Pochwa w pochwie 13,,2 4 Napisano 5 Grudzień mniam 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano 5 Grudzień może surową rybę bym się pokusił spróbować, ale mięcho to już nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 455 Napisano 5 Grudzień 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: A tatar to nie powinien być surowy? jesli tak to drobiu sie nie je surowego fuj to jakies prowo??? Wiem, że jest prawie nieodróżnialny od leżaka ale to podszyw 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 34 Napisano 5 Grudzień Tylko ukr munek mógł wpaść na pomysł tatara z drobiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,,2 8 Napisano 5 Grudzień 32 minuty temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Tylko ukr munek mógł wpaść na pomysł tatara z drobiu. On jest upośledzony nawet widać po avku jaki lachon mu się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 584 Napisano 5 Grudzień Leżak jest tak nieogarnięty i zatopiony w biedzie kulinarnej, że wcale bym się nie zdziwiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 455 Napisano 5 Grudzień No co wy, podszyw pierwsza klasa prawie nie widać różnicy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 34 Napisano 5 Grudzień 6 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Leżak jest tak nieogarnięty i zatopiony w biedzie kulinarnej, że wcale bym się nie zdziwiła. I ty to przeżywasz co jada zupełnie obcy ci gość hehe Drewniana dzidzia czas na psychotropy, to chociaż wieczorem będzie z tobą spokój toksyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 34 Napisano 5 Grudzień 10 minut temu, Pochwa w pochwie 17,,2 napisał: On jest upośledzony nawet widać po avku jaki lachon mu się podoba Podejrzewam że z autopsji , bo ukry chyba wszytko zjedzą nawet własne ogony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 34 Napisano 5 Grudzień Oni podobno potrafią zjeść na wpół surowe ziemniaki smażone na patelni bez gotowania , to surowy kurak jest dla nich rarytasem i stąd ten tatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 584 Napisano 5 Grudzień (edytowany) 4 minuty temu, Ktоś całkiem obcy napisał: I ty to przeżywasz co jada zupełnie obcy ci gość hehe Drewniana dzidzia czas na psychotropy, to chociaż wieczorem będzie z tobą spokój toksyku. Nie przeżywam. To ten obcy gość się tym regularnie przechwala w internecie jakby było czym. Ja się tylko śmieję,, sam wiesz, że twoje psy jedzą o wiele, wiele lepiej Edytowano 5 Grudzień przez Śliwka Jukońska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 34 Napisano 5 Grudzień Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: Nie przeżywam. To ten obcy gość się tym regularnie przechwala w internecie jakby było czym. Ja się tylko śmieję,, sam wiesz, że twoje psy jedzą o wiele, wiele lepiej Tak wierzysz że moje psy się dobrze odżywiają, to prawda bo mięso z ubojni, że nawet ja tak nie jadam. Korpusy z kuraków ludzie biorą na zupę hehe a ja dla piesków Kocham zwierzęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 584 Napisano 5 Grudzień Przed chwilą, Ktоś całkiem obcy napisał: Tak wierzysz że moje psy się dobrze odżywiają, to prawda bo mięso z ubojni, że nawet ja tak nie jadam. Korpusy z kuraków ludzie biorą na zupę hehe a ja dla piesków Kocham zwierzęta. No i bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,,2 8 Napisano 5 Grudzień 37 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: psy jedzą o wiele, wiele lepiej Psy to micha Poniżej znajduje się lista krajów, w których w przeszłości lub obecnie spożywa się psie mięso: Chiny Korea Południowa Wietnam Indonezja Filipiny Laos Bangladesz Nepal Kambodża Tajlandia Indie (w niektórych regionach, np. w niektórych częściach Nagalandu) Afryka Zachodnia (np. w Nigerii i Liberii) Guinea Sierra Leone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano 11 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 11 godzin temu smiechlem z tego bo sie nabralem na poczatku myslalem ze to nie podszyw ale zabawne to bylo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach