Klitek 44 Napisano czwartek o 13:38 Większość Polek nie jest mną zainteresowanych, ale jednak jakieś pojedyncze, chore łanie czasem się na mnie skuszą Natomiast jeśli chodzi o Ukrainki, to zauważyłem, że dokładnie zero spośród nich na mnie choćby spojrzy Jak myślicie, z czego może wynikać ta różnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze biedny wszechświat 4 Napisano czwartek o 13:41 Też to zauważyłem, qrwa miało być odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 155 Napisano czwartek o 13:48 8 minut temu, Klitek napisał: Większość Polek nie jest mną zainteresowanych, ale jednak jakieś pojedyncze, chore łanie czasem się na mnie skuszą Natomiast jeśli chodzi o Ukrainki, to zauważyłem, że dokładnie zero spośród nich na mnie choćby spojrzy Jak myślicie, z czego może wynikać ta różnica? 5 minut temu, Zawsze biedny wszechświat napisał: Też to zauważyłem, qrwa miało być odwrotnie no to są właśnie baby które jak widać nie są chorymi łaniami i nie potrzebują opieki nieudaczników żeby sobie w życiu radzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klitek 44 Napisano czwartek o 14:36 47 minut temu, Siurentajski napisał: no to są właśnie baby które jak widać nie są chorymi łaniami i nie potrzebują opieki nieudaczników żeby sobie w życiu radzić Też tak myślę - podbijać obcy kraj to trzeba być ponadprzeciętnie przebojowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 214 Napisano czwartek o 17:55 co za pech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drаkula 3 Napisano czwartek o 18:08 3 godziny temu, Klitek napisał: Też tak myślę - podbijać obcy kraj to trzeba być ponadprzeciętnie przebojowym To chyba nie pamiętasz jaki kwiat narodu wyemigrował na wyspy i do Holandii po otwarciu granic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 8 Napisano czwartek o 18:14 4 godziny temu, Klitek napisał: Większość Polek nie jest mną zainteresowanych Szczerze mówiąc to żadna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach