Śliwka Jukońska 562 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Wyjmij kija z duрy drewniana , bo ja nie zamierzam zmieniać kwalifikacji tak naprawdę , a ze sztucznej inteligencji już korzystam To dobrze, bo do czego by się przebranżowił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 36 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: Nie pamietam czy był łysy ale na pewno był gruby. Kejtred hejtowała zakola wiec gdyby był łysy to już w ogóle nie ogarniam po co zaręczyny przyjmowała. Jedną zapamiętałem ona by wzięła nawet niedorozwója Czas ucieka zegar biologiczny, szukała tutaj. Mogę mylić ale chyba tak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 327 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, kiii napisał: Cześć sztuczna inteligencja jest ograniczona trójka, niczego nie uczy. Czwórka jest już płatna. Ta płatna też ma autyzm w mojej ocenie z przykrością stwierdzam i ja wątpię czy za mojej kadencji coś się zmieni na formę która chociaż potrafi udawać świadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 562 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: To już nie jest kierowcą karetki i farmerem? Sztuczna Inteligencja z pewnością lepiej by wrzucała za niego skriny z Jukonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 375 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kiii napisał: Jedną zapamiętałem ona by wzięła nawet niedorozwója Czas ucieka zegar biologiczny, szukała tutaj. Mogę mylić ale chyba tak było. nie, kejtred miała o sobie bardzo wysokie mniemanie, celowała w bogatych chadów, a hejtowała zakolaków. To nie ta sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 327 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: To dobrze, bo do czego by się przebranżowił. Z tobą gorzej płaska, bo bez żadnych kwalifikacji co ty będziesz wykonywać, a przecież nie będziesz coraz młodsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 36 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ta płatna też ma autyzm w mojej ocenie z przykrością stwierdzam i ja wątpię czy za mojej kadencji coś się zmieni na formę która chociaż potrafi udawać świadomość. Chciałem napisał mi oprogramowanie do ardurino. 15 zdań i już myli co na początku pisał. Oprócz tego popełnia te same błędy, jak zwrócisz uwagę nie tak, on i tak swoje, nie uczy. Jak masz wymienić ponad 15 albo 20 zdań jest porażka. Edytowano 5 godzin temu przez kiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 4 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Sztuczna Inteligencja z pewnością lepiej by wrzucała za niego skriny z Jukonu Teraz to roboty tesli już ludzie kupują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 36 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: nie, kejtred miała o sobie bardzo wysokie mniemanie, celowała w bogatych chadów, a hejtowała zakolaków. To nie ta sama Była taka co pisze..masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 327 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kiii napisał: Chciałem napisała mi oprogramowanie do ardurino. 15 zdań i już myli co na początku pisał. Oprócz tego popełnia te same błędy, jak zwrócisz uwagę nie tak, on i tak swoje, nie uczy. Jak masz wymienić ponad 15 albo 20 zdań jest porażka. Mówiłem nadal to jest ułomna forma... Że dwieście lat im zajmie zanim zrobią coś co potrafi wykonywać proste czynności jak człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 562 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Z tobą gorzej płaska, bo bez żadnych kwalifikacji co ty będziesz wykonywać, a przecież nie będziesz coraz młodsze Uuu, typ co spalił swoje świadectwo z czego, zawodówki? technikum? widzi na pasku przeglądarki kto ma jakie kwalifikacje Typku zakłamany, ja 20 lat mam przepracowane, możesz sobie o kwalifikacjach pobełkotać od czapy Edytowano 5 godzin temu przez Śliwka Jukońska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 36 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Mówiłem nadal to jest ułomna forma... Że dwieście lat im zajmie zanim zrobią coś co potrafi wykonywać proste czynności jak człowiek. Trójkę zostawili tak jak jest. Czwarta tylko 3 zdania zamieniasz i koniec free. Podobno 4 jest na lepszym komputerze zrobili ograniczenia bo im nie wyrabiają komputery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 562 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, kiii napisał: Chciałem napisał mi oprogramowanie do ardurino. 15 zdań i już myli co na początku pisał. Oprócz tego popełnia te same błędy, jak zwrócisz uwagę nie tak, on i tak swoje, nie uczy. Jak masz wymienić ponad 15 albo 20 zdań jest porażka. Może zrobiłeś jakiś mały błąd językowy w poleceniu? Edytowano 5 godzin temu przez Śliwka Jukońska 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 36 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Może zrobiłeś jakiś mały błąd językowy w poleceniu? Nie dałem specyfikację np Andurino,.czujnik temperatury dth110, wyświetlacz 2x 16 po ic2, jeszcze zegar czasu rzeczywistego po I2c. Napisał ale trzeba było poprawiać. Błędne mial składnie kodu. Piszę tutaj mało co kto zna na tym. Edytowano 5 godzin temu przez kiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 327 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Uuu, typ co spalił swoje świadectwo z czego, zawodówki? technikum? widzi na pasku przeglądarki kto ma jakie kwalifikacje Typku zakłamany, ja 20 lat mam przepracowane, możesz sobie o kwalifikacjach pobełkotać od czapy Od 20 - stu lat to ty dobrze wiesz co musisz robić podręczna płaska jak nie jednemu daddyemu to drugiemu za przysłowiową miske ryżu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 327 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, kiii napisał: Trójkę zostawili tak jak jest. Czwarta tylko 3 zdania zamieniasz i koniec free. Podobno 4 jest na lepszym komputerze zrobili ograniczenia bo im nie wyrabiają komputery. Dopóki takie rzeczy będą tworzyć autyści to będzie ułomne jak drewniana śliwka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 36 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Dopóki takie rzeczy będą tworzyć autyści to będzie ułomne jak drewniana śliwka Dlaczego jesteś na nią cięty. Ona nie piszę tego samego o tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 327 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kiii napisał: Dlaczego jesteś na nią cięty. Ona nie piszę tego samego o tobie. Bo jest łajzą bez godności która się narzuca od lat ludziom którzy nie chcą nawet nasrać na nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 562 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bo jest łajzą bez godności która się narzuca od lat ludziom którzy nie chcą nawet nasrać na nią Niepotrzebne mocne słowa. Kiedyś inaczej piałeś. A ze obśmiewanie ciebie to jak kopanie lezącego to inna sprawa, trochę głupio, Ale co chwila podnosisz się i dalej prowokujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 327 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Niepotrzebne mocne słowa. Kiedyś inaczej piałeś. A ze obśmiewanie ciebie to jak kopanie lezącego to inna sprawa, trochę głupio, Ale co chwila podnosisz się i dalej prowokujesz. Tak tak sobie tłumacz i to ty dzwonisz drewniana decho, a nawet jak cię kopią wracasz wracasz jak świnia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 36 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bo jest łajzą bez godności która się narzuca od lat ludziom którzy nie chcą nawet nasrać na nią Jak ma jeden nik na forum, przesadzasz. Multikont nie śledzę na bieżąco. Czytam nie wypada źle w tle innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 4 Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Uuu, typ co spalił swoje świadectwo z czego, zawodówki? technikum? widzi na pasku przeglądarki kto ma jakie kwalifikacje Typku zakłamany, ja 20 lat mam przepracowane, możesz sobie o kwalifikacjach pobełkotać od czapy Też miałem spalić wszystko ale depozyt ucierpial po przekroczeniu banki można puścić z dymem wszystkie dokumenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 4 Napisano 4 godziny temu Dlatego bańka to fajnie życie mocno minimalist Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 4 Napisano 4 godziny temu Zostawiło by się tylko akt notarialny mieszkania i wsio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 562 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Też miałem spalić wszystko ale depozyt ucierpial po przekroczeniu banki można puścić z dymem wszystkie dokumenty No, macie ten sam mental z widmoczkiem. Tylko on już zderzył się ze scianą i rok temu poszedł w końcu do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 4 Napisano 4 godziny temu 44 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: ja 20 lat mam przepracowane Wyrazy współczucia jak się nie chciało obcuagac u typa co mieszka z matką to tak jest Ja bym utrzymał na pół klopsika każdą zboczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: No, macie ten sam mental z widmoczkiem. Tylko on już zderzył się ze scianą i rok temu poszedł w końcu do pracy. Ahh ta praca bo to najważniejsze żeby inny się męczył jak ty A co myślisz o samicy która ma 65mln zł na koncie i 1,5m wzrostu też ją wyślesz do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 562 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Wyrazy współczucia jak się nie chciało obcuagac u typa co mieszka z matką to tak jest Ja bym utrzymał na pół klopsika każdą zboczona Niestety już nie cofnę się w przeszłosć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 562 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17^2 napisał: Ahh ta praca bo to najważniejsze żeby inny się męczył jak ty A co myślisz o samicy która ma 65mln zł na koncie i 1,5m wzrostu też ją wyślesz do pracy? Nie wiem, ale pogadaj z widmoczkiem jak to jest bez pracy i z pracą. Nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17^2 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Nie wiem, ale pogadaj z widmoczkiem jak to jest bez pracy i z pracą. Nara Tam się chodzi jak się nie ma pieniędzy a mops nie chce dac nawet dziecko mopsiary to wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach