cyberDown 10 Napisano 16 godzin temu mam brytyjskie korzenie i powinienem być wśród swoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 16 godzin temu kutaphone, to ty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 5 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, cyberDown napisał: mam brytyjskie korzenie i powinienem być wśród swoich Moon myślałam że masz banderowskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 16 godzin temu Na kowbojkach mieliśmy swojego kutaphone : ) a może to ten sam Green day (?) chyba tego słuchał coś tak kojarzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 16 godzin temu Taki śmieszek : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 16 godzin temu no kutaphone zawsze pisal, ze chcialby wyleciec do wielkiej brytanii i ze ma zakola, ja smialem sie z niego ostro, chyba jedyna osoba, ktora mnie tutaj bawila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 16 godzin temu Jeśli ten sam no to kojarzę... a wiem, że tutaj też bywał i pisał. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 16 godzin temu no na dyskusji ogolnej byl i juz go nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 16 godzin temu Chyba nie ma go od bardzo dawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 16 godzin temu ja sie chyba przenosze na dyskusje ogolna bo tam sie nic nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 16 godzin temu Masz na myśli jakiś konkretny dział... bo ja na tel patrzę głównie na te najnowsze/komentowane/najświeższe... do działów to zaglądam jak już tutaj nic dla siebie nie widzę : ) to czasem filmik wrzucam w jakiś stary temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 16 godzin temu No zabawny byl kutaphone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach