Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Oliloli

Czy mogę do niego napisać

Polecane posty

1 minutę temu, przewr(l)otna napisał:

Delikatnie rzecz ujmując. I tak spoko facet. Mógł jej napisać: z "pasztetem" się nie umawiamy. 

No ogolnie slabo wyglada to jak sie zachowal po spotkaniu, mozna bylo cos delikatnego napisac  i milo zakonczyc.

Ale nie kazdy facet moze byc Gentelmenem. :classic_wink:

11 godzin temu, przewr(l)otna napisał:

Indianie potrafią odczytać znaki dymne, a współczesny człowiek prostego przekazu, nie...

Najlepiej puszczać siwy dym z odbytu zauważy z daleka 🤣

3 minuty temu, Let_me_touch_you napisał:

No ogolnie slabo wyglada to jak sie zachowal po spotkaniu, mozna bylo cos delikatnego napisac  i milo zakonczyc.

Co delikatnego można napisać w takiej sytuacji? 🙄 Nie kompromituj się. Ale ona może napisać sama, moim zdaniem najlepiej doradziłam, żeby zapytała jak wrazenia po spotkaniu i czy może liczyć na więcej. Jak odpisze, że nie, to sprawa jest jasna i ma szukać kolejnego. Czysta sytuacja.

Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał:

Co delikatnego można napisać w takiej sytuacji? 🙄 Nie kompromituj się. Ale ona może napisać sama, moim zdaniem najlepiej doradziłam, żeby zapytała jak wrazenia po spotkaniu i czy może liczyć na więcej. Jak odpisze, że nie, to sprawa jest jasna i ma szukać kolejnego. Czysta sytuacja.

Mają problem z komunikacją z drugą osobą.

Jakimś stopniu  niepełnosprawni. Napisać część  zamienić nawet trzy zdania.

Najprawdopodobniej mezczyzna napisze, tak tak było super, jasne że się spotkamy, tylko że teraz mam dużo spraw, dużo pracy, wyjazd służbowy, ale jak tylko wroce to sie odezwe. I ta laska bedzie cały czas czekać i sie łudzić, a on nigdy sie nie odezwie. Nie bedzie chciał jej wprost sprawiać zawodu, a poza tym bedzie sie bał pytania "dlaczego".

Aby zachować klase nie powinna pierwsza sie odzywać, to rola mezczyzny

• Like 1

10 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Na razie żadne. 🙄 Jak czytam takie demotywujące komentarze o mężczyznach-zdobywcach to też się sama zastanawiam, czy coś z tym jeszcze robić. Ale mam ochotę się zemścić i jeszcze mnie popamięta. Jak go spotkam kiedyś w sklepie, to może podstawię mu nogę, albo czymś w niego rzucę 😆

Byle nie kulą od kręgli.

12 minut temu, Let_me_touch_you napisał:

To zwykły brak empatii, kobiety maja zazwyczaj tyle odwagi cywilnej by wydusić z siebie jakieś jesteś naprawdę fajnym facetem ale... 😜

Edytowano przez Pokraka
  • Like 1

Ciekawy co oni na randce mówią.

Czym zajmujesz.

Co lubisz.

5 pytań i cisza wyczerpała formuła i klapa.

Nie odzywają nie mają o czym.

7 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Piszesz ze ona powinna za nim biegac i pytac czy ma jeszcze szanse. I to jest jak dla ciebie ok. 

Ale to ze pisze ze lepiej byloby , gdyby facet zamiast calkowitej dziwnej ciszy (naglej po spotkaniu) powinien w przypadku jak nie jest juz zainteresowany, napisac jej moze cos w stylu " chej chcialbym podziekowac za bardzo mile spotkanie, ale po przemysleniu wszystkiego za i przeciw , jednak mysle ze nie powinnismy sie wiecej spotykac " lub cos w tym stylu. Nazywasz kompromitacja ?

To ja nie wiem co ty masz za wzor mezczyzny. Dla mnie to raczej normalne ze to facet powinien sie pierwszy odezwac.

Edytowano przez Let_me_touch_you

Albo ciągnąć za język aby coś wydukał-a

Edytowano przez kiii

3 minuty temu, Pokraka napisał:

To zwykły brak empatii, kobiety maja zazwyczaj tyle odwagi cywilnej by wydusić z siebie jakieś jesteś naprawdę fajnym facetem ale... 😜

Następna bzdury pisze z dystansu. Podoba facet stresujesz albo wstydzisz aby żle nie wypaść.

1 minutę temu, Let_me_touch_you napisał:

Piszesz ze ona powinna za nim biegac i pytac czy ma jeszcze szanse. I to jest jak dla ciebie ok. 

Ale to ze pisze ze lepiej byloby , gdyby facet zamiast calkowitej dziwnej ciszy (naglej po spotkaniu) powinien w przypadku jak nie jest juz zainteresowany, napisac jej moze cos w stylu " chej chcialbym podziekowac za bardzo mile spotkanie, ale po przemysleniu wszystkiego za i przeciw , jednak mysle ze nie powinnismy sie wiecej spotykac " lub cos w tym stylu. Nazywasz kompromitacja ?

To ja nie wiem co ty masz za wzor mezczyzny. Dlka mnie to raczej normalne ze to facet powinien sie pierwszy odezwac.

Nie biegać, tylko zapytać. To jest różnica. Ale wiadomo, że jeśli jest twarda, to nie napisze. Jeśli mniej, to ugnie się pod swoją presją, i napisze.

21 minut temu, Qwerty88 napisał:

Masz zerową empatie. Wystarczy napisać coś w stylu "dziekuje za spotkanie było milo ale nie chce kontynuować tej znajomości".

Ghosting to jedna z technik toksycznej manipulacji. Współczuje twoim randkom za takie bezempatyczne i przedmiotowe traktowanie

Możliwe. Ale mi by to w drugą stronę nie przeszkadzało. Skoro nie chcę kontynuować znajomości to nie było miło. Kłamstwo w celu osłodzenia komuś faktów jest jeszcze gorsze. Potem kobieta założy temat typu on powiedział  że bylo miło, co mial na myśli  😉

21 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

No i dobrze. Niech zakłada te tematy, może jej to w czymś pomoże. 

Wątpię. Brak kontaktu to najbardziej czytelny komunikat.

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Możliwe. Ale mi by to w drugą stronę nie przeszkadzało. Skoro nie chcę kontynuować znajomości to nie było miło. Kłamstwo w celu osłodzenia komuś faktów jest jeszcze gorsze. Potem kobieta założy temat typu on powiedział  że bylo miło, co mial na myśli  😉

Najlepiej łapał tam gdzie trzeba od razu za cyce albo d. I gitara.

Wie pociąga itd

Nie biegać, tylko zapytać. To jest różnica. Ale wiadomo, że jeśli jest twarda, to nie napisze. Jeśli mniej, to ugnie się pod swoją presją, i napisze.

No ok ja rozumiem ze moze ugiac sie pod swoja presja, tyle ze ona tu sie zastanawia dlaczego on sie nie odzywa i wiekszosc pisze ze poprostu wysoce prawdopodobnie , wizualnie mu sie nie spodobala i zakonczyl kontak , w mniej powazny sposob.

Tyle i tylko tyle.

14 minut temu, Let_me_touch_you napisał:

Widocznie niemiło się zaskoczył i milczy. 

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Miales racje że Ewka tu bzdury o tobie pisała

Mówił wiem nie jesteś łatwa, ona myślała nie jest łatwa. Dawno nie było ten tego i bzykać się nie zastanawiać.

ciekawe czy to chodzi o tego typa z randki w kinie bez zębów na przodzie... 🤔

• Haha 1

45 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Może i tak, ale od spotkania nie minęło dużo czasu. Jak do niego napisze to korona jej z głowy nie spadnie, a będzie miała pewność. Na razie czeka w zawieszeniu. Lepiej wiedzieć od razu, niż tracić czas. 

może dziwny jestem ale jak mi się podobała wiedziała od razu

jak coś było nie tak też

te od nie tak były strasznie namolne dlatego pewnie niektórzy ghostujo xD

12 minut temu, przewr(l)otna napisał:

Byle nie kulą od kręgli.

Czymś co będzie w pobliżu i się do tego będzie idealnie nadawało. Może jakiś zestaw noży w bloku? 🤔😆

Czymś co będzie w pobliżu i się do tego będzie idealnie nadawało. Może jakiś zestaw noży w bloku? 🤔😆

Rzuciła w niego złościła jest to urocze. On coś zrobił miłego dla ciebie. Dwie sekundy zmiana nastroju.

Nazywa rozchwianie emocjonalne.

2 minuty temu, Rym Cym + napisał:

ciekawe czy to chodzi o tego typa z randki w kinie bez zębów na przodzie... 🤔

Raczej to provo moderacji albo trolla na 100 nicku  😜 możliwe że i tej od bezzębnego.

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Raczej to provo moderacji albo trolla na 100 nicku  😜 możliwe że i tej od bezzębnego.

haha... no nie zdziwiłbym się

2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

To jest myśl. Jak przeżyje będzie wszystkim mówił, że zraniłaś  jego serce.

4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

te od nie tak były strasznie namolne dlatego pewnie niektórzy ghostujo

Może i tak. Wiadomo, że odrzucenie boli każdego, ale jak ktoś jest psychiczny i inie umie się z tym pogodzić to może nie ma innego wyjścia. 😏

22 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

Widocznie niemiło się zaskoczył i milczy. 

Mozliwe , co nie znaczy ze nie mogl tego inaczej zakonczyc. :classic_wink:

8 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Tzn?

tzn Ewka cie tu lansowała na mezczyzne idealnego

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się