Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nowy swir

Gaja bardziej szanuje filipka niz mnie

Polecane posty

podoba jej sie jego cialo i chyba ryyj , tylko szkoda jej ze on jest gejeeem i ma chorobe psychiczna, a ja jestem z jej oczach takim bananem co mial mozliwosci a je zmarnowal, albo nie wykorzystuje ich w pelni

to cos jak laski wola takiego lokalnego patusa, rozbujnika cpuna , alkoholika bez prawka i bez pracy co ima sie co chwile jakichs remontow albo koszenia trawy albo scinania drzewa za gotowke, bez prawka, bez szkoly ale co ma fajne cialo, jest pozytywny i ma gadane vs nudny programista 20k z brzuchem i fobia spoleczna. takich to tylko wykorzystuja jako bankomaty albo wybieraja na ojca tego pierwszego jak wpadna a ten pierwszy sie nie zgodzi na slub. a potem takiego typa nie szanuja, dalej zdradzaja i wykanczaja psychicznie

• Like 1

laski to kuuurwy w wiekszosci niestety. moze z 5% jest porzadnych

3 godziny temu, nowy swir napisał:

laski to kuuurwy w wiekszosci niestety. moze z 5% jest porzadnych

Klaudiusz to taki niby rodzynek dzisiaj, kościółek, rodzina, córeczka tatusia, niewinna, seks tylko po ślubie, a wszystko to głównie jej kreacja.

Za tą zasłoną prowincjalnego Kaszubskiego teatrzyku znajduje się niezdrowy pociąg do ( w jej mniemaniu) badbojów, karyństwo, fałsz, poczucie własnej beznadziejności i wieczne niezaspokojenie wynikające z pilnujących córeczkę rodziców z lokalnym proboszczem...

• Haha 2

12 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

no moj przyjaciel geej ktory sie mna opiekuje widzial mnie nago i mojego siuurka tez, ale to przez to ze mnie urojona katiuszka olala, to wpadlem w szpony geeja, ale jak wychodzilem nago z jeziora po plywaniu a on sie zachwycal moim nagim cialem i fiuutem to njezla polewke mialem hahahah

Oczywiście to przypadek, że przygarnął cię gej, prawda? 

27 minut temu, Czyste niebo napisał:

Klaudiusz to taki niby rodzynek dzisiaj, kościółek, rodzina, córeczka tatusia, niewinna, seks tylko po ślubie, a wszystko to głównie jej kreacja.

Za tą zasłoną prowincjalnego Kaszubskiego teatrzyku znajduje się niezdrowy pociąg do ( w jej mniemaniu) badbojów, karyństwo, fałsz, poczucie własnej beznadziejności i wieczne niezaspokojenie wynikające z pilnujących córeczkę rodziców z lokalnym proboszczem...

tez tak uwazam

2 godziny temu, KochamElcie<3 napisał:

najlepsza byla ta z su jak miales swoja gliste miedzy udami XDD

To była przemko-ciipka ha ha

16 godzin temu, analny napisał:

Ty masz takiego małego że nie wiadomo czy to kuutas czy ciipkA

Zrobisz jeszcze raz przemko-ciipka za garść żetonów? 

8 minut temu, Czyste niebo napisał:

Zrobisz jeszcze raz przemko-ciipka za garść żetonów? 

przemo to jest wariat xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować