Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
nowy swir

jaki film obejrzec sobie dzisiaj poleccie cos

Polecane posty

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

Asterix i Obelix: Kontra Cezar

Ogladalem

Inny film też o seryjnym mordercy to Kolekcjoner kości (jeden z moich ulubionych: )) 

• Like 1

3 minuty temu, Gajja napisał:

Kolory zła: czerwień.

Nie widziałam, ale obejrzę. Dzięki za polecajke 

Edytowano przez marawstala

1 minutę temu, marawstala napisał:

Nie widziałam, ale obejrzę. Dzięki za polecajke 

Jak lubisz o kolekcjonerach to może będzie Ci się podobał, bo tam też jest taki motyw 😄

1 minutę temu, Gajja napisał:

Jak lubisz o kolekcjonerach to może będzie Ci się podobał, bo tam też jest taki motyw 😄

Zerknęłam na opis plus gra w nim Gierszał, to musi być dobry film. : )

• Like 1

16 minut temu, Just93 napisał:

Zaginiona dziewczyna (Gone girl)

Jestes rocznik 93 ?

ja gdyby nie konsola to moglbym juz sobie aparat fotograficzny kupic olymppus 😄

mysle, ze zdaze uzbierac i sobie kupie w koncu 😄

na wiosne juz powinienem miec aparat i bede chodzil wszedzie gdzie sie da i robil foty 😄

kupie sobie olympun pen e-pl10 chyba 🙂

Jestem, byłam w sklepie...

Olympusa też chyba miałeś poprzednim razem : ) na swoją markę zwróciłam uwagę na długo przed tym kiedy w ogóle zaczęłam myśleć o zakupie lustrzanki bo wcześniej miałam aparat cyfrowy sony, a jak już chciałam to patrzyłam w sumie tylko na modele pentaxa później przez dłuższy czas polowalam na okazje aż się udało... 

no ja mialem osemke olympusa, a teraz 10, lubilem ten apart bo fajne zdjecia i nie wazyl duzo, maly byl i fajny wyswietlacz wysuwany, i selfie tez sie fajnie robilo xD

a z takim cyfrowym to za miasto moglbym chodzic w sumie, pewno ten pentax duzo lepsze fotki robi niz ten olympus, a jaki model polecilabys? :)

29 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

no ja mialem osemke olympusa, a teraz 10, lubilem ten apart bo fajne zdjecia i nie wazyl duzo, maly byl i fajny wyswietlacz wysuwany, i selfie tez sie fajnie robilo xD

a z takim cyfrowym to za miasto moglbym chodzic w sumie, pewno ten pentax duzo lepsze fotki robi niz ten olympus, a jaki model polecilabys? 🙂

Malutki i poręczny, zerknęłam na niego : ) 

Nie wiem czy lepsze, od samego aparatu ważniejszy jest obiektyw... a na 1 miejscu fotograf bo każdy będzie miał ciut inny styl i tym samym aparatem zrobi inne zdjęcia. 

Nie znam się na modelach aparatów... musiałabym poprzeglądać ale to zajmuje sporo czasu. : ) aparaty aż tak bardzo się nie starzeją w porównaniu z innym sprzętem... mój kupiłam nie pamiętam z 5 lat temu a może 4 (?) i cenowo też jakoś bardzo nie tanieją... 

Są jakieś nowsze i droższe modele, ale ten póki co wystarcza, a ten na podczerwień przerobiony to jakiś starszy model i tez robi dobre zdjęcia... jestem z niego zadowolona. : ) mój pupilek 

Fajny aparat, ale nie najlżejszy jak to lustrzanki no i w plecaku zajmuje sporo miejsca... od czasu jak mam aparat polubiłam plecak. : ) wcześniej to ze szkołą mi się kojarzył czyli z niczym fajnym : )

Jeśli chcesz bardziej praktyczny sprzęt gdzie jego wagi nawet nie odczujesz i gdzie wszędzie się zmieści no to niekoniecznie lustrzanka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się