wakanka2 1 Napisano czwartek o 14:02 Warto ruszać na Islandię do zwykłej pracy fizycznej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 155 Napisano czwartek o 14:03 Przed chwilą, wakanka2 napisał: Warto ruszać na Islandię do zwykłej pracy fizycznej? A czym tam zamierzasz ruszać Przemku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 34 Napisano czwartek o 14:06 3 minuty temu, wakanka2 napisał: Warto ruszać na Islandię do zwykłej pracy fizycznej? Jeśli wytrzymasz zimno i małą ilość światła słonecznego w dzień, to ruszaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 1 Napisano czwartek o 14:16 13 minut temu, Siurentajski napisał: A czym tam zamierzasz ruszać Przemku? Samolotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 155 Napisano czwartek o 14:20 2 minuty temu, wakanka2 napisał: Samolotem Może najpierw byś spróbował jakiejś mniej ambitnej podróży? Np. sam byś z Łyszkowic do Łodzi na przykład pojechał? Żeby tak etapami a nie od razu się na głęboką wodę rzucać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 1 Napisano czwartek o 14:40 (edytowany) 20 minut temu, Siurentajski napisał: Może najpierw byś spróbował jakiejś mniej ambitnej podróży? Np. sam byś z Łyszkowic do Łodzi na przykład pojechał? Żeby tak etapami a nie od razu się na głęboką wodę rzucać Nie mam po co jechać do Łodzi Edytowano czwartek o 14:41 przez wakanka2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 314 Napisano 20 godzin temu 19 godzin temu, wakanka2 napisał: Warto ruszać na Islandię do zwykłej pracy fizycznej? tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach