Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień (edytowany) Hhttps://ibb.co/jDwDvW7 Edytowano 8 Grudzień przez Pochwa w pochwie 17.20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampir 3 Napisano 8 Grudzień Moje plany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień Przed chwilą, wampir napisał: Moje plany Domyślna nazwa w aplikacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień Przy grzeniku to coś takiego z allegro wjedzie https://yaasa.com/cdn/shop/files/yaasa-desk-essential-160x80-weiss_nr1_01-00217-02_1200x.jpg?v=1690877677 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 8 Grudzień Coś na ściany, chyba prosta sprawa... można oprawić w paspartu (inaczej się piszę ale tak mi łatwiej) i dodatkowa ramkę, wszystko w czerni i bieli... odrazu to wnętrze z tym mi się skojarzyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 8 Grudzień A układ to nie wiem, zresztą ten to w każdej chwili można zmienić coś przesunąć, przestawić... jak obecny się nie sprawdzi. Wydaje mi się ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 8 Grudzień Biurko nie powinno być ustawione plecami do światła dziennego (okna) tyle pamiętam ze szkoły podstawowej : ) u Ciebie biurko/stolik stoi chyba obok grzejnika z lewej strony (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 8 Grudzień (edytowany) Na projektantkę wnętrz raczej się nie nadaje : ) Dobranoc Edytowano 8 Grudzień przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień (edytowany) 2 minuty temu, marawstala napisał: Biurko nie powinno być ustawione plecami do światła dziennego (okna) tyle pamiętam ze szkoły podstawowej : ) u Ciebie biurko/stolik stoi chyba obok grzejnika z lewej strony (?) Stół do pakowania Dlaczego nie powinno? W sensie nic nie będzie widać na ekranie? Mam tak w salonie z tv z drugiej strony tutaj mam podgumowane rolety Edytowano 8 Grudzień przez Pochwa w pochwie 17.20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień 7 minut temu, marawstala napisał: Coś na ściany, chyba prosta sprawa... można oprawić w paspartu (inaczej się piszę ale tak mi łatwiej) i dodatkowa ramkę, wszystko w czerni i bieli... odrazu to wnętrze z tym mi się skojarzyło. A to będzie plakat nad stołem do pakowania bo akurat jest dziura na hak a nie chce mi się wiercic gdzieś indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień Nad komodami plakat nie ma sensu bo kiedyś może wjedzie 65-85" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień Mógłby być przy ścianie obok okna jedynie jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień To by było najlepsze miejsce ale nie mam wiertarki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień W sumie mógłbym skuc i zatynkowac na razie wykorzystam dziurę obok drzwi Może kiedyś ktoś mi wywierci przy okazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 8 Grudzień 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.20 napisał: Stół do pakowania Dlaczego nie powinno? W sensie nic nie będzie widać na ekranie? Mam tak w salonie z tv z drugiej strony tutaj mam podgumowane rolety Jak do pakowania to wsio rybka... W tamtych czasach to się głównie w zeszytach pisało, ksiazki czytało, rysowało itp... dla oczu zdrowsze jest światło dzienne którego jest więcej jak sobie nie zasłaniasz... plus ustawienie lampki też było istotne ale w Twoim przypadku nie jest to istotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1310 Napisano 8 Grudzień Najwazniejsze to zebys zaczal sprzedawac, a biuro potem mozesz zrobic jak cos juz zarobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 8 Grudzień 5 minut temu, Pochwa w pochwie 17.20 napisał: A to będzie plakat nad stołem do pakowania bo akurat jest dziura na hak a nie chce mi się wiercic gdzieś indziej Możesz spróbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1310 Napisano 8 Grudzień Na sam plakat to gwozdzia mozeszc wbic mlotkiem, albo taki maly haczyk plastikowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień 2 minuty temu, marawstala napisał: Jak do pakowania to wsio rybka... W tamtych czasach to się głównie w zeszytach pisało, ksiazki czytało, rysowało itp... dla oczu zdrowsze jest światło dzienne którego jest więcej jak sobie nie zasłaniasz... plus ustawienie lampki też było istotne ale w Twoim przypadku nie jest to istotne. Akurat pakowanie jest męczące i stół elektryczny winda to błogosławieństwo dla pleców jak masz 185cm wzrostu ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Najwazniejsze to zebys zaczal sprzedawac, a biuro potem mozesz zrobic jak cos juz zarobisz. Najważniejsze jest biuro sprzedaż obojętne póki co pieniądze mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień 7 minut temu, Żaba Monìka napisał: Najwazniejsze to zebys zaczal sprzedawac, a biuro potem mozesz zrobic jak cos juz zarobisz. Ma być ładnie bym był zadowolony a czy rusze miesiąc później to bez znaczenia już i tak 8-9 mcy minęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień Mi dowalono tyle urzędowych plus robiłem setup i mi się już nie chciało małego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień Nikt już nie pamięta że tv 85 stał na podłodze a balkon był epidemii zašrany ale wszystko kosztowało czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 8 Grudzień Sprawdziłam te biurka nawet spoko bo faktycznie można tu regulować wysokość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień 4 minuty temu, marawstala napisał: Sprawdziłam te biurka nawet spoko bo faktycznie można tu regulować wysokość. Najbardziej się jaram na to xD cały setup zrobi wygodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień 5 minut temu, marawstala napisał: Sprawdziłam te biurka nawet spoko bo faktycznie można tu regulować wysokość. Mi bardzo wygodnie się pakuje z 1m a ma do 1,2m winde np biurka to 77cm komoda 78cm a stoły zazwyczaj jeszcze niżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 8 Grudzień Jak lachon ma 1,65m to może sobie robić nawet z biurka mi nadal będzie niewygodne a z windą błogosławieństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 9 Grudzień chciałbym mieć takie problemy naprawdę i tyle czasu robić remont 1 pomieszczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 9 Grudzień Ciekawa praca, w trakcie musi go nieźle ręką boleć, a przy okazji zauważyłam, że są tam też czarne zszywki... przez internet można takie zamówić, ale stacjonarnie jeszcze się nie spotkałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 9 Grudzień Masz jeszcze to samo o czym pisałam wczoraj. Filmiki są bardzo krótkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach