parabatai 704 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Nie musi sokoli wzroku ale tak się mówi aby zobrazować całą ceremonię parzenia czaju. Czaj to mi się z kryminałem kojarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: Pewnie się umówiliście tym razem na większy odstęp między swoimi wejściami ale tak, wiem, nigdzie razem nie byliście Dziś byłam z Promykiem na zakupach lubiliśmy przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 294 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Czyli co nie dostanę filiżanki bo za droga? W słoikach małych po dżemach wyparzonych wrzątkiem będziemy pić, bo w filiżankach to już nie ma tego klimatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dziś byłam z Promykiem na zakupach lubiliśmy przecież On kupił herbatę a Ty co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: On kupił herbatę a Ty co? Ja zabawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 294 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Czaj to mi się z kryminałem kojarzy Absolutnie nic nie umknie Twoim oczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Ja zabawki To.... czym będziecie się zabawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: W słoikach małych po dżemach wyparzonych wrzątkiem będziemy pić, bo w filiżankach to już nie ma tego klimatu. Dobra niech będzie a coś do herbaty będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Absolutnie nic nie umknie Twoim oczom Powiedzmy ze... Znałam kogoś kto siedział w dawnych czasach i opowiadał jak czaj zastępował pewne używki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dobra niech będzie a coś do herbaty będzie? Zabawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, parabatai napisał: To.... czym będziecie się zabawiać? Mam dużo tego ale już ci pisze więc karabin maszynowy, rękawice bokserskie i pałka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 294 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: On kupił herbatę a Ty co? Ciuchy pół dnia wybierała i ja na piwo poszedłem bezalkoholowe a Ona dalej wybierała jak wróciłem tak jakby na poważną randkę miała się szykować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Mam dużo tego ale już ci pisze więc karabin maszynowy, rękawice bokserskie i pałka Ostro ja nie wiem czy on to przeżyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 294 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Dobra niech będzie a coś do herbaty będzie? Czekolady gorzkie żeby złamać posmak esencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Ciuchy pół dnia wybierała i ja na piwo poszedłem bezalkoholowe a Ona dalej wybierała jak wróciłem tak jakby na poważną randkę miała się szykować Zwariowałeś ja ciuchy pod dnia wybierać? To chyba szykowałam się na swój ślub 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ciuchy pół dnia wybierała i ja na piwo poszedłem bezalkoholowe a Ona dalej wybierała jak wróciłem tak jakby na poważną randkę miała się szykować Kupila zabawki na randkę z Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Czekolady gorzkie żeby złamać posmak esencji Dobra ale jeszcze będą zabawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 30 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, parabatai napisał: A ten słoik to musi być po ogórkach? Po litrowym miodzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Ostro ja nie wiem czy on to przeżyje Da radę w końcu boks trenuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 294 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Powiedzmy ze... Znałam kogoś kto siedział w dawnych czasach i opowiadał jak czaj zastępował pewne używki Teina w dużej dawce daje stan zbliżony jak po winie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 294 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Zwariowałeś ja ciuchy pod dnia wybierać? To chyba szykowałam się na swój ślub Przecież nie napiszę że jakieś zabawki wybierałaś , bo Ty masz szalony mózg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Teina w dużej dawce daje stan zbliżony jak po winie No oni pili tak mocne że nieźle ich po deklach czesało i o to chodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Przecież nie napiszę że jakieś zabawki wybierałaś , bo Ty masz szalony mózg Haha szalony no wiesz co ty tam mówisz to niemożliwe pierwsze słyszę ale zabawki wybrałam super jeszcze mam kajdanki i zestaw dużego mechanika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Da radę w końcu boks trenuje Tylko żebyście randki na SORze nie zakonczyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 30 Napisano 4 godziny temu 57 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Czaju zaparze, bo dzisiaj kupiłem kilka kilo herbat i litra miodu Jaki miód lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 294 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, parabatai napisał: Kupila zabawki na randkę z Tobą Jest odważna to prosze bardzo randka o trzeciej w nocy na ryby jedziemy moim rydwanem łącząc przyjemne z pożytecznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 294 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: No oni pili tak mocne że nieźle ich po deklach czesało i o to chodziło Ja naprawdę teraz pije czaj i czuję się jak po alko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Jest odważna to prosze bardzo randka o trzeciej w nocy na ryby jedziemy moim rydwanem łącząc przyjemne z pożytecznym Jak w rydwanie dużo miejsca to może być bardzo przyjemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 167 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Tylko żebyście randki na SORze nie zakonczyli Będzie dobrze mam nadzieję ale jakby co będę cię prosić byś nas odwiedzała w szpitalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 30 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, MARS napisał: Zapraszam do dyskusji Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach