Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 7 godzin temu 0% ktoś wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 6 godzin temu ja wiem tylko ze The birds go flying at the speed of sound! to show you how it all began! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 789 Napisano 6 godzin temu Przecież jak wejdziesz w Pay to tam na dole sa 2 opcje, spalac całość i podziel na splaty, to wybierasz podziel na splaty i tam dalej wszystko jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Przecież jak wejdziesz w Pay to tam na dole sa 2 opcje, spalac całość i podziel na splaty, to wybierasz podziel na splaty i tam dalej wszystko jest. I każde osobno można czy zbiorczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 789 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: I każde osobno można czy zbiorczo Mozna i osobno i zbiorczo, mozna np wybrac 5 zakupow z 10 i te 5 podzielic na raty, tylko jak jedne zakupy osobno chcesz podzielic to muszą byc za kwotę minimum 200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mozna i osobno i zbiorczo, mozna np wybrac 5 zakupow z 10 i te 5 podzielic na raty, tylko jak jedne zakupy osobno chcesz podzielic to muszą byc za kwotę minimum 200zł No to już wszystko wiem właśnie to mnie ciekawilo zanim zacznę tam klikać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 6 godzin temu Sobie przeloze połowę na styczeń a może i luty wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 789 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: No to już wszystko wiem właśnie to mnie ciekawilo zanim zacznę tam klikać Mozesz tam klikac i sprawdzac wszystkie mozliwe opcje splaty, to nie bedzie jako potwierdzenie, jak coś wybierzesz to żeby potwierdzić trzeba 2 razy akceptować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mozesz tam klikac i sprawdzac wszystkie mozliwe opcje splaty, to nie bedzie jako potwierdzenie, jak coś wybierzesz to żeby potwierdzić trzeba 2 razy akceptować. A j mam termin pierwszy do 2 grudnia to mogę 2 grudnia do północy czy 1 do północy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 789 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: A j mam termin pierwszy do 2 grudnia to mogę 2 grudnia do północy czy 1 do północy Ciężki przypadek jesteś, do 2 grudnia godzina 23:59 max, to jest chyba oczywiste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ciężki przypadek jesteś, do 2 grudnia godzina 23:59 max, to jest chyba oczywiste. Ja się zawsze upewniam dwa razy aż mnie pogonia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 563 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ciężki przypadek jesteś, do 2 grudnia godzina 23:59 max, to jest chyba oczywiste. No masakra. Masz zdrowie tłumaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: No masakra. Masz zdrowie tłumaczyć. Dzięki temu załatwiam wszystko bezbłędnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 5 godzin temu Tylko z matką mi się nie udało podobno powinienem klekac w nfz i płakać o wizytę domową według mnie wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 789 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: No masakra. Masz zdrowie tłumaczyć. Właśnie, podobno mam anielską cierpliwość, może by to jakoś wykorzystać w życiu lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 5 godzin temu Siedzą piją kawę píerdolone a ludzie umierają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Właśnie, podobno mam anielską cierpliwość, może by to jakoś wykorzystać w życiu lepiej. Loda możesz robić godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 789 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Siedzą piją kawę píerdolone a ludzie umierają No bo już w tak ciężkich sytuacjach to trzeba srac na nfz i robić wszystko prywatnie. W innym wypadku prędzej czeka śmierć niż szybka i skuteczna pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 789 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Loda możesz robić godzinę Miałam na myśli jakaś pracę której wcześniej nie brałam pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 5 godzin temu Jestem jak ta tesla z tymi punktami rzeczywistości wyszukuje co może pójść źle i dopytuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No bo już w tak ciężkich sytuacjach to trzeba srac na nfz i robić wszystko prywatnie. W innym wypadku prędzej czeka śmierć niż szybka i skuteczna pomoc. A mi nikt nie doradzil tylko pisali mitomanie nie masz pieniędzy nie masz pieniędzy a pieniądze były Siostra też jakaś dziwna że nie wpadła pewnie szkoda jej było się dołożyć 50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Miałam na myśli jakaś pracę której wcześniej nie brałam pod uwagę. Nie ma na to czasu w życiu kiedy będziesz się bzykac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 5 godzin temu Szkoda że nie udało mi się kupić tego kompletu nintendo wii czarnego za 200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 789 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: A mi nikt nie doradzil tylko pisali mitomanie nie masz pieniędzy nie masz pieniędzy a pieniądze były Siostra też jakaś dziwna że nie wpadła pewnie szkoda jej było się dołożyć 50% Ja ci tego nie pisałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ja ci tego nie pisałam? Mogłem przeoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 563 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No bo już w tak ciężkich sytuacjach to trzeba srac na nfz i robić wszystko prywatnie. W innym wypadku prędzej czeka śmierć niż szybka i skuteczna pomoc. Tu się nie zgodzę. W tym roku byłam kilka razy na Szaserów, słaby zbieg okoliczności, i zaopiekowaniw było pierwsza klasa. Tylko parę godzin trzeba odbębnić. Edytowano 4 godziny temu przez Śliwka Jukońska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca pokaż cyca 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Tu się nie zgodzę. W tym roku byłam kilka razy na Szaserów, słaby zbieg okoliczności, i zaopiekowaniw było pierwsza klasa. Tylko parę godzin trzeba odbębnić. Szaserów, to pewnie nazwa ulicy na wschodzie. Nie podpowiadaj leżakowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, caryca pokaż cyca napisał: Szaserów, to pewnie nazwa ulicy na wschodzie. Nie podpowiadaj leżakowi. Tak widzę teoje życie u ojca Klaudiusz https://www.tiktok.com/@lyrafloww/video/7442194256552529198 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu ta, teraz mi menda znowu probuje wmowic ze jakas pasztetowa to moj siurek xD chyba go boli fakt ze klaudiusz wolalaby moje mlode cialo i zobaczyc mojego prawdziwego rumaka na zywo niz to jego stare cielsko przeruuchane co prawie wenerry zlapalo, fuj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca pokaż cyca 5 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Tak widzę teoje życie u ojca Klaudiusz Pewnie zazdrościsz jej, że ma tatę. Twój na pewno pięknie powiewał na gałęzi, to jest zupełnie normalne. Większość ludzi ma myśli sam/obójcze kiedy cię ogląda xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach