marawstala 2038 Napisano 9 Grudzień 1 minutę temu, twój bóg i pan napisał: jakbym miał takie krzywe syry z haluksami to też bym został odklejonym sekciarzem szkodliwym społecznie. : ) o jak miło, że aż tak zapadły w pamięć. No to sam widzisz Narcyzjuszu, że mając haluksy muszę sobie to jakoś odbić... Traf chciał, że na niewinnych ludziach. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 36 Napisano 9 Grudzień 1 minutę temu, marawstala napisał: o jak miło, że aż tak zapadły w pamięć myślałem że się porzygam dlatego wtedy nie komentowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 9 Grudzień 16 minut temu, twój bóg i pan napisał: myślałem że się porzygam dlatego wtedy nie komentowałem. Oj biedny Ty... tyle tygodni to Cię od środka zżerało, ale w koncu ulżyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1290 Napisano 9 Grudzień 25 minut temu, twój bóg i pan napisał: myślałem że się porzygam dlatego wtedy nie komentowałem. Bierzesz udzial w jakims konkursie bycia chamem czy to indywidualna inicjatywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 9 Grudzień (edytowany) Narcyzjusz w pełnej krasie jeszcze się nie zaprezentował na kafe... na kowbojkach dawał lepsze popisy jak mu odpala faza na hejtera. Edytowano 9 Grudzień przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 18 Napisano 9 Grudzień (edytowany) On jest czasem przerażający jak widmo podczas napadu pedowscieklizny Edytowano 9 Grudzień przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 36 Napisano 9 Grudzień 30 minut temu, marawstala napisał: Oj biedny Ty... tyle tygodni to Cię od środka zżerało, ale w koncu ulżyło. trawiłem to tak długo jakbym zjadł starą podeszwę od buta po kacapskim menelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 22 Napisano 9 Grudzień fight club cie naprawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 28 Napisano 9 Grudzień 53 minuty temu, buongiorno napisał: On jest czasem przerażający jak widmo podczas napadu pedowscieklizny Cześć grubasku, co tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 241 Napisano 9 Grudzień 1 godzinę temu, buongiorno napisał: On jest czasem przerażający jak widmo podczas napadu pedowscieklizny On jest przede wszystkim śmieszny i pocieszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 241 Napisano 9 Grudzień Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Na przyszłość zrobię skriny jak masz napady wyzywania osób które nawet cię nie zaczepiają drugi mentalny munku. Nie martw się ja mam skriny jak ty wyzywasz tutaj innych i życzysz im poronienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 241 Napisano 9 Grudzień Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: A gdzie ja piszę że się martwię i twoje odpały też są skrinowane, bo ten kij ma dwa końce bystrzaku. Ja mam na przykład takiego screena gdzie piszesz, że można potłuc świetlówki, bo w nich jest rtęć i zatruć tym ujęcie wody 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 241 Napisano 9 Grudzień 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Chcesz jeszcze jakieś przykłady jak łatwo zgasić im światło No dawaj jak taki mądry jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prоmyczek 11 Napisano 9 Grudzień Śliwka nie daruje ci tamtej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 204 Napisano 9 Grudzień 6 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Jak zatrzymać akcje serca żeby nie było podejrzeń ? pewnie defibrylator albo zrobic masaż serca na działajacym sercu w sensie rozmasować go a nie uciskać raz widziałęm jak budzili tak menela od razu wstał na własne nogi tak go klatka bolalała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 9 Grudzień 32 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To ten krasnal stamtąd się wywodzi nie wiedziałem i niech zgadnę kosza dostał od Ciebie po czym jest kwik Nom stary znajomy, trochę już się znamy z kowbojek... znam jego możliwości. : ) wiem czego się można spodziewać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 584 Napisano 9 Grudzień 29 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: W pewnym momencie jej zdrowia zabraknie z racji wieku , więc zajmie się sobą. Tak wszystkim