Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:22 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: to dobrze, nie musze sie spieszyc z depilacja klaty w takim raize i brzucha Ale fajnie są lachony te młode takie głupie teksty mają "też się możesz malować przecież" 18latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano niedziela o 01:22 haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:23 Wgl dziwnie być 36 latkiem z jakąś świadomość że m3 jest atrakcyjne dla 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:25 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: haha No jakbym miał prace to bym nagonil coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:25 By sprzatala gotiwala i obladzala no i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:26 Pewnie się uczyć nie chce pracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:26 No bo fajniej jest pomidory kupować w hipermarket ja się nie dziwię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:27 Mogła by już w życie się bawić a nie zamulac do 30tki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano niedziela o 01:27 dobre miejsce do wyrywania lachonow to jest jak sobie chodzilem do galerii z laptopem i sobie siedzialem przy kompie xD raz sobie kupilem mleko laciate a tu jakies dwie kolezanki 14 latki i jakas blondi 14 latka usmiechnieta od ucha do ucha i sie mnie pyta MOGE LYKA?? XDDD a ja pewnie xD a ta jak sie cieszyla, ze moze sie mleka napic troche hahaha ja prdl XDDD a kolezanka do niej jestes nienormalna XDD a ta sie tak smiala jakby nie wiem co sie stalo XDDDDDDDDDDDD a za chwile poszly sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedorozwój 8 Napisano niedziela o 01:30 36 minut temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Tak mi ojca brakuje że ani razu go nie odwiedziłem na cmentarzu po pogrzebie oprócz tego cyrku z siostrą Twój ojciec podobno wolał wódkę od oglądania swoich pomiotów, nie osądzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedorozwój 8 Napisano niedziela o 01:30 Leżak wiesz co łączy naszych ojców? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano niedziela o 01:31 a ciebie srun ojciec zrobil miekka pasztetowa dlatego jestes taki niedoyeebany XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano niedziela o 01:31 o przypaletala sie menda i teraz do lezaka sie przyczepil, pasozyt XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:32 A najbardziej mi szkoda mieszkania co mogłem kupić taka ładna kawakerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano niedziela o 01:34 a nie kupiles, bo nie mogles sprzedac swojego mieszkania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:34 H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:36 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: a nie kupiles, bo nie mogles sprzedac swojego mieszkania? Bo zagralem na gieldzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:37 Taka idealna 27m2 huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano niedziela o 01:38 to foto z tej kawalerki? no ladnie wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:39 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: to foto z tej kawalerki? no ladnie wyglada No akurat na setup było miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano niedziela o 01:40 fajna kuchnia, ladne meble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:46 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: fajna kuchnia, ladne meble Mi się układ podoba akurat na tv w środku Z drugiej strony w moim bloku są jeszcze lepsze bo mój salon tylko po prostu kinel jest i kuchnia po prawej stronie zamiast ściany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:47 Także nawet bym nie widział różnicy mógłbym identyczne zrobić co teraz tylko połowę mniej m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano niedziela o 01:47 tez mi sie podoba ale niestety zakichana gielda, ugh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedorozwój 8 Napisano niedziela o 01:48 8 minut temu, KochamElcie<3 napisał: fajna kuchnia, ladne meble Pamiętasz jakie miałeś ataki jak łysy oddawał mocz i cię to budziło? https://files.catbox.moe/hnp2fr.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:49 7 minut temu, KochamElcie<3 napisał: fajna kuchnia, ladne meble Jak ta była z mopsu to mocno piszczala na to mieszkanie gdybym znał młode lachony bez mieszkania to pewnie szybko bym się z jakąś dogadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano niedziela o 01:49 Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Jak ta była z mopsu to mocno piszczala na to mieszkanie gdybym znał młode lachony bez mieszkania to pewnie szybko bym się z jakąś dogadal na to mieszkanie, w ktorym teraz jestes? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:49 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: tez mi sie podoba ale niestety zakichana gielda, ugh Za duze miałem marzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 15 Napisano niedziela o 01:49 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: na to mieszkanie, w ktorym teraz jestes? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano niedziela o 01:51 no ja w Polsce tez mialem fajne mieszkanie, i wielkie wyro to zamiast fajny lachon/lachony to przychodzili do mnie zlodzieje jaracze dopalaczy XDD ja prdl ... dlatego dobrze ze stamtad wykoorwilem z tego kraju, bo tam to tylko kazdy tylko patrzy jak mnie wjeebac w jakies klopoty w ogole albo mnie okrasc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach