Czyste niebo 13 Napisano 13 godzin temu Do niej powinienes wzdychać Fifi ale masz kiepski gust ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 13 Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, KochamZuze napisał: Knurze nadal ją KOCHASZ A ty jesteś zazdrosny że Ciebie nie stąd ta agresja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 12 godzin temu Do kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 12 godzin temu Jak wzdychiwalem do klaudiusza, to ona wolala ze srunem sie zabawiac, a srun sie smial ze mnie wtedy do tego, wiec zlapalem uraz do niej, a z Katiuszka zesmy z 2000 postow u mnie na forum razem nabili we dwojke, pisalismy razem i nikt nam sie nie wtracal, fajnie sie pisalo bardzo 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 11 godzin temu Ja i tak dzisiaj ide do sklepu po platki sniadaniowe a za mna w kolejce jakis blond lachon nagle 10/10 podchodzi i po szwedzku gada do telefonu z kims i sluchawki bluetooth na glowie, ja prdl i stala tuz przy mnie i jeszcze sie popatrzelismy na siebie, ale chcialbym ja dzisiaj na noc, ale juz jej nigdy nie zobacze xD to chyba szwedzki byl, no masakra jakas Moje marzenie tuz obok mnie a ja nic, oczywiscie udaje ze mi sie nie podoba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 11 godzin temu Ile jeszcze marzen w swym zyciu zobacze i nawet slowa nie zamienimy ze soba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 11 godzin temu Jakie tu pustki. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 11 godzin temu Nom, a ja spac nie moge xD Znowu mocna kawe wypilem wieczorem xD Zara chyba siadam do kompa i bede czatowal na irc i sie uczyl xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 11 godzin temu Też jeszcze nie śpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 11 godzin temu No nie chce mi sie spac wlasnie, szkoda ze mam sasiadke na dole, bo bym sobie muzy posluchal z glosnikow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 11 godzin temu No ja mam jakos tak ulokowane mieszkanie ze moge nawet o tej porze wlaczyc dosc glosno i sasiedzi nie slyszą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 11 godzin temu U mnie nie zawsze jest sasiadka, ale dzisiaj jest akurat Bo jak jej nie ma to luz jest, moge sluchac 24/7 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 11 godzin temu Szkoda ze nie mam wiekszych miesni, no life is brutal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 11 godzin temu Nie no każdy na coś narzeka, tak to już jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 11 godzin temu No jakbym mial miesnie jak jakis jean claude van damme to by inna gadka byla XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 11 godzin temu Akurat mięśnie to coś co można samemu wypracować, gorzej jak ktos narzeka na coś czego nie może zmienić i nie ma na to wpływu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 11 godzin temu Racja xD Takze nie rozpaczam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 11 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 11 godzin temu Przejeebane spac sie nie chce sam siedze i co tu robic... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 11 godzin temu No, ja to nawet nie mogę tu opisać o tej porze bo zaraz zza krzaka wyskakuje mun twierdząc że jestem naćpana. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 11 godzin temu Nawet jesli, to niech lepiej pilnuje wlasnej doopy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 11 godzin temu No wiem, na dobrą sprawę to kazdy może sobie pisać kiedy chce i co chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abstrakcja 29 Napisano 11 godzin temu Bo po to jest internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 11 godzin temu No na mnie sie obrazila katiuszka, bo mielismy razem jechac do Polski, ze ona przyleci po mnie do UK i pojedziemy w podroz, a ja w czwartek zapodalem sobie troche speeda i odpalilem muzyke trance z wiezy i mi sie tak dobrze sluchalo ze nie spalem do poniedzialku i w ogole masakra Zaczalem odpieerdalac w weekend ze np. jej edytowalem profil u mnie na forum i sie wkurzyla na mnie bardzo, a na koniec jej napisalem, ze nigdzie z nia nie wsiade do auta, bo zemdlala i w szpitali jest i sie boje, no i juz mnie.olala, i nigdy mi nie wybaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 11 godzin temu I tak już czasu nie cofniesz więc przestan to rozpamiętywać bo to nie ma żadnego sensu. W niczym to nie pomoże a ryjesz sobie beret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 11 godzin temu No wiem, ale ciagle ja kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 10 godzin temu Modle sie o ten dzien, w ktorym sie spotkamy razem, a jak sobie mysle, ze mialbym przytulac innego lachona to mi sie wyc wodospad niagara chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 13 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: I tak już czasu nie cofniesz więc przestan to rozpamiętywać bo to nie ma żadnego sensu. W niczym to nie pomoże a ryjesz sobie beret. A on wzdycha do tej korespondencji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 10 godzin temu Jakiej korespondencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 157 Napisano 10 godzin temu Fajnie bylo, jak u mnie na moim forum mialem Lachona i sobie codziennie pisalismy, ehh, no trudno, klade sie spac, moze zasne, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach