KochamElcie<3 122 Napisano niedziela o 21:52 jestes peedalem, a w UK podobno do 12000 funtow nie trzeba podatku placic jee hehe B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 122 Napisano poniedziałek o 03:10 ogolnie to niestety, ale mysle, ze nawet jakby znowu po mnie drugi raz Katiuszka przyjechala, zeby mnie zabrac do Polski, to jakos mi smutno opuscic ten angielski koorwidolek, i jakos mnie to nie cieszy, mimo ze fajna dziewczyna, i to i tamto, co ja poradze : ((((((((( wczesniej tez mi bylo smutno... zanim jeszcze tu przyjechala sie spotkac... Myslalem sobie o mojej wiezy, ze mam zostawic ja, to plakalem... Zeby jeszcze Katiuszka wpadla i mi pomogla cos zabrac, przykre to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 122 Napisano poniedziałek o 03:58 (edytowany) Ja bym chciała żeby mi weszło więcej w uda i pupę, bo to jest bardzo kobiece. Dobrze, że chociaż cycki mam fajne i mordę. x polecam duzo jesc i siedziec duzo na fotelu przy kompie w takim razie, to zobaczysz jak ci w uda i doopsko pojdzie XDD Edytowano poniedziałek o 03:59 przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach