The Big Siur 179 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Korzystsles ty kiedykolwiek z taxi to 24h na dobę 7dni w tygodniu także w święta i dni wolne. Tak jak potrzebuję, bo np. jesteśmy umówieni na mieście w knajpie i wiadomo, że będzie pite, to jedziemy taksówką. Natomiast to zawsze poleganie na drugim człowieku, a jak masz swoje auto to jesteś niezależny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 179 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: A wiesz że nie istnieje jeden taxi na całe miasto tylko od zajêbania typów i wszelkiej maści podobnych uberow. Miałem taką sytuację raz, kurs za 440zl poszedłem po coś do żabki w 1/4 kursu i spíerdolil. Z drugiej strony na tyle składałem pistolet gazowy więc mu się nie dziwię. Wiem leżak, ale zwyczajnie lubię prowadzić samochód. To mnie odpręża.Lubię też mieć sprawczość w swoim życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, The Big Siur napisał: Akurat nawet na tle tutejszych kobiet wychodzisz na najbardziej odklejony egzemplarz, robiąc rzeczy i wygłaszając teorie których żadna inna baba stąd nie popiera, więc to podpieranie się argumentem że wiesz lepiej co myślą inne kobiety bo sama jesteś kobietą jest mocno śmieszny, ale ty i tak tego nie dostrzeżesz PS: w stosunku do kobiet które znam z reala wypadasz na nawet jeszcze bardziej odklejoną, o ile to możliwe Ble ble Ile jeszcze? Rozumiem że lewacy to stan umysłu ale żeby tak być odklejonym żeby nadal sądzić że opinie tutaj z doopy wzięte mnie jakkolwiek obchodzą, no chłopie wymiatasz Lepiej popracuj nad argumentacją nast razem, bo w tym temacie nadal wniosek jest utrzymany- siurek ma jakieś kompleksy przy innych facetach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 179 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hebee napisał: Ble ble Ile jeszcze? Rozumiem że lewacy to stan umysłu ale żeby tak być odklejonym żeby nadal sądzić że opinie tutaj z doopy wzięte mnie jakkolwiek obchodzą, no chłopie wymiatasz Lepiej popracuj nad argumentacją nast razem, bo w tym temacie nadal wniosek jest utrzymany- siurek ma jakieś kompleksy przy innych facetach To dobrze że masz taki wniosek. Trzymaj się go. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Hebee napisał: Sparzył się mąż konkubiny siura. Dobrze że typ poszedł po unieważnienie bo zniszczyłaby mu życie, a biseksualizm może być przesłanką do tego i widocznie tak uznano. Teraz drugi w perspektywie czasu może się przekonać o tym jakie ryzyko niosą ze sobą takie orgie, może wtedy zacznie choćby szanować wartości chrześcijańskie jeśli nie wróci do Kościoła. Niestety Leżak jeśli ktoś nie był w związku to o naiwność łatwiej niż komuś kto był i już co nieco wiem z czym to się je, trudno nie być naiwnym chociaż na początku gdy są motyle, ale jak ktoś nie ma doświadczenia to i później może taki być. Jeśli walczysz kalkulator i chłodne podejście to się nie zakochasz. Możesz być i w kilku związkach ale to nie znaczy że następny facet też cię zrani. Nie w każdym jest zło by jak najlepiej sobie godzic wykorzystać. Ja się staram zrozumieć potrzeby drugiej strony ale trochę dochodzę do wniosku że lachony lubią być gnojone i zaganisne jako służące i koorwy w sypialni nic nie chcąc w zamian. Może to lubią. A chciałbym się odwdzięczyć jakimś dobrem za dobro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Jeśli walczysz kalkulator i chłodne podejście to się nie zakochasz To samo przychodzi (albo nie), nawet gdy kalkulator jest, stąd są problemy w FWB np. 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Możesz być i w kilku związkach ale to nie znaczy że następny facet też cię zrani Wiadomo. Tyle tylko że po pierwszym już się nie jest tak naiwnym. 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Nie w każdym jest zło by jak najlepiej sobie godzic wykorzystać. Ja się staram zrozumieć potrzeby drugiej strony ale trochę dochodzę do wniosku że lachony lubią być gnojone i zaganisne jako służące i koorwy w sypialni nic nie chcąc w zamian. Może to lubią Nie wiem skąd te wnioski . