Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ZłyKróliczek

W którym momencie...

Polecane posty

1 minutę temu, libedowsky napisał:

kiedys kazdy byl mlody te stare pudla tez 😄 obecnie wszyscy jestesmy starzy wlacznie z toba 😄

Nie zaprzeczam temu, natomiast setnie mnie bawią hejty na kogoś, że przyciąga uwagę 😄 

1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

To będziesz dalej pisał ze starych 🤣

juz prawie ich nie mam 😄

1 minutę temu, libedowsky napisał:

przed chwila narzekalas ze nikt nie pisze a teraz mnie wyganiasz mimo ze pewnie polowe postyow napisalem w tym temacie.

juz wiesz co mialem na mysli piszac swiry 😄 ?

Dla mnie jesteś zje bem, więc dość szybko przestaje mi się nawet chcieć dyskutować z twoimi urojeniami, stąd won 😄

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

Nie zaprzeczam temu, natomiast setnie mnie bawią hejty na kogoś, że przyciąga uwagę 😄 

No to po co udajesz, że Ci to przeszkadza? 😏 Hipokryzja....😏

Przed chwilą, nie, bo choru napisał:

możesz dołączyć do zacnego grona leżaków i fifich, ten sam mental. 

Nie mogę, będę zajęta, już jestem, muszę na przykład wyjść za mąż i nie wrócić 😄😎

4 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Poproszę tę podstawę prawną. 

nie chce mi sie szukac znadz sama zmienili przepisy albo akty wykonawcze i uniemozliwili odbieranie dzieci od niewydolnych rodziców. reklamowali to ze nie mozna odbierac dzieci z powodu biedy a patologia to nie tylko bieda

mialas przyklad tego dziecka z czestochowy ktorego nie odebrali i starzy go zasdzali na rozgrzanym piecu .

Edytowano przez libedowsky

Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał:

No to po co udajesz, że Ci to przeszkadza? 😏 Hipokryzja....😏

Wolę, gdy wchodzę, przeczytać rasową gufnoburzę w wydaniu normalsów, niż bełkot fifiego czy pravola, to wszystko 🙂

3 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

a kto przyciaga uwage ? ty ? taka samo przyciagasz jak lezak, on nawet bardziej.

• Haha 1

Dla mnie jesteś zje bem, więc dość szybko przestaje mi się nawet chcieć dyskutować z twoimi urojeniami, stąd won 😄

no wiec jak nazwac czlowieka ktory narzeka ze nikt nie pisze a pozniej jak sie wpisuja to mowi ze zj.by i won. nie swirem ?

• Haha 1

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

Nie mogę, będę zajęta, już jestem, muszę na przykład wyjść za mąż i nie wrócić 😄😎

Przecież ślub nic nie zmieni, nie oszukuj sie. Jesteś uzależniona, co stało sie przyczynkiem do pewnego bekowego wątku na tym forum założonego przez twojego Daddy

• Like 1

Przed chwilą, libedowsky napisał:

a kto przyciaga uwage ? ty ? taka samo przyciagasz jak lezak, on nawet bardziej.

No więc tym bardziej nie wiem, czemu jakaś nołnejm się czepia, a ty jej wtórujesz 🤔

fifi tez bywa zajety to zadna przeszkoda 😄

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Przecież ślub nic nie zmieni, nie oszukuj sie. Jesteś uzależniona, co stało sie przyczynkiem do pewnego bekowego wątku na tym forum założonego przez twojego Daddy

Zaczyna mnie mocno bawić twój ból suchej ci..., łazisz za mną, Grażyna 😎

No więc tym bardziej nie wiem, czemu jakaś nołnejm się czepia, a ty jej wtórujesz 🤔

nikt sie nie czepia odpowiadamy ci na rozterki ktore masz i pytasz na forum 😄

2 minuty temu, libedowsky napisał:

no wiec jak nazwac czlowieka ktory narzeka ze nikt nie pisze a pozniej jak sie wpisuja to mowi ze zj.by i won. nie swirem ?

Nie zje by, tylko zje b 😄 Nie kategoryzuje Ciebie akurat jako normalsa 😎 Zresztą pisz sobie, mnie się po prostu nie chce polemizować z twoją betonozą 😉

7 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

7 minut temu, nie, bo choru napisał:

fifi też musi wyjść za mąż 

Będzie relacja na forum?

Leżak by to na bank opisywał. 😄

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Zaczyna mnie mocno bawić twój ból suchej ci..., łazisz za mną, Grażyna 😎

A coś merytorycznie? Daddy stawia warunki przed zaobrączkowaniem? W zasadzie sie nie dziwie, jak po dobroci nie działa ...

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

A coś merytorycznie? Daddy stawia warunki przed zaobrączkowaniem? W zasadzie sie nie dziwie, jak po dobroci nie działa ...

😄

On cie interesuje bardziej niż Janusz, który na ciebie nie działa 😉 Nikt inny nie pisze o nim do mnie w każdym poście, sądzę, że to efekt właśnie suchej ci... 😉

5 minut temu, miramar napisał:

Będzie relacja na forum?

Leżak by to na bank opisywał. 😄

Nie wiem, za kogo wydaje się fifi, pewnie za alfonsa 😉

Wolę, gdy wchodzę, przeczytać rasową gufnoburzę w wydaniu normalsów, niż bełkot fifiego czy pravola, to wszystko 🙂

Niby tak, ale czemu nie wypowiedziałaś się na przykład w moich tematach, gdy pytałam o to, jak odzyskać żonatego przystojniaka, który w tym roku się ożenił? A z patusami siedzisz i piszesz i obrzucacie się goownem przez 100 stron, i Was to bawi. To jest według Ciebie normalne? Sama nakręcasz te tematy, odpisując w nich, a ktoś kto przychodzi po poradę, nie dostaje nic rzeczowego, żadnego wsparcia od takiej osoby jak Ty, żadnego dobrego słowa. I jeszcze pamiętam jak mi tylko napisałaś, że oczekuję poklepania po pleckach. Nie, nie oczekuję tego. Oczekuję porady, co zrobić, żeby osiągnąć mój cel. A Ty baw się z nimi dalej, bo jesteś w swoim towarzystwie.😏 I nie narzekaj na pokaz, skoro Ci to pasuje. 

• Thanks 1

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

😄

On cie interesuje bardziej niż Janusz, który na ciebie nie działa 😉 Nikt inny nie pisze o nim do mnie w każdym poście, sądzę, że to efekt właśnie suchej ci... 😉

Podobnie, nikt inny poza tobą nie pisze w każdym swoim poście o mojej piczce. Przypadek??

Jeśli się kochają.

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Podobnie, nikt inny poza tobą nie pisze w każdym swoim poście o mojej piczce.

A chciałabyś? Nie żebym się zgłaszała ale jestem ciekawa.

1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Niby tak, ale czemu nie wypowiedziałaś się na przykład w moich tematach, gdy pytałam o to, jak odzyskać żonatego przystojniaka, który w tym roku się ożenił? A z patusami siedzisz i piszesz i obrzucacie się goownem przez 100 stron, i Was to bawi. To jest według Ciebie normalne? Sama nakręcasz te tematy, odpisując w nich, a ktoś kto przychodzi po poradę, nie dostaje nic rzeczowego, żadnego wsparcia od takiej osoby jak Ty, żadnego dobrego słowa. I jeszcze pamiętam jak mi tylko napisałaś, że oczekuję poklepania po pleckach. Nie, nie oczekuję tego. Oczekuję porady, co zrobić, żeby osiągnąć mój cel. A Ty baw się z nimi dalej, bo jesteś w swoim towarzystwie.😏 I nie narzekaj na pokaz, skoro Ci to pasuje. 

Stu stron to tu już nie bywa. Najwyżej do 30 dobijają niektóre tematy a i to bardzo rzadko.

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Podobnie, nikt inny poza tobą nie pisze w każdym swoim poście o mojej piczce. Przypadek??

Twoja piczka wjeżdża wyłącznie w odpowiedzi na twoje niezdrowe interesowanie się moim związkiem 😉

4 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Niby tak, ale czemu nie wypowiedziałaś się na przykład w moich tematach, gdy pytałam o to, jak odzyskać żonatego przystojniaka, który w tym roku się ożenił?

A to ty jesteś ten trollik, już kojarzę 🙂

13 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Nie kategoryzuje Ciebie akurat jako normalsa

ja ciebie tez nie i ci tlumacze dlaczego 😄

7 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

za sponsora czyli macie cos wspolnego 😄

Przed chwilą, libedowsky napisał:

ja ciebie tez nie i ci tlumacze dlaczego 😄

Byłoby ze mną źle, gdybyś ty uważał mnie za normalną 😎

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony