Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17.2

Robię sobie obiad klopsik ryż i pomidora

Polecane posty

Za oliwę zapłaci więcej, niż za cały swój dzisiejszy obiad 😄

I jeszcze jablko jest dobre do kapusty kiszonej.

A od tego klopsa lepsze jest jajko sadzone, ma wiecej witamin i wartosci odzywczych.

Ostatnio mialam smaka na kapuste kiszona i ciagle jadlam wlasnie z jablkiem, cebula, olejem (ale wole ze zwyklym niz z oliwa, moze dlatego, ze mama robila ze zwyklym) i z pieprzem. Pycha.

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Malo jesz, nawet dla mnie by to bylo malo.

A to nie jest czasem cały woreczek ryżu? Bo coś w stylu prostopadłościanu tam leży.

Ja dzisiaj zjadlam na sniadanie tosta z maslem i z dzemem, a na obiad zupe pomidorowa. W sumie tez niezbyt wartosciowo.

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Malo jesz, nawet dla mnie by to bylo malo.

Ja dużo lubię wpíerdolic przed snem wczoraj np z 5 plasterkow schabu tuzin kromek chleba i hamburgera oraz 1 sera żółtego 

Edytowano przez Pochwa w pochwie 17.2

1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał:

A to nie jest czasem cały woreczek ryżu? Bo coś w stylu prostopadłościanu tam leży.

Moze rzeczywiscie, przy tym pomidorze na pierwszym planie wydaje sie mala ta porcja ryzu.

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Ja dzisiaj zjadlam na sniadanie tosta z maslem i z dzemem, a na obiad zupe pomidorowa. W sumie tez niezbyt wartosciowo.

Ja wyjadam resztki z wczoraj. Misiak piecze takiego kurczaka, że niebo w gębie. 

Połowa pyr mi wyleciała z gara do zlewu 😭😭😭

7 minut temu, Pochwa w pochwie 17.2 napisał:

Mam oliwę 2 butelki z paczki kościoła sąsiad mi przyniósł 

Dobrze, że nie z mopsu

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Ostatnio mialam smaka na kapuste kiszona i ciagle jadlam wlasnie z jablkiem, cebula, olejem (ale wole ze zwyklym niz z oliwa, moze dlatego, ze mama robila ze zwyklym) i z pieprzem. Pycha.

Ja też dokladnie taka lubie najbardziej.

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Moze rzeczywiscie, przy tym pomidorze na pierwszym planie wydaje sie mala ta porcja ryzu.

Jem połowę torebki ale odgrzewany to tak się zrobił 

A ja nie lubię kapusty kiszonej i nie będę jej jadła, choćby nie wiem, jakie cuda zawierała. O dziwo lubię sok z niej. Oraz o dziwo bardzo mi smakuje koreańska kapustka kiszona pekińska kimchi, która smakuje zupełnie inaczej, jest pikantna, a nie kwaśna i inaczej pokrojoną, w ostrej zalewie, najlepsza jest wersja podsmażana dla mnie (kupuję tę z Korei, ponieważ polskie są różne, niektóre nie mają nic wspólnego z kimchi, prócz nazwy, można robić samemu, ale aż tak mi sie nie chce ;)). 

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

A ja nie lubię kapusty kiszonej i nie będę jej jadła, choćby nie wiem, jakie cuda zawierała. O dziwo lubię sok z niej. Oraz o dziwo bardzo mi smakuje koreańska kapustka kiszona pekińska kimchi, która smakuje zupełnie inaczej, jest pikantna, a nie kwaśna i inaczej pokrojoną, w ostrej zalewie, najlepsza jest wersja podsmażana dla mnie (kupuję tę z Korei, ponieważ polskie są różne, niektóre nie mają nic wspólnego z kimchi, prócz nazwy, można robić samemu, ale aż tak mi sie nie chce ;)). 

Burżujka! 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się