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: To samo przychodzi (albo nie), nawet gdy kalkulator jest, stąd są problemy w FWB np. Wiadomo. Tyle tylko że po pierwszym już się nie jest tak naiwnym. Nie wiem skąd te wnioski . Może u kobiet. Typy potrafią wejść w fwb lub związku całkowicie bez uczyć. Stąd te wszystkie tematy facet mnie píerdoli pięć lat a jak pytam to to i tamto co robić Nadal można mieć 100% zaufania do intencji nowej osoby kwestia nastawienia. Ale strach już zaszczepiony. Z obserwacji wszechświata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, The Big Siur napisał: Tak jak potrzebuję, bo np. jesteśmy umówieni na mieście w knajpie i wiadomo, że będzie pite, to jedziemy taksówką. Natomiast to zawsze poleganie na drugim człowieku, a jak masz swoje auto to jesteś niezależny Na jeden chooj wychodzi zazwyczaj nie zdążę nawet wypalic całego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Może u kobiet. Typy potrafią wejść w fwb lub związku całkowicie bez uczyć. Stąd te wszystkie tematy facet mnie píerdoli pięć lat a jak pytam to to i tamto co robić Potrafią faceci ale nie każdy. Albo nie z kazdą W każdym razie trochę już się naczytałam takich historii. 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Nadal można mieć 100% zaufania do intencji nowej osoby kwestia nastawienia. Ale strach już zaszczepiony. I przez ten strach trudno o takie nastawienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Hebee napisał: Potrafią faceci ale nie każdy. Albo nie z kazdą W każdym razie trochę już się naczytałam takich historii. I przez ten strach trudno o takie nastawienie. Nie mogę zrozumieć dlaczego wolisz marnować czas na pisanie tej filozofii zamiast tu być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 2 godziny temu Czytałam że grasz kogoś aby laska była. To nie ma sensu bo to wyjdzie w końcu i lipa. Ludzie nie grają na początku, są sobą tylko pokazują lepszą twarz, a potem gorszą i już przez to nie raz jest koniec, a co dopiero totalnie grać kogoś kim się nie jest. No chyba że tą grą nazywasz właśnie pokazywanie lepszej twarzy. Lepsza twarz to inne, lepsze zachowania np w Twoim wypadku stranie się być elokwentnym, a nie inne np poglądy niż się ma byle zadowolić kogoś- to jest już gra osoby innej niż się jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Nie mogę zrozumieć dlaczego wolisz marnować czas na pisanie tej filozofii zamiast tu być. Bo jesteśmy inni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Czytałam że grasz kogoś aby laska była. To nie ma sensu bo to wyjdzie w końcu i lipa. Ludzie nie grają na początku, są sobą tylko pokazują lepszą twarz, a potem gorszą i już przez to nie raz jest koniec, a co dopiero totalnie grać kogoś kim się nie jest. No chyba że tą grą nazywasz właśnie pokazywanie lepszej twarzy. Lepsza twarz to inne, lepsze zachowania np w Twoim wypadku stranie się być elokwentnym, a nie inne np poglądy niż się ma byle zadowolić kogoś- to jest już gra osoby innej niż się jest. Odwrotnie lachon chce żebym grał dlatego jest niezainteresowany. Lubicie bajki i ścieme elokwencji. Tylko nie wiem dlaczego to jest istotne skoro chcemy tego samego ja szmacic a lachon byc sznacony, z przeplotem czasem pieszczot czy wanilii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Hebee napisał: Bo jesteśmy inni. Odnalazla byś się w wycieraniu kurzy z rtv tu nie jest tak źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu No i do kościoła całkiem blisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Odwrotnie lachon chce żebym grał dlatego jest niezainteresowany. Lubicie bajki i ścieme elokwencji. Tylko nie wiem dlaczego to jest istotne skoro chcemy tego samego ja szmacic a lachon byc sznacony, z przeplotem czasem pieszczot czy wanilii. Lubimy elokwencję prawdziwą, wszystko prawdziwe. Przynajmniej na początku to się liczy żeby