Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Raper spod żabki

Jestem tak wycieńczony fizycznie i psychicznie w robocie że dopadła mnie jakaś mega depresja

Polecane posty

Od początku tego tygodnia chodzę tak zdesperowany sfrustrowany i zdołowany przede wszystkim bez żadnych sił że to jakaś masakra A to wszystko przez pracę bo mam dużo roboty dużo ludzi coś ode mnie chce ale nie wiem dlaczego ja psychicznie tak na to reaguje Bo nie mam obecnie Więcej roboty niż miałem kiedyś a kiedyś se spokojnie z tym radziłem psychicznie w tym momencie czuję że nie daję rady Mam ochotę rzucić pracę iść pójść się upić

46 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

to nie pracuj a upic sie i wyladowac w rzece fajna sprawa zimna woda niezle daje kopa XD

Żeby móc nie pracować trzeba mieć bardzo dużo pieniędzy na koncie Jak można się łatwo domyśleć ja takowych nie posiadam

8 minut temu, Raper spod żabki napisał:

Żeby móc nie pracować trzeba mieć bardzo dużo pieniędzy na koncie Jak można się łatwo domyśleć ja takowych nie posiadam

W zasadzie można mieć 0 tylko trzeba mieć jakiś kumaty sposób jak 800+ czy wynajem 

ja chcialbym zamieszkac z lachonem ktora ma wlasna chate, zebym sobie mogl sluchac muzyki z wiezy, jak cos to moge tez sprzatac chate zeby ladnie pachnialo xD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

ja chcialbym zamieszkac z lachonem ktora ma wlasna chate, zebym sobie mogl sluchac muzyki z wiezy, jak cos to moge tez sprzatac chate zeby ladnie pachnialo xD

To musisz pokazać jakiego masz zaganiacza one to lubią 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

To musisz pokazać jakiego masz zaganiacza one to lubią 

chetnie, ale nie przez neta tylko real

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się