nowy swir 7 Napisano 7 godzin temu fajnie by bylo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, nowy swir napisał: fajnie by bylo xD No z nudów zawsze się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 7 godzin temu ja tam zanim przeszedlbym do waginy to wolalbym sobie fajne stopki lachona wyruuchac najpierw, to taka podstawa, dlatego lachon musi miec ladne stopki jak dla mnie, najlepiej drobne i malutkie, takie sa najfajniejsze mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 7 Napisano 7 godzin temu ja bym z Gaja chcial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 7 godzin temu a ja nie wiem czy gaja ma ruuchable stopki wiec nie wiem czy bbym chcial musialbym ocenic na zywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 315 Napisano 5 godzin temu stupkasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 5 godzin temu noo jakby mi fajne ksztaltne piekne damskie stopki (moga byc w skarpetkach xD) masowaly pracie to chyba bym odlecial XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 7 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: stupkasz powiedz Gaji zeby dala mi szanse xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analny 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: noo jakby mi fajne ksztaltne piekne damskie stopki (moga byc w skarpetkach xD) masowaly pracie to chyba bym odlecial XDDD A CO ALFONS CI NIE CHCE MASOWAĆ PASZTETOWEJ KULASAMI ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 315 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, nowy swir napisał: powiedz Gaji zeby dala mi szanse xD myślisz że mnie posłucha ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 37 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, nowy swir napisał: powiedz Gaji zeby dala mi szanse xD Ja mogę powiedzieć ale to kosztuje pincet zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 5 godzin temu jee udalo mi sie wlasnie naprawic mail server w koncu jee XD teraaz moge sobie na stripe ustawic, zeby mi przelewalo dolary na konto, bo koorwa klienci mi za vps przelewaja dolary, a ja mam ustawione tylko british gbp haha w koncu naprawilem, a mam 90 dolarow czeka na mnie jak naprawie mail server i naprawilem xD no to fajnie to teraz bede czekal jak mi 90 dolcow wpadnie na konto jee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 37 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: myślisz że mnie posłucha ? Mnie posłucha tylko na dwie osoby pincet za mało, lepiej po 400. Razem za 800 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 5 godzin temu SUKCES XD chyba z kilka tygi mialem rpobelm na[prawic mail server wylaczylem tls i ssl i inne zabezpieczenia i juz dziala koorwa XD te tls ssl goowno to mnie wkoorwia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 5 godzin temu w koncu moge wysylac mejle i przychodza mi na adres mejle tez na moim serwerze XD no to zaraz sobie przelewam 90 dolcow na konto za jednego klienta na 12 miechow i jednego na 6 miechow XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach