KochamElcie<3 120 Napisano 6 godzin temu I co ona zdzialala? x nic bo ja ucieklem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1209 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, kiii napisał: Takie tematy beznadziejne, serio w pracy nawet na przerwie gadać o pracy. Wiem kobiety królują tym, pójdą do domu i jeszcze myślą o pracy. Masz racje, jesli to kandydat na meza to lepiej na poczatku zapytac czy wie co oznacza znak wiekszosci albo czy zna Kubusia Puchatka. W ten sposob uniknie wielu rozczarowan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 3 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Obliż usta i mrugnij do niego okiem dobre...ale ktorym okiem, podobno lewym okiem to znaczy pedzio a prawym zacheta. kiedys tak sie poznawalo zaszytych pederatow oni np. nosili kolczyk w prawym ja na szczescie mialem 2 w lewymz czyli ok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 34 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, kiii napisał: Masz duże szanse na powodzenie. Psotnica z charakterkiem wie czego chce. Raz piszesz jak rozlazła nie wiesz co zrobić. Boję się, że on tego nie zrozumie, nie zrozumie moich intencji, moze wkurzy się, że próbuję rozwalić jego misternie poukładany świat, ale trudno. Muszę coś zrobić. Dla mnie czekanie to bierność. Nie chcę czekać i na to wszystko biernie patrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 3 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Bb567 napisał: Czy jeśli będę na niego patrzeć uśmiechać się do niego, to sobie uzmysłowi, że mi się podoba? Jak takie coś może odebrać facet? nie sądze, facety przecietnie caly czas myslą o tym zeby inni sie odperdolili i przestali doope zawracać. musisz cos wymeslec by nie mial wątpliwosci ze chcesz wyuzdanego zegzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 33 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Masz racje, jesli to kandydat na meza to lepiej na poczatku zapytac czy wie co oznacza znak wiekszosci albo czy zna Kubusia Puchatka. W ten sposob uniknie wielu rozczarowan. Coś w głowie ma. Nawet koleżanki na przerwie rozmawiają o sprawach prywatnych nie o pracy, nawet o pierdołach. Myślę nie miała dużo koleżanek jakbyś tylko w pracy o pracy gadała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: dobre...ale ktorym okiem, podobno lewym okiem to znaczy pedzio a prawym zacheta. kiedys tak sie poznawalo zaszytych pederatow oni np. nosili kolczyk w prawym ja na szczescie mialem 2 w lewymz czyli ok Jajcarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pearl napisał: Jajcarz nie znasz Lexa to forumowy mizogin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano 6 godzin temu Ej, zobacz, jakie rzęsy kupiłam i mam doklejone i on sie popatrzy Ci w oczy chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 33 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Boję się, że on tego nie zrozumie, nie zrozumie moich intencji, moze wkurzy się, że próbuję rozwalić jego misternie poukładany świat, ale trudno. Muszę coś zrobić. Dla mnie czekanie to bierność. Nie chcę czekać i na to wszystko biernie patrzeć Czytałem co pisałaś masz pomysł na siebie, nie kopiujesz innych koleżanek. Nawet ich nie słuchasz to ty będziesz rozmawiała czy żyła z nim, nie one. Wiesz czego chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał: nie znasz Lexa to forumowy mizogin Znam, a znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mariusz4 napisał: Ej, zobacz, jakie rzęsy kupiłam i mam doklejone i on sie popatrzy Ci w oczy chwilę Straszna tandeta takie rzęsy wszysko sztuczne, pazury rzęsy, usta glonojady itp .. a i brwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pearl napisał: Znam, a znam no to juz wiesz ze teraz jestem w manii niedlugo bedzie atak depresji i bede winim kobiety za cale zlo tego świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał: no to juz wiesz ze teraz jestem w manii niedlugo bedzie atak depresji i bede winim kobiety za cale zlo tego świata Przecież takim postem tez winisz. Nie tak jest? Na innym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 34 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, kiii napisał: Czytałem co pisałaś masz pomysł na siebie, nie kopiujesz innych koleżanek. Nawet ich nie słuchasz to ty będziesz rozmawiała czy żyła z nim, nie one. Wiesz czego chcesz. I co z tego, jeżeli sama czasem wątpię w powodzenie tej akcji? Napracuję się tylko, a on i tak zostanie z nią Ale jeśli tak się stanie, to okaże się zwykłym nudziarzem bez humoru i fantazji, a wtedy to juz nie mam czego żałować. Szkoda tylko będzie moich wysiłków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Pearl napisał: Straszna tandeta takie rzęsy wszysko sztuczne, pazury rzęsy, usta glonojady itp .. a i brwi. Akurat u mojej krasz były one delikatne nie tak bardzo rzucające się w oczy. I takie lubię, nie za dużo zmian w urodzie. No, może pazury, były w ostrzejszych kolorach. To było tak, gadaliśmy sobie co który zamówił a Chin i ona to, a ja - ciekawe jak wyglądają. Ona - to zobacz sobie i się na mnie patrzy, udostępnia do wglądu a aja - nie, bo się zakocham. A tam - no i sie spojrzałem w jej oczy kilka sekund. Nie, że przzeżywam znowu ale to było takie niespotykane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 33 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: I co z tego, jeżeli sama czasem wątpię w powodzenie tej akcji? Napracuję się tylko, a on i tak zostanie z nią Ale jeśli tak się stanie, to okaże się zwykłym nudziarzem bez humoru i fantazji, a wtedy to juz nie mam czego żałować. Szkoda tylko będzie moich wysiłków. Nie myśl o tym, czym więcej będziesz myśleć, będzie bardziej kicha. Zrób to spontanicznie pod wpływem chwili a samo się zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Mariusz4 napisał: Akurat u mojej krasz były one delikatne nie tak bardzo rzucające się w oczy. I takie lubię, nie za dużo zmian w urodzie. No, może pazury, były w ostrzejszych kolorach. To było tak, gadaliśmy sobie co który zamówił a Chin i ona to, a ja - ciekawe jak wyglądają. Ona - to zobacz sobie i się na mnie patrzy, udostępnia do wglądu a aja - nie, bo się zakocham. A tam - no i sie spojrzałem w jej oczy kilka sekund. Nie, że przzeżywam znowu ale to było takie niespotykane. Cudowne te oczęta były?;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Pearl napisał: Cudowne te oczęta były?;P za tydzień mają urodziny, ale ja sie nie moge odzywać, no ale pamiętam i tak i nie moge nic na to poradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Pearl napisał: Cudowne te oczęta były?;P za tydzień mają urodziny, ale ja sie nie moge odzywać, no ale pamiętam i tak i nie moge nic na to poradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mariusz4 napisał: za tydzień mają urodziny, ale ja sie nie moge odzywać, no ale pamiętam i tak i nie moge nic na to poradzić Hmmm. Pora byś sobie dał spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach