Aga12345 0 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Po 6 cudownych miesiącach relacji i zachowywania jak para zapytałam się go czy w takim razie zostaniemy oficjalnie razem i dostałam odpowiedź "nie jestem gotowy na związek". Nic z tego nie rozumiem, przecież było tak dobrze, co to znaczy jak facet mówi, że nie jest gotowy na związek? Pomóżcie On ma 34 lata, ja 31. Edytowano 8 godzin temu przez Aga12345 literówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 31 Napisano 8 godzin temu To może znaczyć, że pasuje mu taka relacja fwb i nie chce tego zmieniać w coś więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1159 Napisano 8 godzin temu To znaczy, że nic z tego nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga12345 0 Napisano 7 godzin temu 32 minuty temu, Żaba Monìka napisał: To znaczy, że nic z tego nie będzie. Co za czasy... czuje się oszukana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 542 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Aga12345 napisał: Co za czasy... czuje się oszukana przypuszczam, że mówimy o sytuacji, w której pół roku spotykania się ze sobą chciałabyś powiedzieć o tym znajomym? czy przedstawić rodzinie? czy wziąć ślub? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga12345 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: przypuszczam, że mówimy o sytuacji, w której pół roku spotykania się ze sobą chciałabyś powiedzieć o tym znajomym? czy przedstawić rodzinie? czy wziąć ślub? tak, chciałabym móc powiedzieć znajomym, przedstawić znajomym jako faceta, zdefiniować relacje, wydawało mi się, że pół roku to odpowiedni czas na podjęcie takiej decyzji tym bardziej, że zachowywaliśmy się jak para, było bardzo intensywnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 542 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Aga12345 napisał: tak, chciałabym móc powiedzieć znajomym, przedstawić znajomym jako faceta, zdefiniować relacje, wydawało mi się, że pół roku to odpowiedni czas na podjęcie takiej decyzji tym bardziej, że zachowywaliśmy się jak para, było bardzo intensywnie. to nie podejmuj takiej decyzji dodaj go do znajomych na fejsie 'przypadkiem' spotkaj znajomych na mieście Jak facet jest w porządku ale tylko boi się takich deklaracji to po prostu wyniknie naturalnie, że zaczną brać Was za parę. Jak nie jest to jego żona się do Ciebie odezwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 99 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Aga12345 napisał: co to znaczy jak facet mówi, że nie jest gotowy na związek Boi się czegoś, a czego to tylko on wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Hebee napisał: Boi się czegoś, a czego to tylko on wie. A ty czego się boisz że cię tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1998 Napisano 6 godzin temu A na co jest gotowy? Takie pytanie możesz mu zadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Hebee napisał: Boi się czegoś, a czego to tylko on wie. 1 minutę temu, marawstala napisał: A na co jest gotowy? Takie pytanie możesz mu zadać. Ja jestem na roochanie i spanie na zmianę tak bym mógł przeżyć z rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1998 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 16 napisał: Ja jestem na roochanie i spanie na zmianę tak bym mógł przeżyć z rok Autorka nie pisała o Tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 99 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 24 minuty temu, Pochwa w pochwie 16 napisał: A ty czego się boisz że cię tu nie ma Ogólnie można to streścić w 2 słowach: big błędu i niepowodzenia. Edytowano 5 godzin temu przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 277 Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, Aga12345 napisał: Po 6 cudownych miesiącach relacji i zachowywania jak para zapytałam się go czy w takim razie zostaniemy oficjalnie razem i dostałam odpowiedź "nie jestem gotowy na związek". Nic z tego nie rozumiem, przecież było tak dobrze, co to znaczy jak facet mówi, że nie jest gotowy na związek? Pomóżcie On ma 34 lata, ja 31. to znaczy że fajnie się dyma ale szuka prawdziwej miłości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Hebee napisał: Ogólnie można to streścić w 2 słowach: big błędu i niepowodzenia. Chyba lubisz podduszanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, Aga12345 napisał: Po 6 cudownych miesiącach relacji i zachowywania jak para zapytałam się go czy w takim razie zostaniemy oficjalnie razem i dostałam odpowiedź "nie jestem gotowy na związek". Nic z tego nie rozumiem, przecież było tak dobrze, co to znaczy jak facet mówi, że nie jest gotowy na związek? Pomóżcie On ma 34 lata, ja 31. Nie podobasz mu się ale dobrze się puka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Hebee napisał: Ogólnie można to streścić w 2 słowach: big błędu i niepowodzenia. A jaki rok można by przeżyć wolnego czasu ja mogę dać mydło i miche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach