Qwerty88 402 Napisano 7 Grudzień Dziękuję wszystkim prawdziwym fanom za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 29 Napisano 7 Grudzień 31 minut temu, Qwerty88 napisał: Dziękuję wszystkim prawdziwym fanom za pomoc Ale tu trzeba napisać czyją radę wcieliłaś w życie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 402 Napisano 7 Grudzień 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Ale tu trzeba napisać czyją radę wcieliłaś w życie! No właśnie wszystko po kolei zrobiłam co pisali, przestało zupełnie działać, przyszedł Janusz na góre, kliknal 2 razy i teraz śmiga 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 584 Napisano 7 Grudzień Czyli porady kafe specjalistów na niezmiennym poziomie skuteczności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 18 Napisano 7 Grudzień Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Ja nie pomagałem więc mnie nie wliczać do tego grona. Jej dobrze napisałem skontaktowała na Facebooku z Vectrą albo z forum skorzystała z Vectry. Też jest pomoc techniczna Vectry na telefon albo do punktu. Klienci mają router Vectry to nie jeden. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 18 Napisano 7 Grudzień 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Wierzysz, że potrzebowała tego , nie bądź łatwowierny Piotrek, bo tego typu porad nie szuka się w takim miejscu jak to. Niemam dostępu fizycznego. To jest sprzęt Vectry nie jej na własność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 402 Napisano 7 Grudzień macie racje, ja założyć ten wątek tylko po to ,żeby uaktywnić jedną hejkerke czającą się w krzakach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 18 Napisano 7 Grudzień Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: To tylko pretekst żeby wywołać dyskusję i później się śmiać z tych co potraktowali kwestie na poważnie. Pretekst pretekstem ale ludzie podobne problemy mają tylko tak mogą coś zrobić jak pisałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 249 Napisano 7 Grudzień 10 minut temu, Kuui napisał: Pretekst pretekstem ale ludzie podobne problemy mają tylko tak mogą coś zrobić jak pisałem. Nie zgrywaj eksperta, bo tak jak pisał Libed, można w Windows w ustawieniach sieci wyłączyć pobieranie adresu serwerów DNS po DHCP i wpisać swoje z palca i też będzie działać. Jak masz swój router to też możesz wpisać DNSy inne niż od ISP, np od Google czy OpenDNS i też działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 7 Grudzień Kiedyś mój ktoś pomógł mi zdalnie, połączył się z moim komputerem i naprawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 18 Napisano 7 Grudzień 43 minuty temu, Siurentajski napisał: Nie zgrywaj eksperta, bo tak jak pisał Libed, można w Windows w ustawieniach sieci wyłączyć pobieranie adresu serwerów DNS po DHCP i wpisać swoje z palca i też będzie działać. Jak masz swój router to też możesz wpisać DNSy inne niż od ISP, np od Google czy OpenDNS i też działa Możesz sobie załączyć mózg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 249 Napisano 7 Grudzień 8 minut temu, Kuui napisał: Możesz sobie załączyć mózg. To że ty czegoś nie ogarniasz to nie znaczy że się nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 23 Napisano 7 Grudzień soł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 13,,2 4 Napisano 7 Grudzień 4 godziny temu, Qwerty88 napisał: Dziękuję wszystkim prawdziwym fanom za pomoc To teraz powinnaś oblodzić Januszowi jak ta lala, bo inaczej przez następny tydzień czytałabyś ogórowe brednie o 5g xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 7 Grudzień Ja nawet nie wiem jak mam ustawione chyba domyslnie co mi przeklikalo z isp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 18 Napisano 7 Grudzień 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 13,,2 napisał: To teraz powinnaś oblodzić Januszowi jak ta lala, bo inaczej przez następny tydzień czytałabyś ogórowe brednie o 5g xD Jak tam poderwałeś jakąś uposlaczkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 81 Napisano 7 Grudzień To jednak czasami facet na coś się przydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 402 Napisano 7 Grudzień 2 godziny temu, Pochwa w pochwie 13,,2 napisał: To teraz powinnaś oblodzić Januszowi jak ta lala, bo inaczej przez następny tydzień czytałabyś ogórowe brednie o 5g xD Jakos mu to wynagrodze Gdybym ciebie posłuchala to bym była 2,5 k w plecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 13,,2 4 Napisano 7 Grudzień 12 minut temu, Qwerty88 napisał: Dzisiaj w sypialni będę Zdupydomordyzaurem Jerzym tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 402 Napisano 7 Grudzień 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 13,,2 napisał: Jestem mopsiarzem i leniem tak 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach