Aż głowa mnie rozbolała od tych wymogów 😕 A Ty własciwie co oferujesz? 😕

Wszystko. A to wyżej bez przesady ja jestem w stanie uruchomić program na te randki tylko widzisz mnie zazwyczaj takie lachony nie interesują. Jak się już dogaduje to z takimi odwazymi co przezyly gangbagi są aktywną prostytutki albo zaradna matka xd

7 minut temu, Hypedotella napisał:

Takie ja odstraszam zwyklym wpisem do jakieś wypnij się to szkoda uwagi 

11 minut temu, szesnasty napisał:

TY BYŚ SIE 5 KM OD DOMU ZGUBIŁ 

Dzwonisz na taxi i podajesz numer ulicy a jak inne miasto to kurs na busa autokar lub pociągi żeby mniej wyszło kosztu 

3 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Dzwonisz na taxi i podajesz numer ulicy a jak inne miasto to kurs na busa autokar lub pociągi żeby mniej wyszło kosztu 

NA TO TRZEBA MIEĆ PIENIĄDZE I NIE BAĆ SIĘ ROZMAWIAC PRZEZ TELEFON

Edytowano przez szesnasty

13 minut temu, Hypedotella napisał:

A Ty własciwie co oferujesz? 😕

Całą linie wszechświata wspólnego życia zazwyczaj jak lachon wiedział jaka jest stawka bo mnie trochę już poznal z charakterem to chciał zapłacić za mnie xd 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Całą linie wszechświata wspólnego życia zazwyczaj jak lachon wiedział jaka jest stawka bo mnie trochę już poznal z charakterem to chciał zapłacić za mnie xd 

Aha to jeszcze ma też zapłacić za Ciebie? 😎 i co jeszcze?

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Aha to jeszcze ma też zapłacić za Ciebie? 😎 i co jeszcze?

Ogólnie było zazwyczaj tak że ja chciałem zapłacić za oboje a ona nie wyglupiaj się po połowie zaplacimy przez ja pracuje 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Ogólnie było zazwyczaj tak że ja chciałem zapłacić za oboje a ona nie wyglupiaj się po połowie zaplacimy przez ja pracuje 

I gdzie Ty taka kobiete teraz znajdziesz? 😊

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

Ale to nie ma znaczenia dla mnie tylko mówię jak to wyszło w rzeczywistości jak lachon nie jest upośledzona 18 co chce wyciągnąć to wychodzi tak że płaci za siebie bo jej zwyczajnie dziwnie się zachować inaczej 

36 minut temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Lachony się zrobiły męskie łechtaczki im urosły ja mam mieszkanie ona może mieć samochód to mi chodzi 

to spoko jest co lizać xd

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Jak już zapłacę całość to wypada oddać w naturze bym po randce nie był wkoorwiony

to musisz ją zaprosić na obiad w cenie minimum 200 zł za osobę

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

to musisz ją zaprosić na obiad w cenie minimum 200 zł za osobę

To lepiej do prostytutki nie trzeba zrec i gadać 

10 minut temu, Hypedotella napisał:

Jeszcze gorzej bo ja wgl nie jestem typem co randkuje prędzej od razu na kwadracie cimcirimcim i wspólne pranie 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się