nowy swir 12 Napisano 11 godzin temu Tylko nie wladce pierscieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 11 godzin temu Asterix i Obelix: Kontra Cezar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 12 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Asterix i Obelix: Kontra Cezar Ogladalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1233 Napisano 11 godzin temu Ostatnio obejrzalam przypadkiem w telewizji film "Free guy" i nawet spoko byl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 11 godzin temu American Psycho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 11 godzin temu Ja slucham muzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 11 godzin temu Ten był ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 11 godzin temu Inny film też o seryjnym mordercy to Kolekcjoner kości (jeden z moich ulubionych: )) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 57 Napisano 11 godzin temu Kolory zła: czerwień. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Gajja napisał: Kolory zła: czerwień. Nie widziałam, ale obejrzę. Dzięki za polecajke Edytowano 11 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 57 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Nie widziałam, ale obejrzę. Dzięki za polecajke Jak lubisz o kolekcjonerach to może będzie Ci się podobał, bo tam też jest taki motyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: Jak lubisz o kolekcjonerach to może będzie Ci się podobał, bo tam też jest taki motyw Zerknęłam na opis plus gra w nim Gierszał, to musi być dobry film. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Just93 24 Napisano 11 godzin temu Zaginiona dziewczyna (Gone girl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 12 Napisano 10 godzin temu 29 minut temu, marawstala napisał: Ten był ok. O czym to ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 12 Napisano 10 godzin temu 16 minut temu, Just93 napisał: Zaginiona dziewczyna (Gone girl) Jestes rocznik 93 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 10 godzin temu Midsommar. Popjerdolone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 10 godzin temu nie znam sie na filmach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 8 godzin temu Na początku myślałam, że słaby ale dałam mu szansę... i spoko. https://www.filmweb.pl/film/Dziewiąta+ofiara-2019-856358 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 8 godzin temu ja ogladalem dziewiate wrota z 5 razy podobal mi sie ten film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 8 godzin temu Kolory zła: ) obejrzane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 8 godzin temu ja gdyby nie konsola to moglbym juz sobie aparat fotograficzny kupic olymppus mysle, ze zdaze uzbierac i sobie kupie w koncu na wiosne juz powinienem miec aparat i bede chodzil wszedzie gdzie sie da i robil foty kupie sobie olympun pen e-pl10 chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Jestem, byłam w sklepie... Olympusa też chyba miałeś poprzednim razem : ) na swoją markę zwróciłam uwagę na długo przed tym kiedy w ogóle zaczęłam myśleć o zakupie lustrzanki bo wcześniej miałam aparat cyfrowy sony, a jak już chciałam to patrzyłam w sumie tylko na modele pentaxa później przez dłuższy czas polowalam na okazje aż się udało... Edytowano 6 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu no ja mialem osemke olympusa, a teraz 10, lubilem ten apart bo fajne zdjecia i nie wazyl duzo, maly byl i fajny wyswietlacz wysuwany, i selfie tez sie fajnie robilo xD a z takim cyfrowym to za miasto moglbym chodzic w sumie, pewno ten pentax duzo lepsze fotki robi niz ten olympus, a jaki model polecilabys? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, KochamElcie<3 napisał: no ja mialem osemke olympusa, a teraz 10, lubilem ten apart bo fajne zdjecia i nie wazyl duzo, maly byl i fajny wyswietlacz wysuwany, i selfie tez sie fajnie robilo xD a z takim cyfrowym to za miasto moglbym chodzic w sumie, pewno ten pentax duzo lepsze fotki robi niz ten olympus, a jaki model polecilabys? Malutki i poręczny, zerknęłam na niego : ) Nie wiem czy lepsze, od samego aparatu ważniejszy jest obiektyw... a na 1 miejscu fotograf bo każdy będzie miał ciut inny styl i tym samym aparatem zrobi inne zdjęcia. Nie znam się na modelach aparatów... musiałabym poprzeglądać ale to zajmuje sporo czasu. : ) aparaty aż tak bardzo się nie starzeją w porównaniu z innym sprzętem... mój kupiłam nie pamiętam z 5 lat temu a może 4 (?) i cenowo też jakoś bardzo nie tanieją... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 6 godzin temu Mój to Pentax k70 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Są jakieś nowsze i droższe modele, ale ten póki co wystarcza, a ten na podczerwień przerobiony to jakiś starszy model i tez robi dobre zdjęcia... jestem z niego zadowolona. : ) mój pupilek Edytowano 6 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu no po 400-600 funtow K70 kupilby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 6 godzin temu Fajny aparat, ale nie najlżejszy jak to lustrzanki no i w plecaku zajmuje sporo miejsca... od czasu jak mam aparat polubiłam plecak. : ) wcześniej to ze szkołą mi się kojarzył czyli z niczym fajnym : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 5 godzin temu Jeśli chcesz bardziej praktyczny sprzęt gdzie jego wagi nawet nie odczujesz i gdzie wszędzie się zmieści no to niekoniecznie lustrzanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 5 godzin temu Dobrej nocy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach