Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: W zeszłym roku mojej mamie kupilam dysk i ten już jest inny... lżejszy, mniejszy no inny gabaryt : ) a to tylko rok różnicy. Lepiej wielkości 2,5 wlozysz wszędzie tam gdzie trzeba laptopa konsole a z adapterem do stacjonarny czy starej konsoli urządzenia kieszeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Dzięki. : ) Tylko wtedy mu nie podoanczaj zasilacza te 2,5 tylko usb 1szt wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Lepiej wielkości 2,5 wlozysz wszędzie tam gdzie trzeba laptopa konsole a z adapterem do stacjonarny czy starej konsoli urządzenia kieszeni Do laptopa... nom następna pamięć będzie lżejsza. Dobrej nocy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, marawstala napisał: Do laptopa... nom następna pamięć będzie lżejsza. Dobrej nocy : ) Te 3,5 wyglądają potężnie najgorsze jest zasilanie szkoda że nie 2 usb po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu 12v idzie to 3usb a nikt nie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, marawstala napisał: Bardzo tanich też nie chce bo nie mam zaufania do jakości... zresztą ponoć ludzie tak już mają, że jak coś jest zbyt tanie to doszukują się w tym drugiego dna. Zależy jak używasz ja po nagraniu ich będę sporadycznie to mogą mieć przebieg 10tys h i beda zyc długi czas a jak ktoś non stop to lepiej nowy za 45 czy 145 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Killl napisał: Jak chcesz np zrobić remont to planujesz jak kiedy. Co ty pieřdolisz jak masz pomysł to robisz a nie czekasz jutro to może cię píerdolnue samochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu I tak się nie da wszystko od razu ale im szybciej tym lepiej życie ucieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Killl 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Co ty pieřdolisz jak masz pomysł to robisz a nie czekasz jutro to może cię píerdolnue samochód Ja mowie bym chciał zjeśc to a to i czary Mary i mam. Umieją tak mężczyzni? Myślicie ja zapitalam po zakupy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu 53 minuty temu, Killl napisał: Ja mam obiad prawie codziennie nie jakieś gò.no . Niektóre pisały gotują wiadro i zamarzają i żrą to tydzień. Hello. Jak mam chęć zrobić coś wartości jak progres rzeczywistości to robię kanapka i dalej a nie będę wszystko rzucać i gotować kartofli bo obiad. Chyba że masz kobietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu Dlatego jest dobrze mieć lachona zrobi miche nie musisz się odruwac od skrecania mebli żeby obrac kartofle i stukac schabowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 4 godziny temu konsololo juz idzie XD 2024-12-01 07:04 ShaTian,DongGuan, Shipment arrived at facility and measured. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 4 godziny temu 37 minut temu, KochamElcie<3 napisał: konsololo juz idzie XD 2024-12-01 07:04 ShaTian,DongGuan, Shipment arrived at facility and measured. A ja oglądam meble z elka pod projektor szukam czegoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 4 godziny temu spoko, ja konfiguruje nsd na swoim serwerze xD https://wiki.ircnow.org/index.php?n=Nsd.Masterslave Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Te 3,5 wyglądają potężnie najgorsze jest zasilanie szkoda że nie 2 usb po prostu 2 godziny temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Zależy jak używasz ja po nagraniu ich będę sporadycznie to mogą mieć przebieg 10tys h i beda zyc długi czas a jak ktoś non stop to lepiej nowy za 45 czy 145 Na codzien nie jest użytkowana, czasem się przydaje żeby coś na nią przerzucić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 3 godziny temu O temacie wartości już kiedyś pisałam... tu jest poruszony właśnie temat zdrowia bo mam wrażenie, że nie do końca byłam zrozumiana. : ) a tu babeczka fajnie tłumaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Na codzien nie jest użytkowana, czasem się przydaje żeby coś na nią przerzucić... Tak tylko jak to są zdjęcia ciężko zrobione to masz problem jakby padl u mnie problemu nie ma ściągnę wszystko od nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu Dlatego nie muszę kupować nowych ssd czy hdd tylko może być używany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 3 godziny temu W tym darmowym odpowiedniku testu Gallupa wartości były u mnie na 5 miejscu przodujących talentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Tak tylko jak to są zdjęcia ciężko zrobione to masz problem jakby padl u mnie problemu nie ma ściągnę wszystko od nowa Dlatego piszę, że dobrze byłoby mieć w 2 egzemplarzach i jednak wolę nie ryzykować z bardzo tanim dyskiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 3 godziny temu Jak kupuje karty pamięci do aparatu to raz że już mam jakieś w miarę sprawdzone... a dwa patrzę też na opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu ja bede musial sobie karte pamieci SD kupic do konsoli niedlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Dlatego nie muszę kupować nowych ssd czy hdd tylko może być używany Jak to nie są ważne rzeczy to pewnie można sobie ryzykować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 3 godziny temu Karty Goodram są w miarę ok. i cenowo przystępne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu (edytowany) tutaj chyba w uk nie sprzedaja w sklepach goodram, pewno skoncze z jakims sandisk albo samsung Edytowano 3 godziny temu przez KochamElcie<3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 3 godziny temu A taką kupiłam ostatnim razem. https://allegro.pl/oferta/karta-pamieci-micro-sd-sdxc-64gb-kingston-go-plus-170mb-s-do-drona-kamery-13438792521 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, marawstala napisał: Dlatego piszę, że dobrze byłoby mieć w 2 egzemplarzach i jednak wolę nie ryzykować z bardzo tanim dyskiem. Można mu test zrobić ja nawet nie robiłem ufam sprzedawcy zresztą jak mówię nic nie stanie jak coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu taka jest za 62 funty w sklepie xD SANDISK Extreme Pro Class 10 SDXC Memory Card - 512 GB no fajne to kingston i niedrogo ale mnie by sie chyba przydalo z 512GB bo bede gry na konsole emulowal, to sobie duzo gierek posciagam i bede mial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Można mu test zrobić ja nawet nie robiłem ufam sprzedawcy zresztą jak mówię nic nie stanie jak coś Zawsze można zwrócić jak coś nie gra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, marawstala napisał: Zawsze można zwrócić jak coś nie gra... Wszystkie przeszly vc i odpalenie filmu a czy coś takiego jak sprawne itd przebieg mi się nie chce skanowac to 15zl szt szkoda czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach