Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Drejfus

Kot w Redzie porzucony, ale kalendarz z renty kupiony

Polecane posty

Tak mają na nazwisko 😛

28 minut temu, BeBe napisał:

Tak mają na nazwisko 😛

O kurcze wszystko wiecie😂

• Haha 1

30 minut temu, logistyk18 napisał:

O kurcze wszystko wiecie😂

Niestety nie wszystko, ostatnio nie wiemy jaka jest pogoda w Redzie i czy wieje wiater. Dawno też nie dowiedziałam się jaką herbatę da się wypić 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 11

Dawno nie oglądałam żadnego filmu, dalej nagrywa w knajpach i nie da się tego słuchać? Może jestem przewrażliwiona, ale naprawdę te części z zamkniętych lokali są dla mnie nie do odsłuchania przez cały ten szum, hałas i zgiełk w tle. Po komentarzach widziałam że nie tylko mnie to przeszkadza, ale girl boss szybko gasiła interlokutorów, że im wszystko przeszkadza i, w domyśle, pisze to ciągle jedna osoba i się czepia tego, bo nie ma czego innego (co jest kłamstwem, bo u niej zawsze coś się znajdzie, choćby wyborny angielski, o kłamstwach nie wspominając)

• Like 4

2 godziny temu, Stara koza napisał:

Dawno nie oglądałam żadnego filmu, dalej nagrywa w knajpach i nie da się tego słuchać? Może jestem przewrażliwiona, ale naprawdę te części z zamkniętych lokali są dla mnie nie do odsłuchania przez cały ten szum, hałas i zgiełk w tle. Po komentarzach widziałam że nie tylko mnie to przeszkadza, ale girl boss szybko gasiła interlokutorów, że im wszystko przeszkadza i, w domyśle, pisze to ciągle jedna osoba i się czepia tego, bo nie ma czego innego (co jest kłamstwem, bo u niej zawsze coś się znajdzie, choćby wyborny angielski, o kłamstwach nie wspominając)

dalej nagrywa i dalej nie da sie tego sluchac, w knajpach czy nie. a niektorym(w tym oczywiscie mnie) zaraz stuknie 10 lat nabijania sie z gnoma. ...ana akcja.

• Like 3
  • Thanks 1

Tak samo te relacje z koncertów.. Przecież tego się słuchać nie da. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2

Madzia cos niezdrowo podniecona Oskarem i jego mamą. Czyżby szykowała się na desant do UK? Do Niemiec nie chciała, ale może klimaty anglosaskie bardziej jej odpowiadają, szczególnie, że mama Oskara (nie wiedząc co czyni) i w toalecie jej pomoże i na koncert zawiezie. Państwo Oskarostwo lepiej nie idźcie  tą drogą, to was zaprowadzi tam, gdzie kilka innych osób, na które Madzia zagięła parol. Na Kafeterie 🙂 

• Like 3
  • Haha 4

1 godzinę temu, Mertyna napisał:

Madzia cos niezdrowo podniecona Oskarem i jego mamą. Czyżby szykowała się na desant do UK? Do Niemiec nie chciała, ale może klimaty anglosaskie bardziej jej odpowiadają, szczególnie, że mama Oskara (nie wiedząc co czyni) i w toalecie jej pomoże i na koncert zawiezie. Państwo Oskarostwo lepiej nie idźcie  tą drogą, to was zaprowadzi tam, gdzie kilka innych osób, na które Madzia zagięła parol. Na Kafeterie 🙂 

Czyli Iza to mama Oskara?

• Like 1

41 minut temu, logistyk18 napisał:

Czyli Iza to mama Oskara?

Tak. A może niedługo dumna i szczęśliwa teściowa Maguni88 :classic_biggrin: 

• Haha 5

Mnie tak drażni jak Magda we vlogach zmienia tylko miejscówki a tak to cały czas siedzi i pierdzieli do kamery co robiła. Równie dobrze, może wieczorem po całym dniu ze swojej komnaty zdać raport. Przewijam tylko te męczące produkcje. 😞Szkoda Magdo, że poziom nie rośnie z wiekiem kanału. 

• Like 2

1 godzinę temu, Mertyna napisał:

Tak. A może niedługo dumna i szczęśliwa teściowa Maguni88 :classic_biggrin: 

Myślałam, że Oskar i Iza to para😅 

• Like 1

7 godzin temu, Mertyna napisał:

Bapka od dawna spermi do tego Oskara

• Haha 2

tu nie chodzi o tego oskara, chodzi o to, ze w koncu pojawila sie jakakolwiek osoba, ktora moze zawrzec w swoich wysrywach i tym samym udowodnic szmaciurom, ze jednak ma znajomych

• Like 3
  • Haha 1

Dnia 8.12.2024 o 20:15, olmajgad napisał:

To jest o aniolnaresorach?

Wpisz sobie w googlach Magunia88 to się dowiesz. Też nie wiedziałam która to

Poszłam sprawdzić ile filmów ominęłam, wyszło 30. Nie wiem czy nadrabiać, czy nie? Pracuję na etat, po pracy normalne obowiązki domowe i rodzinne, to wiadomo, czas jest 

• Haha 1

30 wysrywow z rzedu? takich tortur to nawet w guantanamo nie aplikuja.

• Like 2
  • Haha 4

4 godziny temu, Stara koza napisał:

Poszłam sprawdzić ile filmów ominęłam, wyszło 30. Nie wiem czy nadrabiać, czy nie? Pracuję na etat, po pracy normalne obowiązki domowe i rodzinne, to wiadomo, czas jest 

Ja Ci te 30 filmów w 3 zdaniach mogę streścić, jak chcesz 🤯

• Haha 1

9 minut temu, Bjutiguru napisał:

Ja Ci te 30 filmów w 3 zdaniach mogę streścić, jak chcesz 🤯

Dawaj 

19 minut temu, Stara koza napisał:

Dawaj 

Magda kupiła bilet miesięczny PKP i jeździ od miasta do miasta załatwiać sprawy urzędowe, z przerwami na wizyty u lekarzy, bo zaczęła leczyć zęby( jak chcesz, to możesz się dorzucić do rachunku), pomaga też ogarniać różne badania pewnej osobie w rodzinie. Trapią ja też pewne rzeczy, o których nie może na razie mówić, ale jak już będzie mogła to powie. W najnowszych wlogach, czy jak kto woli wlogmasach zamieniła jedynie załatwianie pewnym spraw urzędowych na zwiedzanie jarmarków bożonarodzeniowych. 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Haha 1

2 godziny temu, Bjutiguru napisał:

Magda kupiła bilet miesięczny PKP i jeździ od miasta do miasta załatwiać sprawy urzędowe, z przerwami na wizyty u lekarzy, bo zaczęła leczyć zęby( jak chcesz, to możesz się dorzucić do rachunku), pomaga też ogarniać różne badania pewnej osobie w rodzinie. Trapią ja też pewne rzeczy, o których nie może na razie mówić, ale jak już będzie mogła to powie. W najnowszych wlogach, czy jak kto woli wlogmasach zamieniła jedynie załatwianie pewnym spraw urzędowych na zwiedzanie jarmarków bożonarodzeniowych. 

I ogólnie ma teraz dobry czas w swoim życiu.

Magda w ostatnim bełkocie oczekuje dostosowania knajp i zrobienia podjazdów. Wcześniej oczekiwała automatycznych drzwi. Twierdzi, że to żaden problem i żaden koszt dla właścicieli. I mówi to ktoś, kto we własnym domu nie mógł wjechać na balkon bo przez kilkadziesiąt lat nikt nie zlikwidował tam progu. Mówi to odklejona i bezczelna baba, która we własnym mieszkaniu nie ma dostosowanej ani jednej rzeczy, nie otworzy sobie drzwi, nie włączy światła, nie wjedzie do kuchni, bo o to przez całe życie nie zadbała i nadal nie dba. Ale od innych oczekuje dostosowań i remontów. To trzeba mieć tupet.

• Like 8
  • Sad 1

57 minut temu, Drejfus napisał:

Magda w ostatnim bełkocie oczekuje dostosowania knajp i zrobienia podjazdów. Wcześniej oczekiwała automatycznych drzwi. Twierdzi, że to żaden problem i żaden koszt dla właścicieli. I mówi to ktoś, kto we własnym domu nie mógł wjechać na balkon bo przez kilkadziesiąt lat nikt nie zlikwidował tam progu. Mówi to odklejona i bezczelna baba, która we własnym mieszkaniu nie ma dostosowanej ani jednej rzeczy, nie otworzy sobie drzwi, nie włączy światła, nie wjedzie do kuchni, bo o to przez całe życie nie zadbała i nadal nie dba. Ale od innych oczekuje dostosowań i remontów. To trzeba mieć tupet.

