marawstala 2016 Napisano 4 godziny temu (edytowany) W aparacie moim zdaniem lepiej mieć mniej pojemne karty... bo jak karta padnie to sporo fotek można wtedy stracić. Zresztą ja też nie fotografuje jakoś dużo... sporadycznie mi się zdarza jak mam ochotę. Edytowano 3 godziny temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: taka jest za 62 funty w sklepie xD SANDISK Extreme Pro Class 10 SDXC Memory Card - 512 GB no fajne to kingston i niedrogo ale mnie by sie chyba przydalo z 512GB bo bede gry na konsole emulowal, to sobie duzo gierek posciagam i bede mial Drogo 512 kupisz zax200zl czyli 40£ poszukaj lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 3 godziny temu Oki no to pa : ) idę spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Drogo 512 kupisz zax200zl czyli 40£ poszukaj lepiej dobra to nie bede kupowal w currys pewno tylko w innym sklepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu no wlasnie nie wiem czy sobie najpierw nie kupie moze jakiegos 64gb na poczatek, chociaz 512gb tez moglbym miec do trzymania plikow, no zobaczymy, jeszcze z kolega niemcem to skonsultuje XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu dobranoc marawstala, slodkich snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, marawstala napisał: W aparacie moim zdaniem lepiej mieć mniej pojemne karty... bo jak karta padnie to sporo fotek można wtedy stracić. Ja mam 32gb sony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: no wlasnie nie wiem czy sobie najpierw nie kupie moze jakiegos 64gb na poczatek, chociaz 512gb tez moglbym miec do trzymania plikow, no zobaczymy, jeszcze z kolega niemcem to skonsultuje XD Jak 64 to sony są na ebay jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu no wlasnie nie wiem czy mnie sie bedzie chcialo korzystac z androida na tej konsoli, a na karcie sd moge sobie wgrac system operacyjny inny np. batocera do grania w retro gierki i korzystac normalnie z tego jak z komputera, a komputer z 64GB pojemnosci to troche bieda, co https://batocera.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu A ja się cieszę że kupiłem te dyski twarde mam teraz 5tb razem zewnętrzne a taki 1szt to 500zl jak nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu 1+8x0,5 mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu to niezle ja mam tylko z 200GB i mi wiecej do niczego nie potrzebne, bo plyt CD na .wav juz nie zgrywam, bo mi sie nie chce, ale z tym sd to poczekam jeszcze, dopoki jakis system bedzie oficjalnie wspierany na to retroid, bo w bugi mi sie nie chce pieerdolic jak da sie byc root'em na tym retroid pocket i wylaczyc google play services i google play market to spoko, zobaczymy co to za sprzecior bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu Jak będą po 15 jeszcze bym wziął z 10 i 10tb xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu po 15zl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu Jutro chyba do spółdzielni pójdę może mi rozloza 400 na 10x 40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: po 15zl? No tak dałem po tyle to mogę brać ile wlezie jak darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: to niezle ja mam tylko z 200GB i mi wiecej do niczego nie potrzebne, bo plyt CD na .wav juz nie zgrywam, bo mi sie nie chce, ale z tym sd to poczekam jeszcze, dopoki jakis system bedzie oficjalnie wspierany na to retroid, bo w bugi mi sie nie chce pieerdolic jak da sie byc root'em na tym retroid pocket i wylaczyc google play services i google play market to spoko, zobaczymy co to za sprzecior bedzie Na laptopie mam system + 170 i 30 z sd też 200 razem i mi styka ściągać rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu to faktycznie taniocha XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu spoko nie moge sie doczekac jak ta konsola mi juz przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, KochamElcie<3 napisał: spoko nie moge sie doczekac jak ta konsola mi juz przyjdzie Tu masz https://www.ebay.pl/itm/225468977489 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu dobra, to i tak dopoki jakis linux os nie bedzie wspierany na to retroid, poki nie jest nic wspierane, to android i 128GB wbudowane starczy na razie nie wiem co sobie najpierw obczaje, moze diablo immortal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu faktycznie tanio bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu 39 minut temu, KochamElcie<3 napisał: dobranoc marawstala, slodkich snow No już nie ma takich tanich nawet za 30 ciężko kupić coś fajnego wysyłki doszły od 45 dobrze że wziolem Mogłem jeszcze tosziby po 22,50 i na raty xd później płacić 30-35 minimum za jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu a gdzie to po 15zl na allegro byly te dyski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu Typ sprzedaje 320 po 20 i 500 za 25 A tak to nawet za 30 nic nie ma sprawnego xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: a gdzie to po 15zl na allegro byly te dyski? No trzeba trafić ciągle sprawdzac jak interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu Tosziby też były tanie po 22,50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu Jak tak trafię znowu 15-25 żeby kilka było wysylka darmo też wezme może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 3 godziny temu Miejsca nigdy za wiele nagrać yt coś i po dysku następny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu ja prdl jak ja chcialbym teraz sobie grac w jakas gierke na tym retroid... ciekawe ile bedzie szlo do mnie na pewno pierwsza gierke jaka sciagam na srandroid to Diablo Immortal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach