Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
SzefowaSzefów

Idę dziś na spotkanie

Polecane posty

4 minuty temu, SzefowaSzefów napisał:

Halo ratujcie 

Mamy Cię powstrzymać, czy co? 😄

33 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

czym się stresować po 50 % szans że wyjdzie albo nie 

idź baw się dobrze będzie albo fajny facet albo fajna historia do opowiedzenia nam xD

No było niestety źle więc nie potrzebny ten stres. Facet nie miał na przodzie zębów.

Z twarzy nawet ładny był ale brak uzębienia na przodzie nie do zaakceptowania. Poza tym wyglądał jak lump. Przyjechał prosto na spotkanie po 12h pracy. W tej samej koszuli w której wysłał mi każde zdjęcie.Wylał na siebie jakieś najtańsze perfumy o zapachu świerku tak, że myślałam że się porzygam. I do tego wszystkiego nawet nie zapłacił za kino- poprosił żebym kupiła bilety bo on może się nie wyrobić i że odda kasę, oczywiście jak przyjechał to nie wspomniał o tym ani słowa. Straszny żyd, mówił że po drodze zjadł obiad i strasznie przeżywał że gałka ziemniaków kosztowała 6 zł.

• Haha 1

6 minut temu, SzefowaSzefów napisał:

Z twarzy nawet ładny był ale brak uzębienia na przodzie nie do zaakceptowania. Poza tym wyglądał jak lump. Przyjechał prosto na spotkanie po 12h pracy. W tej samej koszuli w której wysłał mi każde zdjęcie.Wylał na siebie jakieś najtańsze perfumy o zapachu świerku tak, że myślałam że się porzygam. I do tego wszystkiego nawet nie zapłacił za kino- poprosił żebym kupiła bilety bo on może się nie wyrobić i że odda kasę, oczywiście jak przyjechał to nie wspomniał o tym ani słowa. Straszny żyd, mówił że po drodze zjadł obiad i strasznie przeżywał że gałka ziemniaków kosztowała 6 zł.

O, pani również brzmi jak Wirtualna Polska. 😂 Otwieraj winoooo 😂@wakanka1 https://streamable.com/i3r7ji

9 minut temu, SzefowaSzefów napisał:

To o tak dobrze nie przyszedł w kaloszach🤣

Jaką dama taki księciu.

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Nie wiem czemu się z typa wyśmiewasz jak gdybyś to ty był na jego miejscu to opis byłby identyczny :classic_biggrin:

Ja się cały czas zastanawiam jak ty tą swoją Grażynę poderwałeś, że się zgodziła z tobą związać i jeszcze dwoje dzieci zrobić. Obstawiam że albo was zeswatali, albo ją podstępem złapałeś i tak długo trzymałeś za nogę przywiązaną do kaloryfera aż się na wszystko zgodziła :classic_laugh:

Idż szukaj do trójkąta aby palę jakąś wylizała.

Nie licz na mnie ja nie pomogę. 

2 godziny temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

a za kawę zapłacił ?

Nie było kawy, tylko kino za które ja zapłaciłam 

4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

O to fajnie i za niego tesz? a skąd jesteś 

Tak za niego też bo miał oddać ale chyba mu się zapomniało😂

• Haha 1

1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

A czemu inwestujesz gruba jesteś dzieci masz prostytutka a może owulacja? To dość niespotykane raczej. 

Co to znaczy inwestujesz? Sytuacja wyglądała tak, że on przyjechał ponad 100 km z innego miasta. Powiedział mi, żebym kupiła bilety bo może się spóźnić i że potem się rozliczymy.

15 godzin temu, SzefowaSzefów napisał:

No było niestety źle więc nie potrzebny ten stres. Facet nie miał na przodzie zębów.

haha... jak przemek pravik... 😆😆 ahahah

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się