zainteresowali zrobić jakieś wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 2 godziny temu (edytowany) W życiu nie zamieszkam w mieście. Mogłabym tylko mieć dom na wakacje w jakimś starym mieście w innym kraju np we Włoszech, Grecji. Edytowano 2 godziny temu przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Odwrotnie lachon chce żebym grał dlatego jest niezainteresowany. Lubicie bajki i ścieme elokwencji. Tylko nie wiem dlaczego to jest istotne skoro chcemy tego samego ja szmacic a lachon byc sznacony, z przeplotem czasem pieszczot czy wanilii. Nie każdy ściemnia, niektórzy są po prostu elokwentni i to jest seksowne... kobietom się podoba a nie jak próbujesz wmówić jakieś tam szmacenie i buractwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Nie każdy ściemnia, niektórzy są po prostu elokwentni i to jest seksowne... kobietom się podoba a nie jak próbujesz wmówić jakieś tam szmacenie i buractwo. Gowwno prawda. Bajka w którą chcesz wierzyc a potem karetka zabiera geja jak go tuzin ksiedzy walilo ostro w dope. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Hebee napisał: Lubimy elokwencję prawdziwą, wszystko prawdziwe. Przynajmniej na początku to się liczy żeby zainteresowali zrobić jakieś wrażenie. Nie istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Hebee napisał: Lubimy elokwencję prawdziwą, wszystko prawdziwe. Przynajmniej na początku to się liczy żeby zainteresowali zrobić jakieś wrażenie. Każdy typ musi być poojebem żeby kręcił go sluz szyjki macicy w owulacji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu Na logike ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu Po prostu jedni się kryją i są pízdami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Gowwno prawda. Bajka w którą chcesz wierzyc a potem karetka zabiera geja jak go tuzin ksiedzy walilo ostro w dope. Przedstawiam Ci kobiecą perspektywę... jak pisze, że lubię nie wiem dżem truskawkowy to Ty na to, że bzdura bo lepsza jest musztarda. I takie to jest pisanie z Tobą : ) Edytowano 2 godziny temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Hebee napisał: W życiu nie zamieszkam w mieście. Mogłabym tylko mieć dom na wakacje w jakimś starym mieście w innym kraju np we Włoszech, Grecji. Trochę u mnie poznać się dogłębnie później wynajem mieszkania i do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Przedstawiam Ci kobiecą perspektywę... jak pisze, że lubię nie wiem dżem truskawkowy to Ty na to, że bzdura bo lepsza jest musztarda. I takie to jest pisanie z Tobą : ) Ja ci tylko mówię że ten dżem nie jest z samych truskawek i skrywa zwierza bez elokwencji więc elokwencję udaje tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 110 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Trochę u mnie poznać się dogłębnie później wynajem mieszkania i do ciebie Nie mogę się też nigdzie przenieść chociaż na chwilę bo w domu jestem potrzebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Ja ci tylko mówię że ten dżem nie jest z samych truskawek i skrywa zwierza bez elokwencji więc elokwencję udaje tyle Jasne jak się wkurzę to też mogę sypnąć łaciną, ale mimo wszystko poskramiam zwierza... myślę, że druga strona może mieć podobnie... a jak siebie nie ogarnia no to to nie jest atrakcyjne. Dobranoc : ) Edytowano 1 godzinę temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Jasne jak się wkurzę to też mogę sypnąć łaciną, ale mimo wszystko poskramiam zwierza... myślę, że druga strona może mieć podobnie... a jak siebie nie ogarnia no to to nie jest atrakcyjne. Dobranoc : ) Jeśli ogarnia to udaje elokwencję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 21 Napisano 1 godzinę temu A pamiętasz kermita jak wybuchal niezły psychol z niego wychodzil typu rzeczy że podgrazanie do wyhustania się innych osób albo ostre precle w stronę uzyszkonik czy pisanue lasce że nie jest kobietą i wciskanie piżamy. Elokwencja to lipa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach