na__widoku 9 Napisano sobota o 10:30 jak ktoś chce sie spotkać to chętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 117 Napisano sobota o 11:00 na seeks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na__widoku 9 Napisano sobota o 11:04 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: na seeks? chciałbyś geju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 117 Napisano sobota o 11:05 (edytowany) nie chcialbym za to wien, ze o katiuszce nie mam co marzyc, bo juz jej nigdy nie spotkam dobrze ze na swiecir jest ponad 3 miliardy kobiet, a nie tylko jedna katiuszka. Edytowano sobota o 11:05 przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 117 Napisano sobota o 11:14 mam na wiele kobiet szans, bo jestem przystojnym i ladnie pachnacym facetem, a z katiuszka nie mozemy byc razem, bo jej jest dobrze bo w polsce a mnie w uk, poza tym zasluguje na fajniejsza dziewczyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 117 Napisano sobota o 11:22 wolalbym byc bezdomnym w uk niz mieszkach w gorach w Polsce z Katiuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na__widoku 9 Napisano sobota o 11:32 18 minut temu, KochamElcie<3 napisał: bo jestem przystojnym i ladnie pachnacym facetem, masz szanse na faceta tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 117 Napisano sobota o 11:43 mam szanse na piekna dziewczyne, a nie na bajkopisarke, ktora miala raka kosci i mozliwa amputacja, a nagle przyleciala do uk i jej rak minal hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 117 Napisano sobota o 11:44 nie po to kiedys szedlem do namiotu, bo nie chcialem wracac do Polski, zeby teraz z jakas baba z neta tam wracac, bo mi pokazala wielka chate na filmiku, i mowila, ze ma na sobie stroj myszka miki, wow, nie jestem zainteresowany xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 117 Napisano sobota o 11:45 albo wezmiemy slub albo wole byc bezdomny w UK, i tyle, koniec tematu, zamykam ten rozdzial juz, narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 132 Napisano sobota o 12:26 Zapale sobie bongo, blanty już nie kopią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARS 13 Napisano sobota o 13:06 Już widzę mitomanie jak jesteś w Warszawie jak tobie gołodupcu szkoda pieniędzy nawet na bilet na pociąg tylko musisz zapierrdalać 32 km z buta xDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 775 Napisano sobota o 16:54 4 godziny temu, malowany napisał: Zapale sobie bongo, blanty już nie kopią To zrob haszkomore albo walnij wiadro. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sihbob 6 Napisano sobota o 17:03 9 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To zrob haszkomore albo walnij wiadro. xd Ela palisz marihuane z synem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sihbob 6 Napisano sobota o 17:04 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: A czemu nie pod hipermarket śródmieście Bo tam nie ma hipermarket 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 775 Napisano sobota o 17:04 6 godzin temu, na__widoku napisał: jak ktoś chce sie spotkać to chętnie Niestety nie ma mnie w stolicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 775 Napisano sobota o 17:50 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Daleko od hipermarket jak se dajesz radę Przez 2 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 132 Napisano niedziela o 14:54 22 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To zrob haszkomore albo walnij wiadro. xd Na wiadro, to ty sobie elcia możesz usiąść hue hue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 132 Napisano niedziela o 15:04 Przed chwilą, The Big Siur napisał: Gdzie masz w Warszawie w śródmieściu hipermarket mitomanie? On na biedronke mówi hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 132 Napisano niedziela o 15:06 Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał: U mnie z obu stron dwa są huh Zrób foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 775 Napisano niedziela o 16:58 2 godziny temu, malowany napisał: Na wiadro, to ty sobie elcia możesz usiąść hue hue Mogę? Ach dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sinbad 0 Napisano niedziela o 17:00 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mogę? Ach dziękuję. byłem na Brzeskiej i spytałem sie pierwszego lepszego ziomka w bramie czy zna Elżbiete Gł...k i on powiedział że zna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach