KochamElcie<3 133 Napisano 4 godziny temu (edytowany) ale chyba ma troche niepelnosprytnego tego tate, skoro godzi sie na relacje corka z patoojciec z wroclawia xD ty juz zaraz bedziesz 50 latkiem, i powinienes sie wstydzic brac sie za takie malolaty xD Edytowano 4 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, caryca pokaż cyca napisał: Pewnie zazdrościsz jej, że ma tatę. Twój na pewno pięknie powiewał na gałęzi, to jest zupełnie normalne. Większość ludzi ma myśli sam/obójcze kiedy cię ogląda xD Oj koorwa jaki ty jesteś głupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu Oj koorwa jaki ty jesteś głupi x sruna robil ojciec chyba miekka pasztetowa, dlatego teraz ma taka slabosc do pasztetowych XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Oj koorwa jaki ty jesteś głupi x sruna robil ojciec chyba miekka pasztetowa, dlatego teraz ma taka slabosc do pasztetowych XDD Jakiś upośledzony jest społecznie niedoo...y rodzinnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu Może jeszcze kibla zazdroszczę szejkowi dubaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu Jutro jak sie obudze w miare wczesnie i bedzie mi sie chcialo wyjsc z wyra, to pojde chyba po ten krem po depilazzione XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu Biedna Elcia, ze ciagle czeka, a ja taki len, ze mi sie do sklepu nie chce isc XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu Ja jestem zdania że człowiek dorosły po 18 powinien mieć swoje życie a że to kosztuje to jest jak jest czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu moglbym nawet jeszcze karteczke dac z dedykacja dla Elci jak juz wydepiluje XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu no tak racja, ja gdy skonczylem 18 lat to przestalem chodzic do szkoly bo mi sie nie chcialo rano wczesnie wstawac codziennie to byl taki koszmar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu I tak bede musial zaliczyc kosmetyk niedlugo, bo mi sie olejek do wlosow konczy, wiec no przy okazji kupie krem do depilazzione XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu Tak mi ojca brakuje że ani razu go nie odwiedziłem na cmentarzu po pogrzebie oprócz tego cyrku z siostrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu Klaudiusz to takie dorosle ubezwlasnowolnione przez ojca dziecko XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu Mi tylko lachona brakuje jak z oczami fajna ma pyze obciagala by i by było spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu a mnie fajnych damskich kobiecych stopek do kochania i bylbym spelnioniym facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu Pierdół rtv bym jeszcze dokupil lubię posiadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu mnie by sie aparat fotograficzny przydal, to bym wtedy spedzal wiecej czasu na outdoor, ale moze konsole bede zabieral ze soba na wies, i sobie usiade pod drzewkiem gdzies za miastem, gdzie nikt mnie nie znajdzie, i sobie bede gral i jaral lolki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu Lachona nic nie odda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: mnie by sie aparat fotograficzny przydal, to bym wtedy spedzal wiecej czasu na outdoor, ale moze konsole bede zabieral ze soba na wies, i sobie usiade pod drzewkiem gdzies za miastem, gdzie nikt mnie nie znajdzie, i sobie bede gral i jaral lolki Ja mam całe foldery i yt pomysłów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu spoko ja sobie serwery konfiguruje i mi to sprawia radoche XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu to mi sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu fajny fotel, idealny do tego zeby lachon ci zawiozala oczy a ty lezysz a ona ci dogadza w tym czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: fajny fotel, idealny do tego zeby lachon ci zawiozala oczy a ty lezysz a ona ci dogadza w tym czasie No albo do grania przed 85" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu albo na mojej konsoli retroid, idzie juz do mnie, ale kupie sobie karte sd 512gb i zainstaluje ten linux batocera na nim i tam bede obczajal gierki, bez zadnych google plejow srejow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: albo na mojej konsoli retroid, idzie juz do mnie, ale kupie sobie karte sd 512gb i zainstaluje ten linux batocera na nim i tam bede obczajal gierki, bez zadnych google plejow srejow Ale cie zakosza jak zboze 500gb hdd 15zl 512gb micro sd 200zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu Ja do kuchni potrzebuje 512 micro sd na stasyq ale 200zl czekam aż stanieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu ano life is brutal ale przynajmniej sobie bede mogl zainstalowac batocera do grania w gierki retro i w chooy gierek pomieszcze a co mi tam 40 czy 50 funtow, to nieduzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu moze mi sie uda gdzies tanio wyhaczyc albo jakies przeceny poczekam do okresu przedswiatecznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 5 Napisano 3 godziny temu Elka wreszcie ma dobry sex bo nie pisze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 133 Napisano 3 godziny temu to dobrze, nie musze sie spieszyc z depilacja klaty w takim raize i brzucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach