KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu no mnie by denerwowalo jakbym mial w plecaku mial niesc aparat w plecaku i co chwile wyciagac, musialbym na szyi nosic uzbieram moze z 600 funtow i sobie pomysle nad jakims aparatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu no narka, dobrej nocy ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Niestety... można też wyciągnąć przewiesić przez szyję i trzymujac go cały czas w lewej dłoni, ale po jakiejś godzinie lub dwóch... ręka trochę boli. : ) nawet jak sam obiektyw dużo nie waży. Spokojnie ogarniesz ten zakup jak będziesz chciał... Pa Edytowano 4 godziny temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 4 godziny temu (edytowany) no chce bo mi brakuje aparatu, tamten mi ukradli a na karcie sd mialem 5500 zdjec xD mialem kupowac nikon d5300 bo byl za 220 funtow w sklepie uzywany ale przeczekalem, a w internecie kolega z niemiec mnie namowil, na konsole bo napisal ze dobry procesor i na karcie sd bedzie mozna wgrac linuxa, ale teraz zbieram na aparat Edytowano 4 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cippek 1 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, KochamElcie<3 napisał: uzbieram moze z 600 funtow i sobie pomysle nad jakims aparatem Dużo pracy cię czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 4 godziny temu mama i babcie mi wysylaja pieniadze a ja ze na nic nie wydaje to sobie zbieram, i szybko jestem w stanie uzbierac na aparaty czy konsole xDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach