Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17,2

Byłem w inpostu po dyski twarde

Polecane posty

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17,2 napisał:

Wypakowalem muszę się ogrzać mieszkaniem

Ale to jakieś życiowe osiągnięcie że paczki z paczkomatu odebrałeś że aż temat na forum na ten temat musiałeś założyć? :classic_cool:

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Ale to jakieś życiowe osiągnięcie że paczki z paczkomatu odebrałeś że aż temat na forum na ten temat musiałeś założyć? :classic_cool:

Tak bo jestem atencyjnom koorwa 

• Haha 1

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Chce se pogadać o tym może kto podlapie 

a ja wlasnie bylem w sklepie po wode i energy drink i dwa fajne mlode lachony i weszly i obie na mnie spogladaja haha

moglem powiedziec do nich hej leidies, mieszkam niedaleko, chcecie wpasc do mnie posluchac muzyczki? zapraszam :DDDDDD

Edytowano przez KochamElcie<3

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

a ja wlasnie bylem w sklepie po wode i energy drink i dwa fajne mlode lachony i weszly i obie na mnie spogladaja haha

moglem powiedziec do nich hej leidies, mieszkam niedaleko, chcecie wpasc do mnie cos zapalic i posluchac muzyczki? zapraszam :DDDDDD

Ja w hipermarket dzisiaj rano ale nie było lachona 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17,2 napisał:

Uważasz że kradzież spinaczy i chemii do kibla z uczelni jest warta rozmowy a to nie? 

Uważam że masz potężny ból dūpy że twój jak ty to określasz milionerski standard życia to w porównaniu z moim standardem życia jest menelski, a że nie umiesz mi dosrāć to w kółko wracasz do tych spinaczy mimo że już miałeś to tłumaczone jak opóźnionemu dziecku z dziesięć razy :classic_cool:

no ja te dwa lachony to juz bym tu wzial i sie zabawil ale kuurna no niestety gdzie ja zagadam do dwoch fajnych lachow i spytam hej jak wam mija dzien piekne kociaki? 😄

9 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

moglem powiedziec do nich hej leidies, mieszkam niedaleko, chcecie wpasc do mnie posluchac muzyczki? zapraszam :DDDDDD

Zobaczyły schizola 

1 minutę temu, Bapka Redzka napisał:

Zobaczyły schizola 

nom potem jedna sie ogladala jeszcze za mna jak ze sklepu wyszlismy i sobie grzywke poprawiala 😄

taka mysia

w sumie to ladna pogoda i slonce, jade zaraz do bajorka na rowerze sie odswiezyc w krotkich spodenkach i lekkiej bluzie, a w sklepie w laczkach bylem i krotkie spodenki XD

i bede sprzatal jak wroce 😄

nara 😄

6 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

nom potem jedna sie ogladala jeszcze za mna jak ze sklepu wyszlismy i sobie grzywke poprawiala 😄

taka mysia

Nie wiedziała żeś pedał 

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

w sumie to ladna pogoda i slonce, jade zaraz do bajorka na rowerze sie odswiezyc w krotkich spodenkach i lekkiej bluzie, a w sklepie w laczkach bylem i krotkie spodenki XD

i bede sprzatal jak wroce 😄

nara 😄

Naparzał to cię będzie Alfons 

wczoraj tak sobie siedze i odpalilem sobie all saints na plytke pierwszy raz i czytam jakas goownobuurze tutaj i nagle mi wchodzi 4 kawalek nazywa sie under the bridge to cover rhcp ale wchodzi refren a ja czytam co tu sie dzieje i nagle jak zaczalem sie smiac hahah az sie poplakalem 😄

hahah tak sobie siedze i czytam jakas goownoburze tutaj a nagle wchodzi 4 kawalek co to jest skads znam to i ta gitarka tyruryrury tyruryrury i ten kawalek wlecial a nagle refren wchodzi jak zaczalem sie smiac czytajac co tu sie dzieje, hahahah idealny kawalek pod czytania pierdow tutaj :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się