Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Jak myślicie, jest taki moment facet umawia się na spotkanie z kobieta, ona zgadza się iść na spotkanie, jest zainteresowana, rozmowa przebiega ok, mają wspólne tematy, ona dziękuję za spotkanie, przesyła emotikony, a potem no właśnie, cisza z jego strony. Wydaje mi się że to facet powinien jednak przy tych pierwszych krokach inicjować spotkanie, pokazywać że coś jest na rzeczy, jeśli założył że poszukuje związku. Zastanawiam się czy kobieta w dzisiejszych czasach może nie spełniać jakiegoś wymagania ? Czy jednak po prostu jest tak niedobrze, że nie chce nam się angażować, wchodzić w relacje, związek ? Tak dopytuje ponieważ ostatnimi czasy zastanawiam się nad pewnymi znajomościami, relacjami.

3 godziny temu, wiwi789 napisał:

Jak myślicie, jest taki moment facet umawia się na spotkanie z kobieta, ona zgadza się iść na spotkanie, jest zainteresowana, rozmowa przebiega ok, mają wspólne tematy, ona dziękuję za spotkanie, przesyła emotikony, a potem no właśnie, cisza z jego strony. Wydaje mi się że to facet powinien jednak przy tych pierwszych krokach inicjować spotkanie, pokazywać że coś jest na rzeczy, jeśli założył że poszukuje związku. Zastanawiam się czy kobieta w dzisiejszych czasach może nie spełniać jakiegoś wymagania ?

Jako facet widzę, że większość facetów nie ma jakichś specjalnych wymagań jedni wymagają wyglądu sexownego, inni ciepła i zrozumienia inni byle jakaś była. 

3 godziny temu, wiwi789 napisał:

Czy jednak po prostu jest tak niedobrze, że nie chce nam się angażować, wchodzić w relacje, związek ? Tak dopytuje ponieważ ostatnimi czasy zastanawiam się nad pewnymi znajomościami, relacjami.

Tak, jest niedobrze. Indoktrynacja lewacka nakręca kobiety by wchodziły w role męskie a facetów by sie otwierali i płakali na filmach romantycznych. NIestesty nie jest to proste w tych czasach spotkać osobę, która wie czego chce i nie ma jakichś z tyłka problemów emocjonalnych. W przypadku który opisujesz to koles  był w trybie ekscytacji po spotkaniu a potem weszła fazja zjazdu i nie miał już ochoty na podtrzymanie relacji , brak dojrzałosci albo po prostu był uprzejmy i z głupoty wysyłała jakieś emotki by robić wrażenie nie wiadomo po co. 

• Like 1

4 godziny temu, wiwi789 napisał:

Jak myślicie, jest taki moment facet umawia się na spotkanie z kobieta, ona zgadza się iść na spotkanie, jest zainteresowana, rozmowa przebiega ok, mają wspólne tematy, ona dziękuję za spotkanie, przesyła emotikony, a potem no właśnie, cisza z jego strony. Wydaje mi się że to facet powinien jednak przy tych pierwszych krokach inicjować spotkanie, pokazywać że coś jest na rzeczy, jeśli założył że poszukuje związku. Zastanawiam się czy kobieta w dzisiejszych czasach może nie spełniać jakiegoś wymagania ? Czy jednak po prostu jest tak niedobrze, że nie chce nam się angażować, wchodzić w relacje, związek ? Tak dopytuje ponieważ ostatnimi czasy zastanawiam się nad pewnymi znajomościami, relacjami.

tera jest tak że ludzie se wielu rzeczy nie tłumaczo a po spotkaniu jak się ktoś nie spodobał znikają

to facet powinien podziękować po spotkaniu zaprosić na kolejne a jak nie odpowiedział tzn że ona mu się nie podoba i nie chce mieć z nią nic do czynienia

Jeżeli nie ma reakcji od którejkolwiek że stron to znaczy że ona nie jest zainteresowana. Tu nie ma co sobie dorabiać ideologii tylko przyjąć że jeśli nam ktoś nie pasuje to urywamy kontakt i tyle. Idziesz dalej i tyle. Ludzi są miliardy i dziwię się że ktoś przeżywa takie rzeczy. Zwłaszcza gdy jest dojrzała osoba.

Lat to mam prawie trzydzieści, miałam okazje spotkac kilku znajomych, coś w tym jest co napisał Ismael de Mexico i zgadza się PacjętkaSrebrzyska trzeba poszukiwać dalej 

Dnia 1.12.2024 o 18:33, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Jeżeli nie ma reakcji od którejkolwiek że stron to znaczy że ona nie jest zainteresowana. Tu nie ma co sobie dorabiać ideologii tylko przyjąć że jeśli nam ktoś nie pasuje to urywamy kontakt i tyle. Idziesz dalej i tyle. Ludzi są miliardy i dziwię się że ktoś przeżywa takie rzeczy. Zwłaszcza gdy jest dojrzała osoba.

a dziwisz sie, że ktoś kto zaczyna grać tenisa nie umi poprawnie utrzymać rakiety? ja sie nie dziwie... relacje d-m to zagadnienie, to dziedzina. NIektórzy są w tym mistrzami inni adeptami. Ja sie dziwie że ktoś nie wie tak prostych i banalnych rzeczy, że wszystkiego sie uczymy w życiu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się