Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Oliloli

Czy mogę do niego napisać

Polecane posty

Męczy mnie to strasznie i myślę o tym cały czas. Spotkałam się w sobotę z kimś poznanym przez internet. Wcześniej rozmawialiśmy ze sobą ponad dwa tygodnie. Dwa tygodnie naprawdę intensywnych rozmów przez telefon i SMS. Nie odezwał się do mnie po spotkaniu. Męczy mnie to i mam ochotę coś mu napisać.

Indianie potrafią odczytać znaki dymne, a współczesny człowiek prostego przekazu, nie...

Edytowano przez przewr(l)otna
  • Thanks 1

52 minuty temu, Oliloli napisał:

Męczy mnie to strasznie i myślę o tym cały czas. Spotkałam się w sobotę z kimś poznanym przez internet. Wcześniej rozmawialiśmy ze sobą ponad dwa tygodnie. Dwa tygodnie naprawdę intensywnych rozmów przez telefon i SMS. Nie odezwał się do mnie po spotkaniu. Męczy mnie to i mam ochotę coś mu napisać.

Możliwe, że on to samo przeżywa. Pewnie naoglądaliście się jakichś PUA i czekacie oboje 😄 

To napisz do niego. Zapytaj, jak jego wrażenia po Waszym ostatnim spotkaniu i czy możesz liczyć na więcej. Napisz, że czekasz, i nie wiesz, czy jeszcze czekać, czy już sobie go odpuścić. Świat należy do odważnych 🙂 Moze go to zmotywuje, a jeśli nie, to będziesz wiedziała na 100 %, że nie jest zainteresowany, i nie będziesz już tracić czasu na myślenie o nim. 

5 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

To napisz do niego. Zapytaj, jak jego wrażenia po Waszym ostatnim spotkaniu i czy możesz liczyć na więcej. Napisz, że czekasz, i nie wiesz, czy jeszcze czekać, czy już sobie go odpuścić. Świat należy do odważnych 🙂 Moze go to zmotywuje, a jeśli nie, to będziesz wiedziała na 100 %, że nie jest zainteresowany, i nie będziesz już tracić czasu na myślenie o nim. 

Jeszcze co ma napisać? Po tak długim czasie kolega obraca inną i nie myśli o autorce. 

10 godzin temu, Oliloli napisał:

Nigdy nie pisz pierwsza. Mezczyzni to zdobywcy

Napisz " Jak mu dzień minął" Zobaczysz po odpowiedzi czy jest sens dalej to kontynuować. Facety nie są takie jak wy myślicie, wielu też nie wie czy powinno napisać i co napisać.

4 minuty temu, Ismael de Mexico napisał:

Napisz " Jak mu dzień minął" Zobaczysz po odpowiedzi czy jest sens dalej to kontynuować. Facety nie są takie jak wy myślicie, wielu też nie wie czy powinno napisać i co napisać.

Ty byś nie napisał zaraz po randce, że było fantastycznie? A gdyby było niefantastycznie? Napisałbyś, że lipa czy co? Przyjęło się, że to mężczyzna pierwszy, nie kobieta. Kobiety są nauczone i czekają śniąc po nocach, ale żeby pierwsze to nie. A póżniej dylematy. Kocha? Nie kocha?

Wiedział jak wyglądasz? Jak przebiegło spotkanie? Czy wcześniej wykazywał inicjatywę?

44 minuty temu, Seven napisał:

Jeszcze co ma napisać? Po tak długim czasie kolega obraca inną i nie myśli o autorce. 

Może i tak, ale od spotkania nie minęło dużo czasu. Jak do niego napisze to korona jej z głowy nie spadnie, a będzie miała pewność. Na razie czeka w zawieszeniu. Lepiej wiedzieć od razu, niż tracić czas. 

Jezeli pisali do siebie intensywnie przez dwa miesiace i po tym jak sie zobaczyli na zywo, facet zamilkl. To juz jasniej sie nie da tego odczytac.:classic_wink:

Przecież to normalne, wygodne i czytelne. Też zawsze tak robiłem. Nie odzywałem się, bo nie było sensu utrzymywać kontaktu. 

5 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Mężczyżni to fajtłapy 😆 Trzeba za nich te sprawy załatwiać 🤣🤣🤣

Po co ci mezczyzna który nie potrafi zalatwiac spraw. Ja nie chciałabym fajtłapy za którego zawsze trzeba załatwiac sprawy

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Przecież to normalne, wygodne i czytelne. Też zawsze tak robiłem. Nie odzywałem się, bo nie było sensu utrzymywać kontaktu. 

toksyk 😜

2 minuty temu, Let_me_touch_you napisał:

Jezeli pisali do siebie intensywnie przez dwa miesiace i po tym jak sie zobaczyli na zywo, facet zamilkl. To juz jasniej sie nie da tego odczytac.:classic_wink:

Miałam teraz ochotę przytoczyć tekst: ...2 tygodnie intensywnych rozmów.

Jaśniej się nie da wytłumaczyć, że spotkanie face to face doopy nie urwało.

• Like 1

3 minuty temu, Let_me_touch_you napisał:

Dwa tygodnie,  ale dokładnie. Napisałbym,  że jest brzydka, ale kobiety za bardzo biorą wszystko do siebie. 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

toksyk 😜

Dlaczego? Po co się tłumaczyć? Powiesz kobiecie, że np. nie ma chemii to i tak założy o tym temat na Kafe 😉

7 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Mężczyżni to fajtłapy 😆 Trzeba za nich te sprawy załatwiać 🤣🤣🤣

A jak postępy w twojej sprawie. Odbiłaś "fajtłapę".

1 minutę temu, przewr(l)otna napisał:

Miałam teraz ochotę przytoczyć tekst: ...2 tygodnie intensywnych rozmów.

Jaśniej się nie da wytłumaczyć, że spotkanie face to face doopy nie urwało.

Dwa tygodnie pisala , a mi cos dwa miesiace w glowie zostalo.😀

Tak czy siak, poprostu wizualnie mu sie nie spodobala.

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Po co ci mezczyzna który nie potrafi zalatwiac spraw. Ja nie chciałabym fajtłapy za którego zawsze trzeba załatwiac sprawy

W sumie to nie wiem, po co. 🤔 Może kiedyś trafi mi się taki, co potrafi. Na razie najwidoczniej same fajtłapy spotykam 🙄 

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Dlaczego? Po co się tłumaczyć? Powiesz kobiecie, że np. nie ma chemii to i tak założy o tym temat na Kafe 😉

Masz zerową empatie. Wystarczy napisać coś w stylu "dziekuje za spotkanie było milo ale nie chce kontynuować tej znajomości".

Ghosting to jedna z technik toksycznej manipulacji. Współczuje twoim randkom za takie bezempatyczne i przedmiotowe traktowanie

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

No i dobrze. Niech zakłada te tematy, może jej to w czymś pomoże. 

3 minuty temu, Let_me_touch_you napisał:

Tak czy siak, poprostu wizualnie mu sie nie spodobala.

Delikatnie rzecz ujmując. I tak spoko facet. Mógł jej napisać: z "pasztetem" się nie umawiamy. 

47 minut temu, Seven napisał:

Ty byś nie napisał zaraz po randce, że było fantastycznie? A gdyby było niefantastycznie? Napisałbyś, że lipa czy co? Przyjęło się, że to mężczyzna pierwszy, nie kobieta. Kobiety są nauczone i czekają śniąc po nocach, ale żeby pierwsze to nie. A póżniej dylematy. Kocha? Nie kocha?

Tak po pierwszej ile 2 godziny ile?

Bzdury piszecie.

Nawet po 2.

4 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

A jak postępy w twojej sprawie. Odbiłaś "fajtłapę".

Na razie żadne. 🙄 Jak czytam takie demotywujące komentarze o mężczyznach-zdobywcach to też się sama zastanawiam, czy coś z tym jeszcze robić. Ale mam ochotę się zemścić i jeszcze mnie popamięta. Jak go spotkam kiedyś w sklepie, to może podstawię mu nogę, albo czymś w niego rzucę 😆

Tutaj piszą jak facet nie podoba. Powie niemam czasu, zajęta jestem zarobiona. Kiedy indziej nie wiem kiedy. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się