Też na to zwróciłam uwagę. "Co to za problem zrobić podjazd?" - no wiem, trzeba wyłożyć na to pieniądze, trzeba zrobić jakiś projekt, a później fizycznie to wykonać? To wszystko robią jacyś ludzie, samo się nie pojawia. Ale według Madzi wszyscy pełnosprawni są od tego, żeby nadskakiwać niepełnosprawnym.

• Like 4
  • Sad 1

Po cóż Magdzie dostosowane mieszkanie i te jej niepotrzebne nikomu ułatwiacze jak ma osobistą służącą i pachołka od wszystkich poruczeń. Tylko teraz pech bo RoboWiesia się zepsuła a żaden serwis naprawczo-szpitalny sobie nie poradził. Musiała zamienić na model TurboAsia a on posiada znacznie mniej funkcji. Nie będe ukhywać, że jest to oghomny, oghomny minus.

• Like 5

Magda i Bogucha to dwie super orędowniczki OzN. To ile one krzywdy narobią innym OzN swoim roszczeniowym i głupim zachowaniem, to historia. 

• Like 3

53 minuty temu, agatka jmj napisał:

Po cóż Magdzie dostosowane mieszkanie i te jej niepotrzebne nikomu ułatwiacze jak ma osobistą służącą i pachołka od wszystkich poruczeń. Tylko teraz pech bo RoboWiesia się zepsuła a żaden serwis naprawczo-szpitalny sobie nie poradził. Musiała zamienić na model TurboAsia a on posiada znacznie mniej funkcji. Nie będe ukhywać, że jest to oghomny, oghomny minus.

W ostatnim wlogmasie pojawił się temat o tym, jak na przykładzie ojca nauczyła się, jak ważni się ludzie wokół. Niestety jak RoboWiesia się zepsuła, to jakoś jej to nie obeszło...

Edytowano przez Blada
  • Like 2
  • Haha 1

2 godziny temu, Drejfus napisał:

No cóż, nie od dziś wiadomo że najlepiej pracuje się cudzymi rękami i wydaje nie swoje pieniądze 

• Like 4

MAGDA BARDZO WSPÓŁCZUJĘ Ci utraty taty w tak młodym wieku... Ale gdybym była Twoja mama, która całe życie Cie ogarnia a Ty piejesz z zachwytu nad ojcem, byłoby mi cholernie przykro. OWSZEM MIŁO ZE TATO SAM NIE CZUJĄC SIĘ dobrze, pognal z Tobą do szpitala. Jednak poczułam niesmak, że mama oddająca się Twoje opiece dniami i nocami nie była wspomniana. Twoja mama też dala Ci  lekcje życia patrząc z boku ! Została z 2 dziećmi sama, w tym jedno wymagające dużej opieki. Twa mama jest przykładem siły i wytrwałości, nie powinna być pominięta.. 

Edytowano przez tajemnicza brunetka
  • Like 7

Dnia 14.12.2024 o 13:37, Blada napisał:

Też na to zwróciłam uwagę. "Co to za problem zrobić podjazd?" - no wiem, trzeba wyłożyć na to pieniądze, trzeba zrobić jakiś projekt, a później fizycznie to wykonać? To wszystko robią jacyś ludzie, samo się nie pojawia. Ale według Madzi wszyscy pełnosprawni są od tego, żeby nadskakiwać niepełnosprawnym.

Ale już remont czy projekt przedpokoju w mieszkaniu wymaga specjalnego architekta, nie każdy to ogarnie... 🤷

• Like 2
  • Haha 3

Magunia nadal uważa, że jej widzowie mają IQ zbliżone do jej, czyli mocno zaniżone i dalej brnie w narrację, że kot dogląda remontu w Redzie.

Za pozostawienie tego kota samego w pustym domu spotka cię w końcu kara podła babo. I nie będzie to komentarz, który możesz skasować.

• Like 3
  • Thanks 1

12 minut temu, Drejfus napisał:

Magunia nadal uważa, że jej widzowie mają IQ zbliżone do jej, czyli mocno zaniżone i dalej brnie w narrację, że kot dogląda remontu w Redzie.

Za pozostawienie tego kota samego w pustym domu spotka cię w końcu kara podła babo. I nie będzie to komentarz, który możesz skasować.

Gdzie tak mówi?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się