Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
blackdahlia

Kłamstwa

Polecane posty

Hej, przychodzę do Was z problemem kłamstw ze strony narzeczonego...Dla niektórych może się wydawać śmieszne, ale my mamy jasno postawione granice co do tego. Mamy 29 lat i mieszkamy razem.   Mianowicie, chodzi o lajkowanie, serduszkowanie jakiś bab w internecie..Mówilam i wiedział, że  zawsze miałam problem z lajkowaniem przez niego takich zdjęć i powiedział , że mam rację i już tego nie robi. faktycznie nic takiego nie miało już miejsca i cieszyłam się, że wziął sobie mojego uczucia na poważnie.  Do czasu kiedy zobaczyłam, że zamiast zdjęć w profilu serduszkuje zdjęcia na RELACJI jakimś babom w bikini, jak tańczą itd. Można się domyślać. Ku*** mieszkałam już z nim od miesiąca a i tak mnie okłamywał i zarzekał się, że tego nie robi.  Uważam,że nadużył bardzo mojego zaufania, bo zamiast zdjęć w profilu lajkował tylko relacje jakiś bab, żebym nie widziała i on mi bezczelnie kłamie że to nie było perfidne... Nie no jak to nazwać jak chłop reaguje na  zdjęcia tylko i wyłącznie na relacji i bo myśli że tego nie zobaczę?  no przecież to było perfidne... Druga sprawa okłamywanie w błahych sprawach typu" zapłaciłem za mieszkanie" a tego nie zrobił mimo że go poprosiłam, zarzekał się że ciągle truje dupę dlatego mnie okłamał. Wcześniej jak byliśmy na odległość wypisywał do jakiś dziewczyn i była mega afera ale mu wybaczyłam.... zrobiłam się czujna, później  przyłapywałam go na takich małych kłamstwach , ale nie wiem czy mogę mu ufać do tej pory, skoro potrafi skłamać z tym, że nie wie gdzie mój telefon a idzie z nim do kibla żeby posprawdzać coś. Zauważyłam na mailu jakieś zaciągnięte pożyczki od roku o których też mi nie raczył powiedzieć a uważam że jako narzeczona powinnam wiedziec takie rzeczy.  Co myślicie?

Nie zmienisz go! On widac tak ma choc wie, ze to nie jest fair w stosunku do Ciebie. Taki facet to zaden partner. Szkoda na takiego czasu. Za kazdym razem bedzie Ci robil obiecanki cacanki, a glupiemu radosc ... do nastepnego razu. Przeciez to nie pierwszy raz u niego ... i na pewno nie ostatni. Szkoda nerwow. Uciekaj jak najszybciej bo z czasem bedzie tylko gorzej. 

Ma kredyty, nie płaci rachunków, lajkuje doopeczki i ciągle siedzi na łącząch z mamusią.

Toż to wyśniony książę na białym ... kucyku.

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować