Gajja 39 Napisano 24 Listopad Uderzyliście kiedyś babę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 315 Napisano 24 Listopad nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 39 Napisano 24 Listopad A Musk jakie fotki wstawia xD https://x.com/elonmusk/status/1860456684084158883?t=dX6c1deopceT6DhoD83FEg&s=19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 39 Napisano 24 Listopad Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie Pewnie byś się popłakał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 39 Napisano 24 Listopad 4 minuty temu, The Big Siur napisał: nie A po pupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 315 Napisano 24 Listopad 1 godzinę temu, Gajja napisał: Pewnie byś się popłakał xD ciekawy tok myślenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 3 Napisano poniedziałek o 10:31 Nie, a wręcz ja mam obawę, że to ja bym był chłopcem do bicia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach