evoiva 2648 Napisano 2 godziny temu 51 minut temu, Busz3131 napisał: Ogladam tego vloga i se smeje sama do sebie, suchajce tego: Boze, wy mi piszece, ze ja wyglondam jak Cleo, ona mi se bardzo podoba jaaa, w ogole dzenkuje wam bardzo, jakby ten, i ze jak Malgorzata Socha jakby, dzienkuje, jestesce bardzo mili, jakby megakoplement. Siwa to potrafi - krótko zwięźle i na temat, wystarczyło - dzenkuje, a tu pyk takie rozbudowane zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2591 Napisano 2 godziny temu Wincyj kewmów walnij na gębę... co za tłook. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2591 Napisano 1 godzinę temu 14:48 taki piękny akcent na rrrrr jej wyszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3053 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, evoiva napisał: Siwa to potrafi - krótko zwięźle i na temat, wystarczyło - dzenkuje, a tu pyk takie rozbudowane zdanie. Gdzie siwa a gdzie Socha i Cleo? 2xCleo + Socha = zakolak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach