Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17™2

Jak połączyć całość payu na dwie raty

Polecane posty

ale chyba ma troche niepelnosprytnego tego tate, skoro godzi sie na relacje corka z patoojciec z wroclawia xD

ty juz zaraz bedziesz 50 latkiem, i powinienes sie wstydzic brac sie za takie malolaty xD

Edytowano przez KochamElcie<3

22 minuty temu, caryca pokaż cyca napisał:

Pewnie zazdrościsz jej, że ma tatę. 😉 Twój na pewno pięknie powiewał na gałęzi, to jest zupełnie normalne. Większość ludzi ma myśli sam/obójcze kiedy cię ogląda xD

Oj koorwa jaki ty jesteś głupi 

x

sruna robil ojciec chyba miekka pasztetowa, dlatego teraz ma taka slabosc do pasztetowych XDD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

x

sruna robil ojciec chyba miekka pasztetowa, dlatego teraz ma taka slabosc do pasztetowych XDD

Jakiś upośledzony jest społecznie niedoo...y rodzinnie 

Jutro jak sie obudze w miare wczesnie i bedzie mi sie chcialo wyjsc z wyra, to pojde chyba po ten krem po depilazzione XDDD

no tak racja, ja gdy skonczylem 18 lat to przestalem chodzic do szkoly bo mi sie nie chcialo rano wczesnie wstawac codziennie to byl taki koszmar

I tak bede musial zaliczyc kosmetyk niedlugo, bo mi sie olejek do wlosow konczy, wiec no przy okazji kupie krem do depilazzione XD

mnie by sie aparat fotograficzny przydal, to bym wtedy spedzal wiecej czasu na outdoor, ale moze konsole bede zabieral ze soba na wies, i sobie usiade pod drzewkiem gdzies za miastem, gdzie nikt mnie nie znajdzie, i sobie bede gral i jaral lolki 😄

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

mnie by sie aparat fotograficzny przydal, to bym wtedy spedzal wiecej czasu na outdoor, ale moze konsole bede zabieral ze soba na wies, i sobie usiade pod drzewkiem gdzies za miastem, gdzie nikt mnie nie znajdzie, i sobie bede gral i jaral lolki 😄

Ja mam całe foldery i yt pomysłów 

albo na mojej konsoli retroid, idzie juz do mnie, ale kupie sobie karte sd 512gb i zainstaluje ten linux batocera na nim i tam bede obczajal gierki, bez zadnych google plejow srejow 😛

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

albo na mojej konsoli retroid, idzie juz do mnie, ale kupie sobie karte sd 512gb i zainstaluje ten linux batocera na nim i tam bede obczajal gierki, bez zadnych google plejow srejow 😛

Ale cie zakosza jak zboze 500gb hdd 15zl 512gb micro sd 200zl 

ano life is brutal ale przynajmniej sobie bede mogl zainstalowac batocera do grania w gierki retro i w chooy gierek pomieszcze a co mi tam 40 czy 50 funtow, to nieduzo 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się