Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17,2

No poheblowane 40minut

Polecane posty

14 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Przy tym wzroscie ma niedowagę, prawidłowa masa ciała to 62kg dla kobiety ze wzrostem 170.

Tobie to piersi ważą z dyche pewnie po 5 i nie pasujesz do standardów bmi jak ja po kulturystyka kiedyś xd 

• Haha 1

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Mi wyskakuje w kalkulatorze bmi ze 53 to niedowaga a 72 to górna granica normy.

Może jak się zaznacza wiek 30+ 😜 nie przejmowałabym się za bardzo tym bo ma to małe przełożenie na wygląd.  

a ja chyba niedlugo sobie ta kapiel wezme i ogole brode i mam sole do kapieli i jakis plyn to sobie wleje 😄

haha a ja ide w sobote do mamy na chate sie opiekowac dwoma kotami to mysle ze wieczorem sobie zrobie sauno-haszkomore w wannie znowu i wezme sobie glosnik marshall jakis bluetooth i bede puszczal muzyke na relax ❤️😄 XDD

mysle ze moze bym sie wydepilowal w sobote na klacie i brzuchu a potem zaliczyl jeszcze bajorek i moglbym foto klaty wrzucic XDD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

dla mnie kobity sa za trudne w obsludze

Dziwne są na pewno na tiktoku napisałem pod filmem odglosy dlawienia się fiootem tak brzmi prawdziwa miłość i dostałem kilkadziesiąt serduszek od lachonow xD 

ja niedawno prawie codziennie na saune chodzilem, ale potem prawie caly czas duzo ludzi bylo i jeszcze z personelu koorwa nikt sauny nie sprzatal i szyby ujeebane masakra lezak, to mialem przerwe kilka miechow od sauny bo masakra

wpadlem po kilku miechach a tu gadaja ze ostatnio wysprzatali saune w koncu

i tak minal jakis czas a w saunie znowu syf

ale jak lachony obok siedzialy w bikini to fajnie bylo 😄 co za widoki XD

mnie to ciagnie bardzo na outdoor do bajorka ja prdl potem jestem taki wyprostowany i rzeski w ogole ahh 🙂

37 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Przy tym wzroscie ma niedowagę, prawidłowa masa ciała to 62kg dla kobiety ze wzrostem 170.

Samo BMI, w oderwaniu od innych parametrów, nie jest adekwatnym miernikiem. I chyba dzisiaj się już tego nie stosuje jako wyłączny, sztywny miernik.

Edytowano przez ZłyKróliczek

mnie to ryje banie jak widze lachona ktory ma fajne stopki, a jeszcze zgrabne nogi w komplecie i bubble tylek to juz w ogole 😄

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

no podobno jest fajniej, a ja niestety chcialbym seeks po slubie z zona dziewica, a to nierealne

Z dziewicą która się nie masturbuje będziesz miał problem bo ona musi z 2tyg byc heblowania żeby się nauczyć czuć pochwa gdy nigdy tam nic nie penetrowalo 

3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17,2 napisał:

Mi sama masturbacji ręką nie daje już satysfakcji niby na jedno wychodzi ale zmeczyc go w puni to zupełnie inna bajka 

Obawiam się, że zaraz ci ta ręka odpadnie 🙈

Z dziewicą która się nie masturbuje będziesz miał problem bo ona musi z 2tyg byc heblowania żeby się nauczyć czuć pochwa gdy nigdy tam nic nie penetrowalo x

x

ja chyba od razu tez nie dam rady z lachonem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się