Siusiaczek 9 Napisano czwartek o 20:10 (edytowany) i spierrrdoliłem po 27 godz Edytowano czwartek o 20:10 przez Siusiaczek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 136 Napisano 22 godziny temu Fakt. instruktor już rozstroju nerwowego dostawał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 155 Napisano 19 godzin temu Ja zdałem za czwartym razem i pomimo że jeżdżę już kilkanaście lat i dalej nie jestem mistrzem kierownicy, ale zawsze dojeżdżam tam gdzie chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 136 Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, Siurentajski napisał: Ja zdałem za czwartym razem i pomimo że jeżdżę już kilkanaście lat i dalej nie jestem mistrzem kierownicy, ale zawsze dojeżdżam tam gdzie chcę przemek też zawsze trafia tam gdzie chce... pod śmietnik za dino... w zasadzie to jego jedyny kurs od 11 lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siusiaczek 9 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Rym Cym + napisał: przemek też zawsze trafia tam gdzie chce... pod śmietnik za dino... w zasadzie to jego jedyny kurs od 11 lat... Spadaj Szympans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Queen_bee 38 Napisano 13 godzin temu 20 godzin temu, Siusiaczek napisał: i spierrrdoliłem po 27 godz 27 godzin to nic jak nie masz drygu. Tez myslalam ze nie bede nigdy jeździć, ale wyjeździłam masę godzin i jeżdżę teraz normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach