Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17,2

Zastanawiam się czy iść sobie poheblowac

Polecane posty

ja sobie dwa glosniki panasonic podlaczylem z tymi jvc co mam i jeszcze mam inne duze dwa glosniki, ide chyba niedlugo do fryzjera i ogole brode i potem sobie podlacze jeszcze 2 i bede muzy sluchal z 6 glosnikow XDDD

6 godzin temu, Pochwa w pochwie 17,2 napisał:

Ostatnio mi się nie chce rozkladac to wszystko 

Nie chcę ci się lalki dmuchać, czy co?

1 godzinę temu, malowany napisał:

Nie chcę ci się lalki dmuchać, czy co?

Położyć ścierki wyjąć puni wyjąć rękawiczke nałożyć rekawiczke wyjąć żel nałożyć żelu do środka rizsmarowac w środku zdjąć rękawiczke podlozyc pod koniec puni bo ma 16cm a mój pen 17.2 isc umyć ręce zdjąć T-shirt założyć słuchawki douszne a po wszystkim trzeba będzie wszystko odłożyć schowac umyc se i punie...

Sporo logistyki vs chusteczka 

ja mam ochote jechac ogolic brode w lesnym strumyku, ale tam jest tak lodowata woda ze chwila moment i mam stopy lod a rece cale zdretwiale od zimnej wody i jest koorwa hardcore 😄

7 godzin temu, KochamElcie<3 napisał:

ja sobie dwa glosniki panasonic podlaczylem z tymi jvc co mam i jeszcze mam inne duze dwa glosniki, ide chyba niedlugo do fryzjera i ogole brode i potem sobie podlacze jeszcze 2 i bede muzy sluchal z 6 glosnikow XDDD

Ale mam jaja twarde bo nie zwalilem 

hahah masakra ja ostatnio nad ranem mialem mokry sen ze leze z dwiema osobami w wielkim wyrze a nagle mi jedna osoba zaczyna masowac przyrodzenie a ja dostawalem erekcji zaraz i juz mialem dojsc i sie obudzilem masakra co za sny XDD

kiedys malem sen ze roocham kim kardashian w doopsko wielkie, to tez byl niezly sen

Pamietam jak kiedys siedzialem z kumplem przy tesco na lawce a tam jakas latino kobita idzie w legginsach i miala taka bubble doopcie i sie tak aptrzylem a kumpel sie na mnie patrzyl obok i nagle zaczal pizgac ze mnie i i na tego lachona i sie smieje, ze oczy mi wyszly jak w kreskowkach czasem im sie wielkie oczy wychodza 😄 bo taki tyylek zajeebisty ,😄 FAK 😄

noo doobra doopcia u lachona to jest cos 😄

Edytowano przez KochamElcie<3

hejka Elcia, ja mam 4 nowe wklady do golarki korci mnie bardzo zeby jechac do strumyka w lesnej wodzie ogolic sobie brode i klate i brzuch dla Elci ale nie wiem kiedy mi sie uda, ale ogole sobie klate i brzuch 😄

12 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

To juz nie jest forum dla kobiet, przejeli je faceci. xd

Zrobiła byś sobie gangbag z forum później byśmy robili testy kto jest ojcem xd 

10 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

hejka Elcia, ja mam 4 nowe wklady do golarki korci mnie bardzo zeby jechac do strumyka w lesnej wodzie ogolic sobie brode i klate i brzuch dla Elci ale nie wiem kiedy mi sie uda, ale ogole sobie klate i brzuch 😄

A nie lepiej tym kremem do depilacji?

One wtedy wolniej odrastaja i na dluzszy czas jest spokój.

x

spoko w sumie niedlugo ide do miasta to wejde do boots'a i popatrze za tymi kremami 😄

a mozna tymi kremami tez golic brode?

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

x

spoko w sumie niedlugo ide do miasta to wejde do boots'a i popatrze za tymi kremami 😄

a mozna tymi kremami tez golic brode?

Ja najczesciej widziałam kremy do depilacji brody samej jako odzielne i kremy do depilacji calego ciala odzielnie, ale bardzo mozliwe ze sa i takie ktore mozna uzywac do wszystkiego, ale to trzeba na opakowaniu przeczytac.

okej 😄

a czemu nie, moge sie wydepilowac dla Elci, to bedzie zaszczyt dla mnie ❤️😄

• Like 1

9 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Ja najczesciej widziałam kremy do depilacji brody samej jako odzielne i kremy do depilacji calego ciala odzielnie, ale bardzo mozliwe ze sa i takie ktore mozna uzywac do wszystkiego, ale to trzeba na opakowaniu przeczytac.

Nie lubisz włosów na ciele typów? 

ja to lezak nie rozumiem tych ludzi i lachonow i facetow, czy nie fajniej byloby jakby lachon i facet nie mieli pracy w ogole i mogli cale dnie spedzac ze soba albo kochac sie 24/7 ze soba i w ogole?

ja to mam tak, ze przez moja wieze i glosniki to mam problem z domu wyjsc, bo to takie brzmienie dobre i sie uzaleznilem, ze jak jestem na miescie i nie slysze tej muzy to mi sie plakac chce i zaraz do domu mnie ciagnie XD

dobra odpalam sobie jeszcze jakas piosenke, mi to sie przez ta wieze i glosniki w ogole nie chcec z domu wychodzic ja prdl XD

spadma bo koorwa czas leci a za kilka godzin ludzi w miescie bedzie nasrane pewno a teraz jeszcze spokojnie jest to ide lezak szukac plyt, ELO 😄

33 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Ja kilka razy w roku tylko gole klate i brzuch plecy na dole bo mi się nie chce 

Kiedyś jak byłem młody to często golilem na gładko z pianka a potem na 27 poznałem lachona co lubi owłosienie i mi to zmieniło mental że skoro jedne lubią inne nie to po co golic nigdy nie wiadomo na co trafisz a tylko dodatkowa robota 

No i skończyło się właśnie tak że ogole jak już mi wygląda nie za bardzo tak kiedy razy w roku 

ja stad nie odejde lezak, dopoki sobie klaty nie wydepiluje xD dla Elci XD

moglbym nawet sobie zimna kapiel wziac i dzisiaj ogolic brode w wannie i klate moze tez i brzuch XD brode by sie przydalo ogolic

najlepiej jest w lesie w strumyku 

42 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

jest spokój.

Różnie bywa są lachony co sobie ogolisz coś więcej niż pachy i jaja i się splaczą miałem tak z jedną korespondencji. 

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

ja stad nie odejde lezak, dopoki sobie klaty nie wydepiluje xD dla Elci XD

moglbym nawet sobie zimna kapiel wziac i dzisiaj ogolic brode w wannie i klate moze tez i brzuch XD brode by sie przydalo ogolic

najlepiej jest w lesie w strumyku 

❤️

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Na klacie to nie bardzo.

Dziwne gadzio bo lachon powinien mieć gładko i cycki a typ zazwyczaj ma włosy po okresie dojrzewania xD 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się