Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17;2

Hdd ps2 skopiowany sernik sobie zrobię kawy

Polecane posty

no trudno, to ja nigdy nie zaruucham w takim razie i trudno, juz sie dawno pogodzilem z tym, ze spedze cale zycie samotnie

3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

No wiem pisales, ale to troche jak kupowanie kota w worku.

W życiu bym się w ciemno nie hajtnal xd a jak ma zęby tam trzeba sprawdzić dokładnie 

zaden lachon nie przebije mojej wiezy do ktorej mam podlaczone 6 glosnikow i sobie slucham muzyki a wokale i tekst tak wyraznie slychac, ze ja rozumiem w koncu prawie wszystko co ktos spiewa ❤️😄 XD ja sobie tez spiewam 😄

Edytowano przez KochamElcie<3

mnie to by nawet opozniona w rozwoju nie chciala albo taka z syndromem downa, o takich tez moge sobie tylko pomarzyc

po prostu nie ma szans i tyle

jak mialem 19 lat to sobie mowilem, ze jak nie strace praawictwa do 30 to zostane ksiedzem no niestety

14 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Jak dziewica to max 15 latka, no ale wtedy moglibyście się nie dogadywać przez duża różnice wieku.

Elciu nie każda daje duupy w tak młodym wieku 

kiedys jakas cyganka mowila mojej mamie, jak bylem nastolatkiem, ze zostane ksiedzem, no niestety jest cos ze mna nie tak i nie moge miec dziewczyny zadnej, na faceta tym bardziej

ominelo mnie po prostu ten aspekt lachony i seeksy w zyciu, zamiast sie interesowac dziewczynami i zyciem to ja przestalem chodzic do szkoly, zerwalem wszystkie znajomosci, pokasowalem konta na social mediach i zamknalem sie w domu i do tej pory tak mam w sumie ;/

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

kiedys jakas cyganka mowila mojej mamie, jak bylem nastolatkiem, ze zostane ksiedzem, no niestety jest cos ze mna nie tak i nie moge miec dziewczyny zadnej, na faceta tym bardziej

To lepiej że księdzem nie zostałeś.

ludzie sa w ogole okropni i oblesni nie tylko baby faceci tez, a ja zebym mial dziewczyne, to ona musialabyc jakims cudem dla mnie, to by sie cud wydarzyl, gdybym mial dziewczyne i spal z dziewczyna w ogole w jednym lozku to cud jakis

x

moze jej chodzilo o jakis aspekt duuchowy, bo ksieza w polsce niby nie ruuchajo, a ja mam 30 i tez mi to nie grozi

w realu jedyni ludzie jakim czuje ze sie podobam to sa geeje, bo baby to w internecie mnie wyrywaly duzo, na randki privki blablabla a w realu to zadna mnie nigdy nie wyrwala, kazda czekala jak zagadam chyba ja prdl

ja prdl podlaczylem sobie 6 glosnikow do mojej wiezy i ja ngdy nie slyszalem tak wyraznie tekstu co spiewaja no ja kuurwiemasakra jakas tego nie da sie wyjasnic

to trzeba uslyszec i poczuc 😄

5 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

w realu jedyni ludzie jakim czuje ze sie podobam to sa geeje, bo baby to w internecie mnie wyrywaly duzo, na randki privki blablabla a w realu to zadna mnie nigdy nie wyrwala, kazda czekala jak zagadam chyba ja prdl

Będzie zazwyczaj mężczyzna ma zagadać tak się przyjęło.

nie no jest kuurwa dobrze ❤️😄

podlaczylem sobie wielkie glosniki panasonic made in england

i jvc made in czech republic

i mniejsze panasonic z china

i tak mi gra muzyka ze ja nie wiem co sie dzieje, po prostu za dobrze mi to brzmi i leci wszystko, czy jest na sali lekarz? 😄

7 minut temu, Mem on the moon napisał:

Ty zacząles dopiero po 30-tfe, fakt 

A ty nigdy nie zaczniesz i umrzesz jako prawiczek 

normalnie czuje sie jakbym w teatrze jakims byl a ja siedze na widowni a mi spiewa laska na sccenie i instrumenty tak mi muzyka gra wlasnie no szok 😄❤️

8 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

x

moze jej chodzilo o jakis aspekt duuchowy, bo ksieza w polsce niby nie ruuchajo, a ja mam 30 i tez mi to nie grozi

Księża ruuchają jak mało kto i większość to peedały jak ty. 

ej sorry ale ja podlaczylem te 6 glosnikow i normalnie mam za dobrze w glowie wlasnie, za dobrze mi gra muzyka, ja musze spadac bo to co slysze to mnie niszczy, sorki, dobrej nocy, pa! ^^

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

Będzie zazwyczaj mężczyzna ma zagadać tak się przyjęło.

Jak świnie chcą równouprawnienia to niech to działa w każdym aspekcie życia i niech one zagadują 

hello! hello!

can can can yoou heear me!

I can be your china doll!

your love is deadly!

tell me life is beautiful

they think they can have it all

ja prdl masakra jakas musze skonczyc ta konwersacje, bo wy nie wiecie co ja wlasnie slysze XD

pa 😛

no p rzynajmniej moja wieza glosniki i muzyka zawsze sa ze mna nie to co lachony, tylko placze przez nie, dobrze ze przez moja wieze i glosniki tez placze, ale ze szczescia i wrazenia 😄

nie no ja to robie tak ze sobie chodze na outdoor plywac i bajorki mydelka i dbam o siebie i robie sobie sylwetke adonisa, i moze jakas kobietka mnie porwie a moze nie, w sumie to wystarczy mnie zlapac za ramie tylko i zabrac ze soba, a ja pojde 😄

dobranoc

ejnaprawde musze uciekac, bo te 6 glosnikow w mojej wiezy po prostu mi robi kielbie we lbie masakra, potrzebuje pobyc troche sam, nie chce mi sie z nikim pisac, musze isc pa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się