Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
SzefowaSzefów

Co myśleć o facecie który na pierwszą randkę proponuje spacer

Polecane posty

Ja lubie spacerowac więc taki rodzaj randki by mi się spodobal. Po samej propozycji spaceru trudno oceniac.

5 godzin temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

A co byś naprawdę chciała 

Chciałam tylko wychłeptać kawe, porozmawiać, ale rozumiem, że to dla kogoś 1 czy 2 bochenki chleba, więc zamierzałam zapłacić. Może w planach takie osoby mają więcej randek to i kosztuje więcej bo mieliby więcej bochenków to ok, straciłam ochotę na kawkę bez śmietenki 😕

4 minuty temu, Hypedotella napisał:

Chciałam tylko wychłeptać kawe, porozmawiać, ale rozumiem, że to dla kogoś 1 czy 2 bochenki chleba, więc zamierzałam zapłacić. Może w planach takie osoby mają więcej randek to i kosztuje więcej bo mieliby więcej bochenków to ok, straciłam ochotę na kawkę bez śmietenki 😕

Znaliscie się wcześniej tak realnie? 

Napisano (edytowany)
8 minut temu, marawstala napisał:

Znaliscie się wcześniej tak realnie? 

A to dawno było. Taki młody chłopak coś wspomniał o spacerze, ale nie znaliśmy się jakoś dobrze. W każdym razie nie pociągnął tematu, w sensie nie ustalił kiedy i gdzie, więc zapomniałam o tej historii. Pamietam, że narzekał na to, że ludzie tylko patrzą na pieniędze. Jakoś odrzuciło mnie to, bo trochę poczułam, że wrzuca mnie do jednego worka. A moją intencją było pogadać w cywilizowanych warunkach. Kawa to nie jest najdroższy napój świata i też nie lubię chodzić do restauracji czy kina na randki, bo nie wiem co z tego wyniknie i nie chce, żeby ktoś się wykosztowywał, bo tak wypada. Ale kawa to kawa...spacer to bym zostawiła na inne okazje...

Edytowano przez Hypedotella

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się