Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Barbara Niechcic

Jest mi bardzo samotnie w życiu

Polecane posty

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Slyszalam, ze tam sa najlepsze imprezy.

Tak. Do dzisiaj wspominamy jak kolega zrobił wślizg pod choinkę. A wszystkiemu ze ściany przyglądał się Jezus miłosierny.

U mnie to roznie, mam i starszych i mlodszych znajomych. Niektore moje kolezanki maja juz dorosle dzieci, a innym dopiero sie urodzily. Niektorzy nie maja dzieci w ogole. Ale o dzieciach malo gadamy choc czasem lubie posluchac, bo lubie ich dzieci.

3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał:

dobrze sie odnajduje .

Ja zawsze lubiłam siedzieć ze starszyzną na jakichś sąsiedzkich imieninach itp.

3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał:

Tak. Do dzisiaj wspominamy jak kolega zrobił wślizg pod choinkę. A wszystkiemu ze ściany przyglądał się Jezus miłosierny.

Tez kiedys chodzilam na imprezy do kosciola, bo chodzilam na oaze i mielismy takiego mlodego ksiedza. On nam organizowal rozne atrakcje i przyciagal duzo mlodziezy. 

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Tez kiedys chodzilam na imprezy do kosciola, bo chodzilam na oaze i mielismy takiego mlodego ksiedza. On nam organizowal rozne atrakcje i przyciagal duzo mlodziezy. 

Czyli znasz te klimaty. Wolałam siedzieć na salkach niż na deptaku miejskim łoić jabole z klasą 😅

Jeśli chodzi o grupy na FB to faktycznie można w ten sposób poznać znajomych, na jakiejś regionalnej grupie widziałam wiele takich postów gdzie jakąś babeczka pisała, że nie ma znajomych bo albo tak wyszło albo niedawno się tu przeprowadziła i szuka koleżanek do wyjścia (kino, kawiarnia). I odzew zawsze jakiś tam był... tylko dodam odrazu że to nie były ogłoszenia matrymonialne. : )

Na forach też można poznać znajomych tylko zwykle te osoby dzieli spora odległość więc znajomości się urywają albo pozostają wirtualne... z poprzedniego forumka do tej pory utrzymuje kontakt z jedna dziewczyna. Więc ta znajomość przeszła już jakaś tam próbę czasu. : ) widziałam wcześniej jeden komentarz dlatego o tym piszę...

Napisano (edytowany)

Do oazy nie należałam (ogólnie nigdy nie byłam jakoś bardzo religijna) ale byłam chyba 7 albo 8 razy (?) na pieszej pielgrzymce do Częstochowy : ) super sprawa takie wędrowanie w grupie. Mile wspominam tamte czasy.

Edytowano przez marawstala

1 godzinę temu, Barbara Niechcic napisał:

Idz do kościoła 😄 ale tam raczej nikogo nie poznam😅 

Kółka kościelne s.ą Na wycieczkę z kościoła możesz się zapisać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się