wróżysz złe zdrowie że pewnie jeszcze się zdziwisz i ci własne pierwszemu zrobi psikusa. Ty wierzysz z podwodne cywilizacje i tajemnicze energie, to ta twoja negatywna energia musi ci robić mocno koło pióra, z opóźnionym zapłonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 9 Grudzień 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ale Ciebie żeby obrażać, bo jeszcze bym zrozumiał gdybyś hejtowała , a Ty najbardziej spokojna kobieta w tej kloace tutaj... Obstawiam kiedyś napisałaś,że wolisz wysokich i temu jest odwet. Wracając do psychologii..."slepnąc od świateł" oglądałaś? Tam jest kompendium wiedzy z zakresu psychiatrii i psychologii społecznej bardzo rzetelnej. A Frycz jak gra rasowego socjopate to poezja. W ogóle tam obsada jest świetna i dopracowane szczegóły. Nie... moim zdaniem jak ma podły nastrój to zależy mu na tym by innym też nie było do śmiechu... na tej zasadzie. Choć to tylko moje domysły... Nie widziałam, ale zobaczę opis i może obejrzę. Dzięki za polecajke : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 204 Napisano 9 Grudzień 41 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Tętnice są kluczem libed po duszeniu nawet uciskajac tylko tetnice szyjne zostaja slady poza tym tak straci przytomnosc a nie umrze, na duszeniach i dzwigniach to akurat się znam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 204 Napisano 9 Grudzień 26 minut temu, marawstala napisał: Nie... moim zdaniem jak ma podły nastrój to zależy mu na tym by innym też nie było do śmiechu... na tej zasadzie. Choć to tylko moje domysły... Nie widziałam, ale zobaczę opis i może obejrzę. Dzięki za polecajke : ) w porownaniu to reszty zj.ów z kowbojek jak lezak czy toshir ten jest chociaz kumaty i mysli logicznie. ma swoje obsesje ale nie jest tłukiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 204 Napisano 9 Grudzień 50 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: lekarz się nie dotknie dopóki go nie domyją wrzucając do wanny z wodą bzdura i nie trzeba dotykac mozna przez ubranie sprawdz sobie an sobie rob mocne kuliste ruchy po mostku w okolicy serca i zobaczysz jak cie za chwile bedzie bolec 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 204 Napisano 9 Grudzień 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Tak jak na podróżowaniu nie wychodząc z domu , bo mama wykupiła ci internet tak na podrozach tez sie znam ulokowalbym sie w gornym kwartylu populacji nawet bym zaryzykowal ze w górnych 5% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 204 Napisano 9 Grudzień 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: W szkole specjalnej ci tak powiedzieli czy jakiś domorosły i niedoszły lekarz na YouTube sprawdz na sobie moze przy okazji troche sobei kafeteria od ciebei odpocznie pomasuj sobie serce w koncu jestes keiroiwca karetki znasz sie to nie masz sie czego bac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 9 Grudzień 7 minut temu, libedowsky napisał: w porownaniu to reszty zj.ów z kowbojek jak lezak czy toshir ten jest chociaz kumaty i mysli logicznie. ma swoje obsesje ale nie jest tłukiem. Nikt nie powiedział, że hejterem jest ktoś mało kumaty, co nie zmienia faktu że zdarza mu się przyhejterzyć... od czasu do czasu : ) i tyle w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 204 Napisano 9 Grudzień 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Tak tak i na giełdzie też się znasz i znasz nawet wynik jakie cyfry padną w lotto na gieldzie znacznie mniej niz na podrozach jesli odniesc to do populacji wiele osob sie zna na gieldzie a na mapie mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 204 Napisano 9 Grudzień 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Idź do roboty albo do psychiatry i opowiedz mu to co tutaj codziennie opisujesz to przepisze ci proszki i będzie spokój z tobą dopieor wrocilem z roboty a ty mnie juz wysylasz 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Tak kumaty aż udostępnił swój wizerunek karła i neurotyka z wadą wymowy jak ty moze mu nie rpzeszkadza jak bedziesz z jegoi geba biegal moze chcial cos wyrwac nie wiem jego pytaj o sens tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach