Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Klitek

Dlaczego tak mało ludzi popełnia samobójstwa żyjąc w tak beznadziejnych czasach ciągłego zapierd/olu w pracy i w braku perspektyw?

Polecane posty

1 godzinę temu, Siurentajski napisał:

Większych bzdur dawno nie czytałem. Akurat żyjemy w jednym z szybciej laicyzujących się społeczeństw. Ludzie nie popierają samobójstw masowo, bo życie nie jest takie straszne, a lepiej istnieć jak nie istnieć :classic_cool:

To ja już większych bzdur nie słyszałam. 😄 Ludzie, jeżeli zostaną wychowani w wierze nie popełnia samobójstwa bo nawet jeżeli tkwią w jednym z największych bagien, wytłumaczą to sobie pokutą i tym, że Bóg poddaje ich próbie. 

A po burzy zawsze wychodzi słońce, jak to mówią. 🫶

nvm, moze nie mają kasy na leki ktore mozna przedawkować.... albo czekają na ostatnią drugą cześć Gladiatora na netflixie a potem sie wychuśtają. ? Na zgagę najlepiej robi herbatka z mięty

• Like 1

3 godziny temu, Siurentajski napisał:

Ja tam mogę już niedługo nie pracować, bo ogór wczoraj stwierdził że napisze co ja tutaj wypisują i mnie zwolnią :classic_cool: 

hehe nie bój, prace woźnego znajdziesz wszędzie. Albo pomyśl nad jakims wykształceniem to moze trafi sie posada na parkingu

3 minuty temu, Ismael de Mexico napisał:

nvm, moze nie mają kasy na leki ktore mozna przedawkować.... albo czekają na ostatnią drugą cześć Gladiatora na netflixie a potem sie wychuśtają. ? Na zgagę najlepiej robi herbatka z mięty

Widziałeś Gladiatora część 2? Zastanawiam się czy warto inwestować w wyjście do kina czy czekać na netflixa. 😄

1 minutę temu, miramar napisał:

Widziałeś Gladiatora część 2? Zastanawiam się czy warto inwestować w wyjście do kina czy czekać na netflixa. 😄

nie widziałem... do kina chodzę tylko na bajki dla dzieci jako pan niania...a filmy oglądam na internecie. przymierzam sie własnie do tego Gladiatora, ale brakuje tam Russela...

2 minuty temu, Ismael de Mexico napisał:

nie widziałem... do kina chodzę tylko na bajki dla dzieci jako pan niania...a filmy oglądam na internecie. przymierzam sie własnie do tego Gladiatora, ale brakuje tam Russela...

Mam przeczucie, że to jest wielka kaszanka. W dobie różnych poprawności pojawia się tam pewnie wątek miłości gejowskiej albo przynajmniej lesbijskiej.

1 minutę temu, miramar napisał:

Mam przeczucie, że to jest wielka kaszanka. W dobie różnych poprawności pojawia się tam pewnie wątek miłości gejowskiej albo przynajmniej lesbijskiej.

to pewne?  można to jakoś wyjasnić...w tamtych czasach pukali sie w kiszkę jak króliki, może to takie tło historyczne. Ja obejrze dla efektów specjalnych, niech tylko sie gdzies pojawi na necie

to pewne?  można to jakoś wyjasnić...w tamtych czasach pukali sie w kiszkę jak króliki, może to takie tło historyczne. Ja obejrze dla efektów specjalnych, niech tylko sie gdzies pojawi na necie

Całkiem ładnego pana masz w awatarze. 😄

2 godziny temu, Siurentajski napisał:

Większych bzdur dawno nie czytałem. Akurat żyjemy w jednym z szybciej laicyzujących się społeczeństw. Ludzie nie popierają samobójstw masowo, bo życie nie jest takie straszne, a lepiej istnieć jak nie istnieć :classic_cool:

A swoją drogą spokojna głowa... : - ) 

Kiedy my będziemy odpoczywać, czerpać z życia i się bawić, mali potomkowie Iskry i Ismaela von Mexico, będą się rodzić i zapełniać ten świat. 😄😍😘 To będą takie słodkie dzieciaczki, tatuś Lex (już zresztą podstarzały i mocno przeciorany przez życie) i mała 40-letnia Iskra spełniająca się w roli matki - polki. 

