cyberDown 10 Napisano wczoraj o 14:31 mam brytyjskie korzenie i powinienem być wśród swoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 166 Napisano wczoraj o 14:32 kutaphone, to ty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 10 Napisano wczoraj o 14:32 Przed chwilą, cyberDown napisał: mam brytyjskie korzenie i powinienem być wśród swoich Moon myślałam że masz banderowskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano wczoraj o 14:43 Na kowbojkach mieliśmy swojego kutaphone : ) a może to ten sam Green day (?) chyba tego słuchał coś tak kojarzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano wczoraj o 14:43 Taki śmieszek : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 166 Napisano wczoraj o 14:44 no kutaphone zawsze pisal, ze chcialby wyleciec do wielkiej brytanii i ze ma zakola, ja smialem sie z niego ostro, chyba jedyna osoba, ktora mnie tutaj bawila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano wczoraj o 14:47 Jeśli ten sam no to kojarzę... a wiem, że tutaj też bywał i pisał. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 166 Napisano wczoraj o 14:48 no na dyskusji ogolnej byl i juz go nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano wczoraj o 14:53 Chyba nie ma go od bardzo dawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 166 Napisano wczoraj o 14:54 ja sie chyba przenosze na dyskusje ogolna bo tam sie nic nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano wczoraj o 14:58 Masz na myśli jakiś konkretny dział... bo ja na tel patrzę głównie na te najnowsze/komentowane/najświeższe... do działów to zaglądam jak już tutaj nic dla siebie nie widzę : ) to czasem filmik wrzucam w jakiś stary temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 166 Napisano wczoraj o 14:59 No zabawny byl kutaphone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach