Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Urmaj

Jednak szkoda że nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

żal bo se ks jest fajny, szczególnie intymność i to że jest to tylko dla dwóch osób, więź już nie do powtórzenia w starszym wieku i przy mniejszych hormonach. Tak samo żal że mamy nigdy nie obchodziło i teraz nie obchodzi że zawsze byłem sam zero współczucia i odmawianie cierpienia.

tylko się żale

3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Nie, zresztą ja nie będę z toba o tym dyskutować szczerbatek bo to jest dla mnie za niski poziom.

Elcia gdyby moja Jarecka była taka jak ty, to nie skończyłbym jako 33 letni prawiczek

12 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Nie, zresztą ja nie będę z toba o tym dyskutować szczerbatek bo to jest dla mnie za niski poziom.

Chyba masz okres

23 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

No cos nie tak z ta twoja mamą pod tym wzgledem, chociaz na dobrą sprawe juz dawno jestes dorosly ale ja bym reagowała jakos po 20 roku zycia jakby zycie wlasnego syna wygladalo jak twoje.

jak byś zareagowała?

10 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Sama nie wiem, no napewno bym nie klepała syna po plecach i udawała ze wszystko jest w porządku.

Jego starzy muszą być tak samo dziwni jak i on. Tylko w ich pokoleniu jego staremu znaleźli jakąś babę co żyła na wsi gdzie już prąd nie dochodził i raz w życiu była w pobliskim miasteczku i nigdzie dalej, a temu już się takiej baby znaleźć nie da bo takich nie ma :classic_cool:

13 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Sama nie wiem, no napewno bym nie klepała syna po plecach i udawała ze wszystko jest w porządku.

mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę, że leżak się w tobie zakochał (sam rano pisał)

nie złam mu serca... praviki są bardzo wrażliwe 😉 xD

Edytowano przez Rym Cym +
  • Like 1
  • Haha 2

5 minut temu, Siurentajski napisał:

Jego starzy muszą być tak samo dziwni jak i on. Tylko w ich pokoleniu jego staremu znaleźli jakąś babę co żyła na wsi gdzie już prąd nie dochodził i raz w życiu była w pobliskim miasteczku i nigdzie dalej, a temu już się takiej baby znaleźć nie da bo takich nie ma :classic_cool:

Mojemu synowi to nie grozi, jest cwańszy niż ja, a do tego ma wiecej pewnosci siebie i umie zawalczyc o swoje. 😄

• Like 2

6 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Mojemu synowi to nie grozi, jest cwańszy niż ja, a do tego ma wiecej pewnosci siebie i umie zawalczyc o swoje. 😄

To będzie alimenciarz i złodziejaszek pewnie

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Tak i pewnie jesszcze pijak do tego, nie mierz wszystkich swoją miarą...

Pijak to nie wiem, na pewno będzie latał z towarem. Wspomnisz kiedyś moje słowa.

2 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

No cos nie tak z ta twoja mamą pod tym wzgledem, chociaz na dobrą sprawe juz dawno jestes dorosly ale ja bym reagowała jakos po 20 roku zycia jakby zycie wlasnego syna wygladalo jak twoje.

Ja jeszcze gorzej miałem bo grozila ze sie wyhusta jak kupię mieszkanie albo się wyprowadze 

• Sad 1

1 godzinę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

TO PRAWDA, CHŁOPAK PODOBNO JUŻ GONI TOWAR NA BRZESKIEJ xD

Edytowano przez KochamZuze

8 godzin temu, malowany napisał:

To będzie alimenciarz i złodziejaszek pewnie

Lepiej niż pravik, ciekawsze życie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!