Cud-miód, żyć nie umierać Iskierko, Lex uczyni Cię szczęśliwym. 👍🫶

19 minut temu, Ismael de Mexico napisał:

Boli dupka, boli. Co Lexiu.? ❤️

1 minutę temu, Ismael de Mexico napisał:

lubisz starszych siwych panów? :classic_cool:

Koniecznie - z brodą i wąsami. I musi spełniać życzenia. 😄

Ale ten Twój Ismael to jakaś wymyślona postać? Net takiego nie zna.

Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał:

chciałaś dosrać ale pomyliłaś tematy...hehe dzbaniku 😅

Hehe. 😘😄 Sex już był po 3,5 roku korespondencji z MalaL.? Czy to dopiero teraz jakoś, na tej pierwszej randce, która się rychło zbliża...? 

Chyba już jakoś BLISKO KU TEMU. 🙂

3 minuty temu, Iga.7 napisał:

Boli dupka, boli. Co Lexiu.? ❤️

Czemu dręczysz Lexa?

• Like 1

Przed chwilą, miramar napisał:

Koniecznie - z brodą i wąsami. I musi spełniać życzenia. 😄

Ismael to nie dżin z butelki...o jakie życzenia sie rozchodzi i ile zapłacisz?

Ale ten Twój Ismael to jakaś wymyślona postać? Net takiego nie zna.

no jak? przecież jestem tutaj

2 godziny temu, Chochlik napisał:

Nie odpowiedziałeś jednak na pytanie. Dlaczego się nie wylogowałeś z tej beznadziei czyt. życia.

Bo jeszcze mi się nie przelało - mówiłem przecież, że zrobiłbym tak np kiedy dowiedziałbym się, że zostałem ojcem - to byłoby już ponad moje siły

• Haha 1

Przed chwilą, Iga.7 napisał:

Hehe. 😘😄 Sex już był po 3,5 roku korespondencji z MalaL.? Czy to dopiero teraz jakoś, na tej pierwszej randce, która się rychło zbliża...? 

Chyba już jakoś BLISKO KU TEMU. 🙂

Lex idzie na randkę z dziewczyną z forum? Odważny z niego człowiek. 😄

Lex idzie na randkę z dziewczyną z forum? Odważny z niego człowiek. 😄

szybki zegz w samochodzie to nie randka...

1 minutę temu, Klitek napisał:

Bo jeszcze mi się nie przelało - mówiłem przecież, że zrobiłbym tak np kiedy dowiedziałbym się, że zostałem ojcem - to byłoby już ponad moje siły

Mięczak o jakim świat nie słyszał 🤣

1 minutę temu, Ismael de Mexico napisał:

Ismael to nie dżin z butelki...o jakie życzenia sie rozchodzi i ile zapłacis

Starszy pan z siwa brodą przynosi prezenty za to, że się było grzeczną dziewczynką. Trzeba tylko napisać list. A ja to już zrobiłam dawno temu.

no jak? przecież jestem tutaj

Jesteś tylko tu na kafeterii. W reszcie internetu takiego Ismaela nie ma.

szybki zegz w samochodzie to nie randka...

I tak uważam, że to wyjątkowo niebezpieczny projekt.  Nie masz pewności ktoś się do tego auta wpakuje. 😄

12 godzin temu, Klitek napisał:

Dlaczego ludzie wciąż umierają dużo częściej na zawał lub raka a nie w wyniku samobójstwa? To dla mnie niepojęte - czemu ludziom tak bardzo chce się żyć na tym zasranym świecie?

A Ty?  Co zamierzasz? Skoro wszystko Ci nie pasuje? Jesteś  i żyjesz.

Bywa że ludziom nie chce sie żyć w przenośni i i dosłownie.Cos ich powstrzymuje lub nie mają odwagi  pozbawić się życia.

7 minut temu, Klitek napisał:

Wreszcie byś miał sens życia, durniu..

41 minut temu, Iga.7 napisał:

To ja już większych bzdur nie słyszałam. 😄 Ludzie, jeżeli zostaną wychowani w wierze nie popełnia samobójstwa bo nawet jeżeli tkwią w jednym z największych bagien, wytłumaczą to sobie pokutą i tym, że Bóg poddaje ich próbie. 

Nie masz racji.

15 minut temu, Iga.7 napisał:

A swoją drogą spokojna głowa... : - ) 

Kiedy my będziemy odpoczywać, czerpać z życia i się bawić, mali potomkowie Iskry i Ismaela von Mexico, będą się rodzić i zapełniać ten świat. 😄😍😘 To będą takie słodkie dzieciaczki, tatuś Lex (już zresztą podstarzały i mocno przeciorany przez życie) i mała 40-letnia Iskra spełniająca się w roli matki - polki. 

Cud-miód, żyć nie umierać Iskierko, Lex uczyni Cię szczęśliwym. 👍🫶

😂😂😂

3 minuty temu, miramar napisał:

Starszy pan z siwa brodą przynosi prezenty za to, że się było grzeczną dziewczynką. Trzeba tylko napisać list. A ja to już zrobiłam dawno temu.

pewnie tam jest napisane samochod, komputer i karnet na tańce towarzystkie

3 minuty temu, miramar napisał:

Jesteś tylko tu na kafeterii. W reszcie internetu takiego Ismaela nie ma.

Ismael Mario Zambada García ur. w  Culiacán w stanie Sinaloa w 1948 roku. na foto widzisz wariacje na mój temat i jakby młodszę wersja, gładką dla oka

6 minut temu, miramar napisał:

I tak uważam, że to wyjątkowo niebezpieczny projekt.  Nie masz pewności ktoś się do tego auta wpakuje. 😄

nie bój...musi być 90x60x90 max 18lat dziewica inaczej odjade w siną dal...

Edytowano przez Ismael de Mexico

12 godzin temu, Klitek napisał:

Dlaczego ludzie wciąż umierają dużo częściej na zawał lub raka a nie w wyniku samobójstwa? To dla mnie niepojęte - czemu ludziom tak bardzo chce się żyć na tym zasranym świecie?

Prócz powodów już wymienianych, bo np mają dla kogo żyć, albo uważają to za największą słabość, frajerstwo które odbiera człowieczeństwo. Zdecydowanie sam.obójstwo to szczyt frajerstwa, żeby w XXI w móc udać się do specjalisty na leczenie i mieć tyle możliwosci na zmianę swojego losu w rozwiniętym wolnym kraju, a się targnąć, podczas gdy nie targnie się latynos żyjący na wysypisku, ktoś w kraju ogarnjętym wojną, albo powykręcany od urodzenia na afrykańskim zadoopiu, to trzeba być pissdą mentalną i debylem przede wszystkim. Da się zrozumieć, że ktoś psychicznie sobie nie radzi z czymś, ale nie da się, że wybiera swój konuec, zamiast próby poradzenia sobie z tym przy pomocy leczenia. Tak jakby pójście do specjalisty było gorsze od samo.bójstwa, absurd. Nawet jeśli sił brak by spróbiwać i wiary że to coś da, to nie zaszkodzi i nic się nie straci spróbować,  bo zab.ić się zawsze jest czas, to nie zając- nie ucieknie, dlatego trzeba być debylem, gdy ktoś nawet nie spróbuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się