Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie<3

Fajnie rosna mi wlosy na glowie? FOTO

Polecane posty

Napisano (edytowany)

Golic brode? 🤣🤣

https://i.ibb.co/yBjkpS0/20241123-123455.jpg

nie jest zle, 4 lata golilem sie na lyso, bo myslalem ze lysieje, ale naturalne mydelka z aloesem i olejki z rozmarynu/slodkich migdalow/slonecznika + limonene chyba dzialaja 🤔🤔🤔

dawno nie mialem tak bujnej fryzury xD ciekawy jestem co bedzie jak sie wiosna zacznie, bo do fryzjera nie ide dopoki sie zima nie skonczy 🤣🤣🤣

Edytowano przez KochamElcie<3

Wyglądają bujnej niż kiedyś.

no kucnalem triche do foty bo nie chce sie pokazywac w samych majtkach w necie 

nawet nie widac specjalnie lysiejacego czuba, jest super 😮

• Haha 1

bardzo jestem zadowolony z efektow olejkow jakich uzywam do glowy + naturalne mydelka no i oczywiscie lesna woda ze strumyka a nie jakas woda z kranu, a co

niedlugo ide sobie jeszcze kupic zajeebista odzywke z rose n geranium, tak pachnie ze ja odlatuje xD

w przyszlym roku bede mial zajeebisty fryz 😎😎😎

Tak, woda z kranu też nie służy, ale trudno o inną w domu. Raczej nikt nie myje głowy w zrodlanej ze sklepu, trochę drogo by wyszło😄 a Ty masz za free. Tyle że zimą to ciężko, a jak używasz różne dobre kosmetyki to myślę zniwelują skutki wody z kranu.

1 minutę temu, ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ napisał:

Nie czytaj tego...ona cię kłamie 

Bo to niedobra dzioucha jest

Koledzy też go kłamią że fajnie rosną?🤔

mnie nie jest ciezko, wczoraj sie kapalem w lodowatej wodzie w lesie, bo jestem juz przyzwyczajony do tych temperatur, cialo przywyklo i dla mnie to lajcik B)

no nie wygladam, ale jeszcze kilka lat temu jak np mieszkalem w birmingam to byl dramat

no i uzywam mydelek roznych naturalnych, m.in z aloesem, witaminami, olejki ktore wymienilem wyzej i widac efekty, jest super

nie moge sie doczekac jak bedzie luty i marzec

kiedys jak bylem w gimbazie to mialem dlugie wlosy i loczki, moze uda mi sie do tego powrocic, bo ja juz na lyso sie nie mam zamiaru golic 😄

nie zapomne jak kiedys byla zima i snieg a ja nagrywalem filmik jak kapie sie w rzece niedaleko kampera i popijam wodka 36% chyba i do kamery mowie kocham was hahahah XDDD

to bylo mocne xD

musze sie tam przejsc chyba jak bedzie pogoda, bo na razie brzydko, a w Londynie Richmond podobno powodzie

wczoraj bylo tak pieknie jak nastepnym razem bedzie takie niebo jak wczoraj znowu to ide daleko za miasto sie polozyc cna gorce i ogladac chmury i w ogole jak planeta sie kreci, i calodniowy trip, moze wezme laptopa ze soba, zeby popisac z ludzmi na irc i tyle

4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

nie zapomne jak kiedys byla zima i snieg a ja nagrywalem filmik jak kapie sie w rzece niedaleko kampera i popijam wodka 36% chyba i do kamery mowie kocham was hahahah XDDD

to bylo mocne xD

musze sie tam przejsc chyba jak bedzie pogoda, bo na razie brzydko, a w Londynie Richmond podobno powodzie

Pamiętam to video😄

Przed chwilą, Hebee napisał:

Pamiętam to video😄

a widzialas to?

to niezle 😄 ja nie pamietam jak to nagrywalem ale pamietam jak to ogladalem potem hahah ja prdl ale mam polewke jak sobie to przypominam 😄

1 minutę temu, ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ napisał:

Jeśli ich w ogóle ma to też 

Jednego ma na 100% bo był na foto. A czemu watpisz? Do pubu chodzi/ł to ludzi tam pełno. No i grywał z zespołem, to się poznaje ludzi. 

w Polsce nie mam zadnych kolegow i kolezanek, tam mam tylko kilku krewnych nic wiecej

za to w UK mialemm swojego czasu pelno kolegow i kolezanek, jak mieszkalem w namiocie i chodzilem na stolowki dla bezdomnych codziennie, ale teraz wole siedziec przy kompie w samotnosci i sluchac muzyki niz wychodzic do ludzi xD

ja tu w UK nie mam problemow z poznawaniem ludzi, bo nikt tu nie mierzy mnie na podstawie tego czy pracuje i zarabiam pieniadze czy nie, bo tutaj nikogo to nie interesuje, a ze jestem fajnym chlopakiem to wiele osob darzy mnie sympatia, w Polsce to rzadkosc 😄 bo tam bycie milym nie ma znaczenia, znaczenie ma tylko to czy mam prace i zarabiam pieniadze, a nie czy jestem mily xD

spadam cos porobic pa 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się